Jump to content

Nápisy na pátých dveřích

mc2uba

Recommended Posts

Včera jsem potkal fungl nového Rapida v červené barvě. Ještě na převozkách :)

Co mě ale vyděsilo, tak byl jeho nápis TSI na zadním kufru. Bohužel jsem řídil a nemohl jsem udělat žádnou kvalitní fotku, ale to TSI tam bylo nalepené nakřivo a ještě ani písmenka nebyly v jedné rovině. A pochybuji, že by si to tam majitel lepil sám hned na nové auto, podle mě to bylo přímo ze Škodovky takhle zfušované. Nesetkal se s tím už někdo?

• 5 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

V cenících platných od 2.8.2013 již není uvedena položka "Bez označení motorizace" za 0 Kč. To ten Jarov nám s tím zamíchal, to už je zase dlouhá doba na starší objednávky/vozy. Co jsem koukal do témat "Váš rapid" tak u nových fotek, hned po příjezdu ze salonů to tam kolegové neměli a ani nic nepsali, že by to sundali u prodejce či doma. amissus ten to dal dolů všechno RAPID i ŠKODA :-) Nevím.

To je moc dlouho na to aby to byla lonska konfigurace. A napis TDi, TSi poznam, slepej nejsem (byt bryle mam) :D

Cert vi, ale mela to vazne vsechna co jsem zkoumal (dobrych 5-8 aut). A ze by si to extra nechal davat jarov se mi nezda..

No já nevím, ale ještě v ceníku platném od 5.8.2013 ta položka je.

attachicon.gifRapid ceník od 5.8.2013.pdf

Ano, pak byl mladší ceník s platností od 2.8.2013 a tam již "Bez motorizace" není a je tu přidán sloupec výbavy StylePlus viz příloha, kterou jsem měl uloženou u sebe. Přehledně jak šly ceníky za sebou je uvedeno v subfóru "Ostatní" a Téma "Ceník Škody Rapid" a tam je ještě jeden s platností od 5.8.2013 kde "Bez motorizace" není. Přes to léto se to pěkně mlelo.

Rapid cenik od 2_8_2013.pdf

To je tedy chaos. :kol-31:  Ještě k nápisu - teď jsem se díval na parkoviště jednoho dealera škodovek (AutoStyl) - má tam složeno asi deset Rapidů, deset OIII, nějaké Fabie a jednoho Yetiho - ani jedno auto nemá označení motorizace.