Září 14, 20186 r Ahoj, duplikatna tema, staci trochu hladat ;) ...mas zatuhnute stierace. Mas dve moznosti, bud cely ten mechanizmu vymenit (okolo 3000 Kc myslim), alebo to vymontovat, potom rozmontovat a rozhybat (to som volil ja, oprava asi skoro zadarmo, ak neratame material na premazanie)... Upraveno Září 14, 20186 r od Martttin
Září 15, 20186 r Tak k mému příspěvku výše. Po rozmontování krytu jsem zjistil, že se už nejedná jen o zadřené ústrojí ale ulomené táhlo stěrače (viz foto). Jen nevím jestli příčinou bylo přidření mechanizmu nebo ne. Má někdo zkušenosti s opravou? Ulomené táhlo jsem na netu ještě neviděl. Předpokládám že je nutná výměna za nový kus, což jsem viděl je tak 3,5 tisice.
Září 15, 20186 r Pokial viem musis vymenit kus za kus, samostatne sa to zohnat neda. Mozno este nejake vrakovisko...
Září 18, 20186 r Daj to zvarit sikovnemu zvaracovi, osky poriadne vycisti a namaz a budes to mat ako nove.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.