plasmo Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Zdarec, chystám se dodělávat do mé octy senzor deště a samo stmívací zrcátko. Poskytl by mi někdo návod jak nato? Jak hlavně vyměnit držák bez senzoru za držák se senzorem? Už jsem si vygooglil že není potřeba měnit čelní sklo kvůli tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Už jsem si vygooglil že není potřeba měnit čelní sklo kvůli tomu. Prozradili Ti taky ten Googel, že se Ti ten držák nemusí podařit odseknout nedestruktivně? Jinak to totiž nejde. Chceš-li origo dešťový senzor, musí být nový držák zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 30. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 No chci origo senzor, google mi jen prozradil že u OI se nemusí měnit sklo jako u OII ... jak na to už jsem nenašel, ale tak co vyměnit čelní sklo nebude problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 nic neni problem, kdyz to umis a mas na spravny naradi k senzoru potrebujes 2 draty k rele steracu (to je jine nez bez senzoru), dále zem (ta se veme od lampicky) stmívací zrcatku stací jen napajení, ale ma jeste 2 vstupy, blokovaní zatmavení + a druhy blokuje gnd, ty se zapojují na zpátecku a na vystup z lampicky, ktery origo lampicka nema (zapojit na uzemnovany pol zarovky), ma ho napr. lampicka ze superba, do ni jeste potrebujes regulovany napajeni podsvetleni pristroju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 31. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Díky :-) to správné nářadí a šikovnost by měli mít tam kde dělají autoskla že? :-) K té lampičce, dá se upravit ta co je v OI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 urcite, ja bych naletoval kabliky z druhy strany lampicky na medene spoje, aby nereagovalo zrcatko ani na cteci lampicky, tak se musi zapojit na obe, ale od sebe oddelit diodama (katodou k zarovce, anody spojit a k zrcatku), kdyz se otevrou dvere, tak sviti i cteci = netreba pripojovat i na prostredni zarovku foto pouze ilustrativni, stazeny z netu, tak nemam jistotu, ze je to spravna lampicka (ja v aute mam ze superba) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 31. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Aha a počkej, jak přesně a při čem zrcátko funguje? Asi mám špatné informace ... někdo mi říkal že se zatmaví, když to do mě bude někdo ze zadu prát světly ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Zrcatko ma senzor ze predu a ze zadu, zatmavi se, kdyz je zadni senzor vic osviceny nez predni. Proto se zrcatku rika, ze jsi rozsvitil lampicku, aby se nezatmavovalo. Dale ma jeste zrcatko vystup do bocnich zrcatek, ale ty zatmavovaci nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 2. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Díky moc za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 23. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Čaues, tak sem i povedlo sehnat senzor vč. zrcátka, jen nějak budu muset pořešit aby bylo černé hlavní ale je že jsem za pár kaček sehnal držák zrcátka a senzor, do černa ho buď cáknu lakem, nebo časem koupím nové ... spíš cáknu lakem a ušetřím na to samo-zatmívací Teď už jenom sehnat správné relé, dotáhnout drátky a nejspíš v úterý nechat vyměnit na skle. A to jsem se docela divil ceně, za pouhých 300,-Kč mi vymění držák a přilepí senzor! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.