Gejza100 Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Zdravím, hledal jsem na fóru, ale nenašel jsem. Dokázal by mi někdo poradit, jak demontovat celý airbox? Potřebuju se dostat ke škrtící klapce. Skončil jsem tím, že odšroubuju vršek airboxu, vyndám filtr a pak drží co jsem si všiml na 3 ani nevím čem. Děkuji za případnou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 je to len narazené na takých 3 gumených kolíkoch...treba to potiahnuť smerom hore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza100 Vloženo 6. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 a je potřeba vyndat třeba kleštěma prvně kolíky, nebo mám vzít celý spodní kryt a vytáhnout je všechny najednou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 chytíš celý spodný diel o potiahneš ho smerom hore... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza100 Vloženo 6. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 ok, díky za pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.