Publikováno Duben 29, 201312 r Včera jsem potkal fungl nového Rapida v červené barvě. Ještě na převozkách Co mě ale vyděsilo, tak byl jeho nápis TSI na zadním kufru. Bohužel jsem řídil a nemohl jsem udělat žádnou kvalitní fotku, ale to TSI tam bylo nalepené nakřivo a ještě ani písmenka nebyly v jedné rovině. A pochybuji, že by si to tam majitel lepil sám hned na nové auto, podle mě to bylo přímo ze Škodovky takhle zfušované. Nesetkal se s tím už někdo?
Duben 29, 201312 r Nesetkal, a silne pochybuju, ze by to takto odeslo z vyroby. Auto prochazi vystupni kontrolou, ta by takovouto jasne viditelnou chybu nepustila.
Duben 29, 201312 r Na funkci to ale nemělo vliv. Něco k věci - označení motorizací TSI: TSI - 1.2 (63 a 77 kW)TSI - 1.4 (90 kW)
Říjen 23, 201311 r Z výroby to určitě nakřivo být nalepeno určitě být nemohlo, protože veškerý nápisy se na karoserii lepí pomocí takovýho zvláštního držáku
Únor 19, 201411 r Prosba pro Rapiďáky, mohl byste někdo vzít šupleru nebo pravítko a změřit mi kolik mm na výšku má napis TSI?
Březen 11, 201411 r Jak je to s označováním motorizace na pátých dveří, dává je tam ŠA ještě? Přijde mi, že od podzimu 2013 už tam označení není, ale nevím
Březen 11, 201411 r Ještě v loňském dubnovém ceníku je možnost "Bez označení motorizace" za 0 Kč. V aktuálním ceníku toto není. Takže z toho se dá usoudit, že označení motorizace už z výroby není.
Březen 11, 201411 r Ja byl vcera na Jarove a akorat sjizdela nova varka z kamionu, vsechna to tam mela, jak O3 tak Rapid lift + space. Tak se omlouvam za mystifikaci timto
Březen 11, 201411 r Určitě jsi viděl třeba nápis TSI? Jedině snad auta objednaná vloni podle loňských ceníků by to mohla mít. Ale v ceníku platném od 1.1.2014 to fakt není. Ono se to už někde probíralo i u OIII, že to také nemají.
Březen 11, 201411 r V cenících platných od 2.8.2013 již není uvedena položka "Bez označení motorizace" za 0 Kč. To ten Jarov nám s tím zamíchal, to už je zase dlouhá doba na starší objednávky/vozy. Co jsem koukal do témat "Váš rapid" tak u nových fotek, hned po příjezdu ze salonů to tam kolegové neměli a ani nic nepsali, že by to sundali u prodejce či doma. amissus ten to dal dolů všechno RAPID i ŠKODA :-) Nevím.
Březen 11, 201411 r No já nevím, ale ještě v ceníku platném od 5.8.2013 ta položka je.Rapid ceník od 5.8.2013.pdf
Březen 11, 201411 r To je moc dlouho na to aby to byla lonska konfigurace. A napis TDi, TSi poznam, slepej nejsem (byt bryle mam) Cert vi, ale mela to vazne vsechna co jsem zkoumal (dobrych 5-8 aut). A ze by si to extra nechal davat jarov se mi nezda..
Březen 12, 201411 r No já nevím, ale ještě v ceníku platném od 5.8.2013 ta položka je. Rapid ceník od 5.8.2013.pdf Ano, pak byl mladší ceník s platností od 2.8.2013 a tam již "Bez motorizace" není a je tu přidán sloupec výbavy StylePlus viz příloha, kterou jsem měl uloženou u sebe. Přehledně jak šly ceníky za sebou je uvedeno v subfóru "Ostatní" a Téma "Ceník Škody Rapid" a tam je ještě jeden s platností od 5.8.2013 kde "Bez motorizace" není. Přes to léto se to pěkně mlelo. Rapid cenik od 2_8_2013.pdf
Březen 13, 201411 r To je tedy chaos. Ještě k nápisu - teď jsem se díval na parkoviště jednoho dealera škodovek (AutoStyl) - má tam složeno asi deset Rapidů, deset OIII, nějaké Fabie a jednoho Yetiho - ani jedno auto nemá označení motorizace.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.