Březen 19, 20169 r myslím,že celý tento systém čo vymysleli (servis výmeny oleja,prehliadka s výmenou oleja a pod.) je na grc ...len v tom vzniká zmätok ...
Březen 31, 20169 r Nevíte, kdy je nejvyšší čas vyměnit rozvodový řemen na octavii 2 1,6 MPI 75 kw? Mám najeto jen 70 tisíc (čert tomu věř, ale všichni co to viděli na kanále vč. technika na STK tvrdí, že to nevypadá přetočeně a stav odpovídá najetým km) a stáří už téměř 12 let. Tak nevím, jestli měnit nebo počkat do 100 tis km. Kdosi mně říkal, že každých 6 let by se měl vyměnit, i když to 90 tis. nenajelo. Upraveno Březen 31, 20169 r od jindra999
Duben 1, 20169 r jindar9999- vždy bývalo doporučenie 6rokov+stanovené km , ktoré 1,6 nemá , osobne by som to vymenil vrátane vodného čerpadla a drážkového remeňa alternátora , ten rozvod stojí doslova pár korún /jeden remeň , jedna kladka/ , robota na hodinu a je škoda kvôli tomu zlikvidovať motor ... prípadne zložiť kryt a pokukať ako to zhruba vyzerá - čistota, stav remeňa - dopraskanie , napnutie a podobne, ale bez demontáže toho veľa neuvidíš ...
Duben 2, 20169 r Autor A tys někdy viděl v Rapidu motor 1.6 MPI 75kW ??? Škodovka jako škodovka, co? Příště to napíšeš do části věnované Š120? Děláš tady v tom jenom zmatky.
Duben 2, 20169 r asi tak, kdyby tu nebylo náhodou pár fachmanů, tak ti ani nikdo tady neporadí, protože s tím nemá zkušenost...
Duben 2, 20169 r Aha, už to vidím, já nevěděl, že je to sekce Rapid, četl jsem jen ty servisní intervaly. Tj. obecně platné téma. Sorry.
Duben 22, 20169 r Kolik jste platili za prohlídku po 60tis? Za měsíc nejpozději mě to čeká. Odesláno z mého B3-A20 pomocí Tapatalk
Duben 22, 20169 r 3600 (prohlídka, výměna oleje, olejový filtr, svíčky, vzduchový filtru motoru) + 560 vlastní olej.
Květen 11, 20169 r Tak jsem byl dnes na prohlídce 60 tis./2roky a cena 7800. To mě nepotěšilo, hlavně když jsem viděl na faktuře 800 za litr oleje, ještě před necelým rokem jsem ve stejným servisu dával cca 500.
Květen 11, 20169 r Ol. filtr 263, svíčky 1524, vzducháč 641, pylovej 554, brzdová kapalina 209, olej castrol 4,1l 3026 a práce celkem 1520. S tím olejem mě dost na.rali, takže uvažuji, že po záruce budu dělat socku a vozit olej svůj.
Květen 11, 20169 r Já si jako socka nepřipadám, když neplatím za výrobek 4x tolik vzhledem k jeho běžné ceně.
Květen 11, 20169 r Já když kupuju nový auto, tak počítám s tím, že budu platit za olej v servisuj víc ,třeba jednou tolik, ale 800 už je fakt moc
Květen 11, 20169 r Jednou tolik by mi nevadilo. Ptát ses nezkoušel? Já to na rovinu řekl majiteli, že mi není příjemné si nosit vlastní olej, ale jejich cena je nepřijatelná a domluvili jsme se.
Květen 11, 20169 r já si taky jako socka nepřipadám, nemám problém si připlatit za lepší, kvalitnější servis a díly, ale bohužel z toho co ŠA nabízejí, ani jedno není. Olej je vůči maloobchodní ceně 3x předražený, což je nehorázný svinstvo...
Květen 11, 20169 r Teď jsem se díval, že na předchozích prohlídkách mně vyšel litr na 499 a i cena prohlídky byla nižší. Takže to vypadá na změnu servisu.
Květen 11, 20169 r Včera výměna oleje, olej vlasní. Chtel bych se te zeptat kdo (servis) ti akceptoval tvůj olej a jaky olej si pouzil ? Cekame me první vymena po 2 letech. Za info dik Ian - Ostrava
Květen 12, 20169 r Vlastní olej by měl akceptovat každý autorizák. Podmínkou je originální neotevřené balení a samozřejmě správná specifikace.
Květen 12, 20169 r řekl bych že je to špatně, rozum samozřejmě velí si nenosit vlastní olej a měl by se použít ten,. co používá servis, jenže jeho cena má být přiměřená ( jako má třeba Ford apod. ) a né 2x - 3x větší než u Forda za něco, co je kvalitou úplně stejné...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.