Přejít na obsah

Voda pri káblovom zväzku


PaveloSK

Doporučené příspěvky

Teraz v tomto daždivom období, čo bolo, som si všimol, že som mal občas vodu na tom nosníku pri káblovom zväzku. Nebol som si istý, či je to len kvôli fŕkaniu vody od cesty alebo to ide zhora, tak som dnes oblial čelné sklo cca 2litrami vody a toto bol výsledok.. Voda sa držala tam pri tej záslepke (ten bordel v dohľadnej dobe odtial odstránim, sľubujem.. :) ) len teraz nerozumiem, kadial sa tam dostala. či okolo tej priechodky motorového zväzku, ktorá prechádza ku motorčeku stierača alebo netesnosťou medzi tými zadným čelom (na ktorom je napr. uchytená RJ).. Stretol sa s tým niekto? Ako ste to riešili?

 

dsc00431lf.jpg

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Libero +1  :kol-47:

 

Zväzok našťastie zatiaľ vyzerá OK a dúfam, že to tak aj ostane do budúcna. Preto som to vložil som sem, lebo mi to príde skôr taká "karosárska" otázka.

 

Tak či onak pohrabal som sa tam prstom a vľavo pri tej záslepke je dierka (cca 3mm v priemere.. nemohli dať väčšiu), kadiaľ to má odtekať. Takže evidentne sa s tým rátalo, že sa tam dostane voda.. ale fakt ma to vôbec neteší a nebudem mať kvôli tomu kľudný spánok..

 

Takže to len riadne vyčistím a snáď to bude OK...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PaveloSK: umej, nebo si nech umýt motor a motorový prostor (přípravek + horká wap), dočisti si odtokové díry, případně je zvětš a ošetři proti korozi a budeš mít klid. Ono se toho bordelu v motorovém prostoru nastřádá časem dost a pak voda nemá kudy odtékat. To samé s kanálky v plastu pod stěrači.

:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já bych asi vyčistil jen ten odtok a tu záslepku nechal tam kde je. Já myji motor a motorový prostor pravidelně po každé zimě a s nějakým zatékáním, nebo držením se vody na tebou popsaných místech nemám problém :)  Až budeš mít očistu zasebou, napiš a pokud bude problém přetrvávat, bude zrada někde jinde. Ale chce to umýt opravdu wapkou s horkou párou + samozřejmě čistič na motory aby ten bordel šel pryč. Normální vodou z hadice motor ani neoplachuj, pokud to uděláš, pochopíš proč to příště už nedělat :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...