Přejít na obsah

MiniSraz brněnského komanda a dalších příznivců


michal2009

Doporučené příspěvky

  • o 5 týdny později...

Neboj Doktore už je teplo :)

Tak pánové Sobota 11. 4. v 14:00 TADY !!!

Je tam pěkný parkoviště přímo u restaurace a na jídlo nemusíme pak nikam přejíždět. Co MrChodny? Dlouho se nukázal a ty Michale uvidíš jak na tom budeš časově a klidně doval na plechu :) Z FB nás tam bude min 5 kousků. Budu se těšit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska supr srázek! Nakonec nás nebylo 7 ale 6 a i tak to bylo parádní. Od 2 hodin až do 6ti večera sme klábosili. Dokonce se se vymontovával cargoflex z kufru :D

Myslím že tam budem srazovat častěji.

Btw, konečně jsem na živo viděl a vyzkoušel jak funguje polohovací sedačka s dírou na nohy ze zadních sedadel, dobrá věcička :kol-47:

post-83675-0-39270000-1428783340_thumb.j

Editováno: , autor: Tarantulas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Jako zvolený stravovací expert, musím prověřit a potvrdit kvalitu zmíněné restaurace, proto navrhuji některou hezkou letní neděli společný oběd brněnského/jihomoravského komanda. Povinná účast pro Tarantulas, Mr.chodny bez vyjímky :-D

 

Tarantulas: Prosím mimo termín 26.-28.6. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak jsme s Kubinosem navrhli datum 2. 8. v nedělu na ten testovací oběd v restauraci u Bazalů. Snad to vyhovuje MrChodny? Čas bych dal tak v 13:00. Bude to zároveň jako sraz, tak kdo bude chtít tak může přijet. Budu to psát ještě na fcb do skupiny tak se určitě někdo chytne. Dotazy, připomínky klidně pište :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Tak lidičky, než přezujem na zimní a jelikož už bych Vás po sraze zase rád viděl, samozřejmě i ty co na sraze nebyli :) tak by sme mohli v říjnu udělat nějaký sraz co vy na to? Viděl bych to zase na nějakou neděli. Nahodím datumy tak se můžete vyjádřit jestli se Vám to hodí nebo ne. 4. 10. 11. 10. nebo 18. 10.

 

Místo můžem dát jako posledně, Colatransport v Brně. Spojili by jsme to i s obědem jako posledně, vaří tam myslím slušně a parkování taky ujde.

 

Ještě mám v hledáčku dálší místa jako Vinařství U Kapličky v Zaječí, (točili tam Vinařů a Bobule) Parkování je tam velké a hlavně je tam krásnej výhled. A nebo vinařský penzion André ve Velkých Pavlovicích, je tam moc krásná restaurace a výborně vaří. Takže by to teďka byl pro Brňáků takovej výlet :) Klidně navrhněte i jiné místo. Osobně bych to rád udělal na té Kapličce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...