Bemo Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Zdravim pani,dnes sa mi vobec nedari otvorit 5.te dvere zvonka.Zvnutra v pohode packou otvorim ,ale ked chcem zvonka,akoby boli zamknute.Je tam daky mechanizmus,ktory sa poskodil alebo vyvliekol,popripade co by mohla byt zavada?Za pomoc vopred dakujem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Otváranie 5-tych dverí zvonku ja mám elektrické.Tak tam nieje žiadne ťahlo. Budeš mať asi chybu v elektrike. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 mne sa to raz stalo, a na zamku na kudri je taka pačka ktorú musí motor potiahnuť. a to čo ju potlačí, taký plech sa dal vedla zrejme. Ale skus kuknuť poistku 31, tá je na motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 12. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 mne sa to raz stalo, a na zamku na kudri je taka pačka ktorú musí motor potiahnuť. a to čo ju potlačí, taký plech sa dal vedla zrejme.Ale skus kuknuť poistku 31, tá je na motor Takze poistka c.31 bola v poriadku a otvaranie z vonku stale nefunguje ;( 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 (editace) Zdravím všechny Po přečtení dněšního příspěvku mi teprve teď došlo, že mi vlastně nejdou otevírat dveře kufru jinak než páčkou od řidiče, ačkoliv podle návodu by u vozidel s centrálním zamykáním (což já mám...) měly jít otevřít i zvenku spínačem nad SPZ! Jak je to tedy doopravdy? Editováno: 13. Prosinec 2007, autor: luckymann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Junior: pouze zevnitř Ostatní do MR03 nebo MR04 snad: páčka + spínač na víku Od MR04, což mám já: pouze spínač na víku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 (editace) Takze poistka c.31 bola v poriadku a otvaranie z vonku stale nefunguje ;( Mrknu ještě na tu pojistku č. 31 - snad je tam zakopaný pes Editováno: 13. Prosinec 2007, autor: luckymann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 (editace) Mrknu ještě na tu pojistku č. 31 - snad je tam zakopaný pes Tak dneska jsem to kontroloval a pojistka je v pořádku ale spínač stejně nefunguje... poradí někdo? Díky EDIT: díval jsem se i do dílenské příručky, ale o žádném motorku jsem taky nic nenašel... Editováno: 13. Prosinec 2007, autor: luckymann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 13. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak mne to uz funguje,asi to bolo iba zmatene ))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak mne to uz funguje,asi to bolo iba zmatene ))))) Mám už druhou služební Fab najel jsem na první 160 000 (1,4 50kW), teď na druhé 65 000 (1,4TDI 59kW). Měl jsem asi dvakrát problém na staré a jednou na té nové s otvíráním 5. dveří. Bylo to způsobeno ohnutím ovládací páčky. Po otevření 5. dveří je v rámu dole taková kovová páčka která po stisknutí el. otvírače v klice dveří přitlačí přes el otvírač na vlastní zámek a ten otevře dveře. Tato páčka byla ohnuta nahoru a proto nemohla řádně ovládat otvírání zámku ve dveřích. Stačilo páčku narovnat stlačením dolů a bylo po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 13. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Pepo ,foto by sa nenaslo,ktore je ta ovladacia packa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Bemo: Je to tá páčka označená červenou. Zvykne sa časom ohnúť a pri otváraní kufra nedosadne na protikus na zadných dverách a neurobí "cvak". Treba nejak kufor zvnútra otvoriť a potom pridať zopár rán kladivom na tú páčku. Ja som bohužiaľ musel najprv zvnútra vypratať kufor, ako naschvál som ho mal plný až po roletku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 14. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Igores dik moc ,este tu packu treba zaklepat dovnutra alebo povytiahnut von? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Igores dik moc ,este tu packu treba zaklepat dovnutra alebo povytiahnut von? Páčka bývá ohnuta nahoru. Stačí ji stlačit dolů. Není vůbec třeba po tom nějak klepat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Bemo: Je to tá páčka označená červenou. Zvykne sa časom ohnúť a pri otváraní kufra nedosadne na protikus na zadných dverách a neurobí "cvak". Treba nejak kufor zvnútra otvoriť a potom pridať zopár rán kladivom na tú páčku. Ja som bohužiaľ musel najprv zvnútra vypratať kufor, ako naschvál som ho mal plný až po roletku Já měl stejný problém. Tadle páčka co je na votce se ohnula nahoru a nedostatecne se opřela o tu oranzovou packu co je na zamku dveri. Pár