mc2uba Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Včera jsem potkal fungl nového Rapida v červené barvě. Ještě na převozkách Co mě ale vyděsilo, tak byl jeho nápis TSI na zadním kufru. Bohužel jsem řídil a nemohl jsem udělat žádnou kvalitní fotku, ale to TSI tam bylo nalepené nakřivo a ještě ani písmenka nebyly v jedné rovině. A pochybuji, že by si to tam majitel lepil sám hned na nové auto, podle mě to bylo přímo ze Škodovky takhle zfušované. Nesetkal se s tím už někdo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Nesetkal, a silne pochybuju, ze by to takto odeslo z vyroby. Auto prochazi vystupni kontrolou, ta by takovouto jasne viditelnou chybu nepustila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozzi Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 a jedna blba otazka , kde ma rapid dalši kufr ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Název tématu upraven. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozzi Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 diky , ja nevim proč ale hnedka mě to trklo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Na funkci to ale nemělo vliv. Něco k věci - označení motorizací TSI: TSI - 1.2 (63 a 77 kW)TSI - 1.4 (90 kW) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macouch Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Z výroby to určitě nakřivo být nalepeno určitě být nemohlo, protože veškerý nápisy se na karoserii lepí pomocí takovýho zvláštního držáku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill.jr Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Prosba pro Rapiďáky, mohl byste někdo vzít šupleru nebo pravítko a změřit mi kolik mm na výšku má napis TSI? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBDusan Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Dnes jsem Ti to změřil - výška písma 2 cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill.jr Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Dík! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yosef Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Jak je to s označováním motorizace na pátých dveří, dává je tam ŠA ještě? Přijde mi, že od podzimu 2013 už tam označení není, ale nevím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_ike Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Dava stale, jen si to plno lidi nechava sundavat/sunda samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill.jr Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Já sem na to žádný požadavek neměl a označení tam nemám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Ještě v loňském dubnovém ceníku je možnost "Bez označení motorizace" za 0 Kč. V aktuálním ceníku toto není. Takže z toho se dá usoudit, že označení motorizace už z výroby není. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_ike Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Ja byl vcera na Jarove a akorat sjizdela nova varka z kamionu, vsechna to tam mela, jak O3 tak Rapid lift + space. Tak se omlouvam za mystifikaci timto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Určitě jsi viděl třeba nápis TSI? Jedině snad auta objednaná vloni podle loňských ceníků by to mohla mít. Ale v ceníku platném od 1.1.2014 to fakt není. Ono se to už někde probíralo i u OIII, že to také nemají. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yosef Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 V cenících platných od 2.8.2013 již není uvedena položka "Bez označení motorizace" za 0 Kč. To ten Jarov nám s tím zamíchal, to už je zase dlouhá doba na starší objednávky/vozy. Co jsem koukal do témat "Váš rapid" tak u nových fotek, hned po příjezdu ze salonů to tam kolegové neměli a ani nic nepsali, že by to sundali u prodejce či doma. amissus ten to dal dolů všechno RAPID i ŠKODA :-) Nevím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 No já nevím, ale ještě v ceníku platném od 5.8.2013 ta položka je.Rapid ceník od 5.8.2013.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest amissus Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Nápis TSI jsem neměl, jen ŠKODA a RAPID. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_ike Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 To je moc dlouho na to aby to byla lonska konfigurace. A napis TDi, TSi poznam, slepej nejsem (byt bryle mam) Cert vi, ale mela to vazne vsechna co jsem zkoumal (dobrych 5-8 aut). A ze by si to extra nechal davat jarov se mi nezda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 No vzhledem k dodacím lhůtám bych se ani moc nedivil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yosef Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 No já nevím, ale ještě v ceníku platném od 5.8.2013 ta položka je. Rapid ceník od 5.8.2013.pdf Ano, pak byl mladší ceník s platností od 2.8.2013 a tam již "Bez motorizace" není a je tu přidán sloupec výbavy StylePlus viz příloha, kterou jsem měl uloženou u sebe. Přehledně jak šly ceníky za sebou je uvedeno v subfóru "Ostatní" a Téma "Ceník Škody Rapid" a tam je ještě jeden s platností od 5.8.2013 kde "Bez motorizace" není. Přes to léto se to pěkně mlelo. Rapid cenik od 2_8_2013.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 To je tedy chaos. Ještě k nápisu - teď jsem se díval na parkoviště jednoho dealera škodovek (AutoStyl) - má tam složeno asi deset Rapidů, deset OIII, nějaké Fabie a jednoho Yetiho - ani jedno auto nemá označení motorizace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motosman Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Pravda, potkal jsem kamion a auta měla některá jen 4x4. Jinak nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikyviky Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Ja jsem taky už potkal par rapidu a žadný nemněl označení motorizace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts