ČudlR Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 No kdyz se to trefi do cisla a trochu ho promackne tak se kraj vyhne. Jo myslel sem predni spz samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Tak včera jsem se pustil zatím do zadní značky a výsledek se mi moc líbí. Vsadil jsem pouze na pásku Patex v dostatečném množství, tak snad bude držet pevně a snad nebudou mít nějaká individua v čepičkách problém s tímto uchycením Zatím mám sice furt tendenci kontrolovat, zda to neupadlo, ale doufám, že to časem přejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Vypadá to pěkně, měl jsi něco nalepeného na kastli předím? Ty parkovací senzory asi nejsou origo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Nalepené myslíš pod tou SPZ? Tam nic. Senzory jsem si nechal montovat ve škodovce (kvůli záruce) + lakování, ale montují tyto neoriginál od Cobry. Asi by namontovali i originální, ale za jiný peníz. Navíc tyto mají 4 čidla, originální pouze 3. Zatím jsem s nimi spokojený, jde pouze o akustiku a odezva je v celku rychlá. Pouze asi budu ještě nějak řešit ztlumení reproduktoru, protože mi přijde pípání dost silné, až nepříjemné někdy, např. v noci když je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Jojo ptal jsem se jestli jsi neměl něco pod tím plastovým rámečkem ve kterém je spzka. Co se týká těch senzorů tak by mě celkem zajímalo jaký je rozdíl mezi 3 a 4 senzory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Já to beru tak, že čím víc, tím líp Nevím jaký úhel to dokáže snímat a zda vůbec nějaký, takže je asi větší šance, že to něco chytí (např. úzký sloup nebo něco podobného). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 mělo by to být udělané tak, že záběr senzorů se překrývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 No ja mám 3 senzory z výroby a mnohokrát pri parkovaní to pípá a za mnou nič nevidím a keď otvorím dvere tak vidím že to zachytáva i steblá trávy. A nepretržité pípanie je stále s 20 cm rezervou na dotyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 RZ mám obě na suchém zipu od 3M a asi 2 měsíce zatím drží v pohodě. Pěnovku proti drnčení, kterou jsem původně pod plastové rámečky nalepil inteligentně přímo na auto, jsem sundal technickým benzínem. Jde to skoro samo. Co se týče originálních 3 senzorů, zatím mě nezklamaly, spíše naopak se mi někdy právě také zdá, že to snad vezme i trávu nebo nějakého ducha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 ja nyni znovu prelepoval zadni spz (menil jsem znacky)...no odlepit tu puvodni byl mazec a pak se zbavit tech hnusu co tam zustaly...chvili jsem jezdil kalsicky s rameckem ale pri kazdym zavreni vika kufru to tak hnusne vibruje, tak jsem novou spz lipl zase oboustrnaou paskou Pattex (modra, tusim 80kg)---a pohoda a neni potreba ani dostatecne mnozstvi, staci dobre ohnout značku a dat na kazdy konec jeden prouzek pásky a drzi to jak přibytý....kdyby to nekdo vzal za prostredek a trhnu ltak to asi sundá....vpredu to mam uz jen v ramecku protoze do me ve meste furt nekdo ťuká 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 lépe se to dělá po nahřátí horkovzdušným fénem, případně nechat na sluníčku - to pak jde prakticky samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Penova Cinska paska 5 metrov za 3€ z aliexpressu drzi rovnako dobre ako predrazene znackove patex...mam uz 3 mesiace predok+zadok, umyvane wapkou, drzi jak zubami...odpadne casom? Skusam kazdy tyzden odtrhnut EČ, nechce ist dole 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 (editace) ja nyni znovu prelepoval zadni spz (menil jsem znacky)...no odlepit tu puvodni byl mazec a pak se zbavit tech hnusu co tam zustaly...chvili jsem jezdil kalsicky s rameckem ale pri kazdym zavreni vika kufru to tak hnusne vibruje, tak jsem novou spz lipl zase oboustrnaou paskou Pattex (modra, tusim 80kg)---a pohoda a neni