stonek Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Zdravím, měl bych dotaz na majitele nové octavie: v návodu (viz přílohy) se píše o možnosti kontroly stavu nabití akumulátoru. Mě to ale nefunguje. Možná, že to souvisí se stop-start systémem, který nemám. Druhá věc - píšou o difuzním osvětlení v kabině tak, jako by se ani světlo bez difuzního osvětlení nedělalo. Máte ho tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 ...tlačítkem 0.0/SET v kapličce přístrojů, dlouhým přidržením při vyplém zapalování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stonek Vloženo 8. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Díky za odpověď. Mají to v manuálu špatně (odkazuje to nesprávný obrázek). Co to difuzní osvetlení? Máš ho tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Difúzne osvetlenie má len výbava Elegance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Hm, škodovka si to hodně zjednodušila, na začátku jsem teď našel tuto informaci: "V tomto Návodu k obsluze jsou popsány všechny možné součásti výbavy vozidla, aniž by byly označeny jako mimořádná výbava, modelová varianta nebo výbava určená pouze pro některé trhy." To se pak nedivím, že jsem se nachytal i já, nebo další kolegové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foter Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 (editace) 1. Mne tá kontrola aku. funguje aj nefunguje.Po stlačení naskočí stav aku a potom 80%. Aj po jazde do Prahy 400km aj po 20hod.státí,stále 80%.Ani 1% rozdielu???? 2. Difúzne osvetlenie.Mám teraz šiestu oct. spolu na nich najazdené cez 1,2 mil.km, som nočný vták /taxi/,budete sa čudovať,mňa to dif.osvetlenie /biele/ ruší. Editováno: 8. Květen 2013, autor: foter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Jestli jsou difuzni osvetleni ty 2 diody, ktery osvetluji interier auta, tak jej ma i verze Ambition. Intenzita se da korigovat v nastaveni radia spolu s ostatnim vnitrnim osvetleni v rozmezi 0-100% po 10% krocich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 (editace) mám start stop a kontrola akumulátoru funguje, popravdě ani jsem o tom nevěděl...- píše 80 % - tak dle info ze servisu to mají jen vozy se start stopem a je tam většinou jen 80 % z důvodu rekuperace... protože kdyby tam bylo víc, nebylo by kam rekuperovat :-) Editováno: 8. Srpen 2013, autor: PetrHravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Já nemám start stop a funguje to taky, po jednodenním stání ukazuje 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 opět ví servisy míň, než si myslí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Taky nemam start-stop a funguje (ukazuje 100%) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 nemá někdo foto difúsního osvětlení za šera? osvětlení klik + interiér? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 (editace) osvětlení klik najdeš v kačerově vlákně ZDE... nebo tady z toho prospektu L & K v němčině ale to difuzní vnitřní se hodně špatně fotí, už to zkoušelo víc lidí.... Editováno: 23. Červenec 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PájaST Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Já start stop mám ale nefunguje. Asi dělám něco blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 asi.... nasednout do auta, nezapínat zapalování, zavřít dveře, zmáčknout tlačítko nulování denních km, čekat a případně zmáčknout znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PájaST Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Jo jo už to jde. Nechal jsem auto stát, skusil to druhý den a šlo to. 80%. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Tak jsem taky vyzkousel a ukazuje to stale 70% Neni to malo? Nemel bych baterii dobit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 70% jsem na tom stejně, v podstatě furt. 90% mám jen těsně po delší jízdě. Jakmile to stojí den v garáži, je tam 70%. Když to v garáži stojí 7 dnů, je tam taky 70%. Nevzrušuje mě to a nechává mě to klidným. Říkám si, že sledovat ještě toto a trápit se tím, to už by se člověk cítil vůči svému autu jako hypochondr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 nepomohlo by nato vypnúť rekuperáciu brzdnej energie, ak sa to vôbec dá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Si protiřečíš, vždyť ta rekuperace znamená, že se právě víc baterka dobíjí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Na 1.2 rekuperace ani neni ne? Abych to vubec natocil, az prijde prvni mraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Někde se tu psalo že záleží jestli máš SS, já nemám a aku skoro pořát na 100%, výjměčně po delším (2týdny) stání spadne max. na 80%, na míň zatím nikdy, občas na to kouknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Na 1.2 rekuperace ani neni ne? Abych to vubec natocil, az prijde prvni mraz. Pokud má StartStop, tak je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Si protiřečíš, vždyť ta rekuperace znamená, že se právě víc baterka dobíjí. Kdyby se baterka jen vic dobijela, tak by to asi moc spotrebu nesnizovalo (lepe receno vubec). Baterie se vic dobiji pri jizde z kopce a pri ustalene jizde. Ale kdyz chces vyuzivat vykon motoru, tak se baterie naopak nabijet prestane a spotrebice z ni proud berou. Takze pokud nekdo jede nekolik km do kopce a potom auto odstavi, je klidne mozne, ze baterie neni uplne nabita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Start/Stop mam, ale prevazne ho deaktivuji, kdyz nezapomenu. Dnes mi prisla sms z alarmu,ze napeti aku je 11,48V. Prevazne ted auto jezdi courky po meste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.