Květen 16, 201312 r i ten zvuk byl samozrejme takovej nepresvedcivej na tom pomalejsim okne, ale nejak jsem to neresil. a abych prevdu rekl, tak co mam ted dva tydny novy auto, tak okna jsem jeste nestahl dolu ani jednou na zadne strane, vzdy max. par centaku. mam fobii ze skrabancu a o to horsi je, ze za chvilku budu muset vytahovat kartu z okynka dvakrat denne jaro-zima, chjo.
Květen 16, 201312 r Autor oK, tak to si mě uklidnil. je pravda, že i u jiných rapidů je to druhé okno většinou diskutabilní, ale určitě ne tak výrazně jako u mě. Ale zase při nastartovaným autě to docela jde tak jsem zvědav jestli se to vymačká jak říkají "machři" se servisu SIMPLY CLEVER. A až dolu okna také neotvírám, málo kdy to je fakt. Škrábancům se nevyhneš ať děláš co děláš.
Květen 16, 201312 r ja jsem vlastne nikdy nestahoval okna u nenastartovanyho motoru, jen jsem je zaviral pres DO a to jsem musel sledovat jestli uz se to spolujezdcovo zavrel, kdyz ridicovo uz je nahore, takze to bylo horsi nez s bezicim motorem. na ibize jsem rano stiral rosu tim, ze jsem obe hodil dolu a hned nahoru a skoro jsem se bal podle toho zvuku, ze ani nedolezou nahoru. no a dva a pul roku s tim nebyl probelm.
Červen 28, 201312 r Chci se zeptat jestli je možné u Rapida nakódovat stahování/zavírání okýnek pomocí tlačítek na klíčku, nebo zámku ve dveřích? V jednom vlákně to tam někdo psal že si to nechá udělat, ale nikdo nepotvrdil že to jde. Proto se ptám v příslušném vlákně. :-)
Červen 28, 201312 r to nikdo neví, dokud to nekdo nezkusi, podle me to ale nepujde nebot to neni v manualu (narozdil od moznosti nakodovat automaticke zamykani pri rozjezdu)
Červen 28, 201312 r No můžeš ještě oslovit přímo přes PM některého guru přes elektriku (elektroniku),např. kolega Vaša,nebo Rolbař,či ferda25 - jestli už s tím nemají zkušenost.
Červen 28, 201312 r Me na to dotaz ohledne stahovani okenek pres DO odpovedeli na oficialnich FB strankach ze to do Rapidu nejde....
Červenec 18, 201312 r Ahoj, prosím o reakci těch co mají totožně vybavený vůz. Ve voze mám vybavena všechna okna elektrickým stahováním, přičemž pouze okno řidiče se mi chová jinak než okna ostatní. Konkrétně při krátkém stisku „otevřít“ se okno plně otevře, u ostatních oken musím tlačítko „otevřít“ držet po celou dobu otevírání okénka. Je to takto správně? Díky
Červenec 18, 201312 r Ano mam to stejně....jen jeste dodam, ze kratke stisknuti funguje jen smerem dolu...
Červenec 18, 201312 r Bohuzel je to tak. A prave tohle je vec ktera me strasne vadi. A to ze ovladani funguje jenom kdyz je otocenej klicek v zapalovani je taky hrozna hovadina...
Červenec 18, 201312 r Autor Jo je to bohužel tak, jedna z věcí trochu nedotažených a vadí to každému, už se to tady řešilo.
Červenec 18, 201312 r hele, neni to u Fabky uplne stejne? ze, okno stahnes az s otocenym klickem v zapalovani?
Červenec 18, 201312 r No ja mam roomstra a mi jde i bez klicku jen staci pridrzet asi tak 5 vterin tlacitko pro ridicove okno a vsechny okna sjedou dolu a nebo pak naopak. Mozna to tak pujde i u rapida. Upraveno Červenec 18, 201312 r od ASPIRE
Říjen 29, 201311 r Elektrické stahování nic moc.Mán ještě Fab l Confort,ta to teda má fakt confortní.
Listopad 1, 201311 r ještě se zeptám proč by něšlo nakodovat stahovaní oken přez DO u rapidu ? v lebelu ta možnsot je ! navíc stahovaní oken přez zamek ve dveřích už mněla i oktavie 1
Listopad 3, 201311 r A copak ti tady bylo smazáno? NIC! Když neumíš zařadit příspěvek do správné sekce, tak se nediv, že se buď odstraní, nebo přesune tam, kam patří. . A to sem: http://forum.skodahome.cz/topic/125760-d%C3%A1-se-n%C4%9Bco-dok%C3%B3dovat-do-rapida/#entry1828899Kdybys svůj čas věnoval raději hledání a ne psaní přihlouplých komentářů, nemusel by ses divit
Listopad 20, 201311 r Borci, rozumím tomu správně, že řidičovo okno u Rapida se elektricky samo neotevře/nezavře, tak jak je tomu u O II FL - tam má tlačítko 2 polohy. V první se okno otevírá/zavírá postupně; v druhé poloze se otevře/zavře najednou. Prostě to sjede nebo vyjede, aniž bych to musel držet. Tuto funkci elektrického stahování oken Rapid nemá ?? Upraveno Listopad 20, 201311 r od Macouch
Listopad 20, 201311 r Otevření › Lehkým stisknutím příslušného spínače zahájíte otevírání okna. Po uvolnění spínače se otevírání okna zastaví. Okno řidiče můžete navíc otevřít automaticky (úplné otevření) stisknutím spínače až na doraz. Po opětovném stisknutí spínače se okno okamžitě zastaví. Zavření › Lehkým povytažením za horní hranu příslušného spínače zahájíte zavírání okna. Po uvolnění spínače se zavírání okna zastaví. Nic víc, nic míň...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.