potreba ani dostatecne mnozstvi, staci dobre ohnout značku a dat na kazdy konec jeden prouzek pásky a drzi to jak přibytý....kdyby to nekdo vzal za prostredek a trhnu ltak to asi sundá....vpredu to mam uz jen v ramecku protoze do me ve meste furt nekdo ťuká Jaká je výhoda v tom rámečku? Já mám rámečky a mám značku stejně poškrábanou a potlučenou... tak právě přemýšlím že to dám na tu nalepovací pásku. Editováno: 26. Červen 2015, autor: Effective Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1zfp Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Já už na několikáté auto RZ šroubuji a v okrajovém žlábku lepím patexem okenní těsnicí pásku ,,P,, za pár korun, aby pod značku nešel prach a nečistoty. Páska je na rovné straně samolepící, takže předem vytvarovat podle nárazníku a trochu napružit před přišroubováním. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 for ok1zfp: Víš ale o tom,že se už několik let značky šroubovat nesmí? Klidně za to můžeš dostat i flastr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 A na to jsi přišel jak? Nesmysl. Paragrafy žádné takové omezení neznají. Nastuduj si §32 vyhlášky č. 343/2014 Sb. A nebylo to zakázané ani v předchozí vyhlášce MD 401/2003 Sb. Třeba taková OIII s ochranou chodců musí mít přední RZ přišroubovanou dle předpisu výrobce - nelze u ní použít plastových rámečků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 (editace) for Pawouk: vycházím z tohoto: Od listopadu roku 2003 je v platnosti vyhláška MD č. 401/2003 Sb., kterou se mění odst. 1), § 28 vyhlášky MDS č. 243/2001 Sb. takto:"Tabulku registrační značky umístí vlastník nebo provozovatel vozidla do místa určeného konstrukčním řešením tak, aby při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě."Za dostatečně upevněnou registrační značku lze považovat její umístění ve schválených plastových nosičích.Výjimka z vyhlášky MDS č. 243/2001 Sb. na upevnění registrační značky bez šroubů či nýtů, udělená některým výrobcům plastových nosičů registračních značek, pozbývá touto změnou na aktuálnosti a smyslu a nebude na plastových nosičích výrobcem od 30.06.2005 dále uváděna, s výjimkou doprodeje skladových zásob. ale máš nejspíše pravdu, já si to spletl s tímto ustanovením: (3) ........ Na tabulku s registrační značkou ani do její těsné blízkosti se neumísťují žádné nápisy nebo vyobrazení, které by narušily její čitelnost nebo rozlišovací schopnost, pokud není v této vyhlášce nebo jiným právním předpisem stanoveno jinak. Editováno: 1. Červenec 2015, autor: Zajíc15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Šroubovat se může. U nové RZ jsou i pokyny pro montáž http://www.bxclub.com/obrazky/656.gif Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1zfp Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Přesně tak, v obalu RZ davaji letáček o montáži a když by ne tak by několik mých minulých aut neprošlo STK. Od roku 2003 došlo na spoustu změn a zákon je nadřízen vyhlášce kterou vydáním ruší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daginek Vloženo 7. Únor 2022 Sdílet Vloženo 7. Únor 2022 Jak to davate na tu 3M pasku?me tam zavazu ty 2 koliky do kterych se sroubuje podlozka plastova.Jde to vyresit tou antivibracni podlozkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 8. Červen 2023 Sdílet Vloženo 8. Červen 2023 Docela mě zaujalo toto: https://www.ahifi.cz/plexiclick-pruhledny-drzak-ceske-spz.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 8. Červen 2023 Sdílet Vloženo 8. Červen 2023 @Deawon Mám to už od Prosince, na srazech i prohazuju spz, takže plast je namáhaný ještě trochu navíc, zatím drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 11. Září 2023 Sdílet Vloženo 11. Září 2023 Vyměněn rámeček SPZ za Plexiclick. https://forum.skodahome.cz/topic/156704-rudohn%C4%9Bv/?do=findComment&comment=2636148 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.