jemných úderů kladívkem ohnulo páčku zase dolů a otevírá to zase v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Zdravím všechny, tak jsem to dneska celé rozdělal, abych zjistil, kde je příčnina a zjistil jsem kulové :( teda konkrétně to, že součásti, které s tím mají co do činění jsou samostatně v pořádku, ale prostě to nechodí... Mechanická závada to není a zjistil jsem teda tohle: Pojistka č. 31 - OK + naměřené napětí na kontaktech - 12V Mikrospínač v madle dveří - OK + naměřené napětí na kontaktech (2,66V - trochu divné, ne?) Motorek ovládající zámek dveří - OK - odzkoušen na zdroj a otevírá v pořádku Problém je, že i když se všechny součásti zdají být OK, na svorkovnici, která vede do motorku není po stisku mikrospínače žádné napětí Už fakt nevím, čeho se chytit Setkal se s tímhle už někdo, poraďte prosím... Díky moc! ZAMEK.wmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Nikoho nic nenapadá? Případně jak to třeba ještě jinak proměřit? Díky moc Zdravím všechny, tak jsem to dneska celé rozdělal, abych zjistil, kde je příčnina a zjistil jsem kulové :( teda konkrétně to, že součásti, které s tím mají co do činění jsou samostatně v pořádku, ale prostě to nechodí... Mechanická závada to není a zjistil jsem teda tohle:Pojistka č. 31 - OK + naměřené napětí na kontaktech - 12V Mikrospínač v madle dveří - OK + naměřené napětí na kontaktech (2,66V - trochu divné, ne?) Motorek ovládající zámek dveří - OK - odzkoušen na zdroj a otevírá v pořádku Problém je, že i když se všechny součásti zdají být OK, na svorkovnici, která vede do motorku není po stisku mikrospínače žádné napětí Už fakt nevím, čeho se chytit Setkal se s tímhle už někdo, poraďte prosím... Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Mikrospínač v madle dveří - OK + naměřené napětí na kontaktech (2,66V - trochu divné, ne?) Ja som teraz dorábal el. otv 5 dverí a našiel som tam volné kable s koncovkou predpokladal som,že je to na mikrosp. madla dverí a tiež som tam nameral cez 2V! Takže to asi máš tiež OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Díky za info k mikrospínači - takže to bude asi OK Víte prosím někdo jak to celé vlastně funguje - jak je do toho zapojená řídící jednotka - podle schématu (viz. obr.) tam je ještě nějaké relé - že by bylo špatné to? Díky za rady... Mikrospínač v madle dveří - OK + naměřené napětí na kontaktech (2,66V - trochu divné, ne?)Ja som teraz dorábal el. otv 5 dverí a našiel som tam volné kable s koncovkou predpokladal som,že je to na mikrosp. madla dverí a tiež som tam nameral cez 2V! Takže to asi máš tiež OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 (editace) Ja som si vsimol,ze na fotke vyznacene madlo alebo ako to nazvat,vobec nepracuje a nereaguje ani na uzamknutie zamku.Mam central ,takze mi prijde divne ,ze mi auto zavrie kufor aj bez toho.Kolegovi to normalne pracuje,nechapem tomu... Editováno: 16. leden 2008, autor: Bemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Na té fotce je motorek který ovládá POUZE otevírání zámku - mělo by to fungovat na sepnutí mikrospínače v madle 5. dvěří pokud je odemčený centrál! Mě to taky nefunguje jak by mělo a nenůžu se dopátrat proč? Ja som si vsimol,ze na fotke vyznacene madlo alebo ako to nazvat,vobec nepracuje a nereaguje ani na uzamknutie zamku.Mam central ,takze mi prijde divne ,ze mi auto zavrie kufor aj bez toho.Kolegovi to normalne pracuje,nechapem tomu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Pořád žádný nápad? Kde najdu to ovládací relé anebo může to být třeba ŘJ a jak to zjistit? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Tak jsem pátral po tom relé, ale marně Poradíte někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 (editace) Ak máš vadné relé,tak to bude asi prúser bratu.Podľa schémy to vyzerá,že relé je priamo v elektronike. Viď obrázok. Skús premerať ešte priechodnosť mikrospínača.Napätie si na ňom nameral,len či ho dokáže aj zopnúť a poslať ďalej. Editováno: 1. Únor 2008, autor: ramon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 (editace) Mikrospínač je v pořádku, měl jsem ho celý venku a proměřil - spíná v pohodě... tak už vážně nevím... Ak máš vadné relé,tak to bude asi prúser bratu.Podľa schémy to vyzerá,že relé je priamo v elektronike. Viď obrázok.Skús premerať ešte priechodnosť mikrospínača.Napätie si na ňom nameral,len či ho dokáže aj zopnúť a poslať ďalej. Editováno: 1. Únor 2008, autor: luckymann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.