Publikováno Červen 12, 201312 r Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli jste někdo neřešil oddělovací síť za zadní sedadla pro nového Rapida? Mám psa, kterej rád přelejzá zadní sedadla, ale nechce se mi tam dávat železná mříž. Děkuji za odpovědi.
Červen 12, 201312 r S tím ti moc neporadím,ale tady je něco pro inspiraci: http://www.mikra.cz/autodoplnky.php
Červen 12, 201312 r Síťový systém z kufru se na to nepůjde dát "vymyslet"? Přijde mi, že by dostačoval ..
Červen 24, 201312 r Autor Tak vyřešeno...pomocí hrubé síly jsem natáhl tu největší síť ze síťového programu až po madla nad okénkama. Simply clever :-). Pes neprotestuje a nepřelejzá...takže super
Červen 24, 201312 r Jsem také zvědavý na foto. Jedu za týden na dovolenou a potřebuji kufr naložit až pod strop tak aby mi ne lítaly věci z kufru do auta.
Září 18, 201311 r Resim to same s chlupatou bestii a nejradsi to dela kdyz je zasranej z venku :-(( diky za inspiraci dnes se na to hned vrhnu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.