Publikováno Červen 24, 201312 r Zdravím, všechny !! Mám takový problém,že se mi samo uzamkne auto. A to ne jako že když se člověk rozjede. Problém vzniká takto když centrálem na dálku odemknu auto sednu do něj a chci stáhnout okno spolujezdce tak nějak centrální jednotka zareaguje a uzamkne auto a toto je náhodně.Zkoušel jsem stáhnout okno přímo u spolujezdce a je to to samé když jde okno dolů nebo nahoru uzamkne se auto a někdy se občas stane že prostě když se otevřou dveře spolujezdce tak se uzamkne. Když se mi tento problém stal víckrát použil jsem VAG abych zjistil kde je chyba a zda to v jednotce bude zapsané. Taky že bylo. 1 Nalezena chyba: 18252 - Vypište prosím paměť závad elektronického centrálního rozvodu P1844-35-10 ----- sporadicky Tak když jsem tuto chybu uviděl bylo jasné že někde je chyba chybu jsem vymazal,ale problém přetrvává. Nyní po cca 1 měsíci jsem auto napojil znovu ale už to tam nebylo napsané že je někde problém i když problém se na chvilku ztratil ale zase po měsíci jsem u toho samého bodu na VAGU nic není a chyba přetrvává. Nesetkal se někdo s tímto problémem ?? Jen ať vím kde hledat vůbec mě nic nenapadá... Díky za každou radu Petr
Červen 24, 201312 r Me kdyz se Fabie nahodne sama zamykala tak byl blby zamek na ridicovych dverich (myslim ta jeho elektronicka cast).
Červen 24, 201312 r Autor Tak to je pěkné rozdělám dveře u řidiče a musím se na to podívat. Ale nevím dneska mě se uzamklo auto dokonce když jsem zařadil zpátečku. Jinak jsem to vysledoval a má to vliv na kontrolu vytažení oken předních když dám spínače oba dva nahoru tak se to uzamkne a nebo když otevřu spolujezdce dveře. Ale i tak díky za typa na zámek u řidiče. Petr
Červen 24, 201312 r Autor A jaké je číslo dílu a kolik ca stojí a je to složité n výměnu či rozebrání? Díky za info
Červen 25, 201312 r Autor A nemůže to být ten ovládač na stahování oken vč.odemknutí a zamknutí od urřité chvíle když jsem předtím udělal to že jsem jakoby dotáhnul okna a nebo udělal kontrolu zda jsou zavřené spínač v L+R cvaknul a ted nic. Co když toto je vadné? Ten mikrospínač nevím ale dveře se mi signalizují dobře že vše jede i stropní světlo je funkční a dokonce na Maxidotu vidím že jsem otevřel ty dveře. Tak nevím proč to dělá.. Už jsem bez nápadu.
Červen 26, 201312 r Autor Po dnešním otestováním nového spínače na okna vč. zamykání tak staré spínače to nedělají takže už jedině mikrospínač v zámku u řidiče. A aby toho nebylo málo přidala se další chyba 1 Nalezeny chyby:16685 - Valec 1 Zjisteno zapalovani vynechava P0301 - 35-10 - - - Sporadicky před měsícem výměna zapalovací cívky vč.výměna svíček Dnes jsem otestoval prohození vstřiků a pořád výsledek stejný.Prošel jsem forum a asi je to zapalovací lišta ale nevím to jistě. Zamykání zůstává a to dokonce i když jsou otevřené dveře samo se auto uzamkne a někdy i při jízdě na odpojení ovládání oken u řidiče to vliv nemá to jsem odpojil a šáhnul jsem na spolujezdcovo otvírání a dal zavřít a uzamknutí se objevilo. Takže zamykání asi mikrospínač a to možná. Už je doma tak se to otestuje. Napadá ještě někoho něco?? Díky za rady
Červen 30, 201312 r No Petře, v podstatě sis odpověděl sám. Když jakkoliv zasáhneš do spolujezdcových dveří, auto se někdy zamkne, takže odpoj spolujezdcovy dveře a nějakou dobu s tím jezdi. (třeba týden) Když to dá pokoj, chyba je někde v těch dveřích = tedy zřejmě v mikrospínačích zámku. Co sporadické zapalování, po sobotě vyřešeno ? Pomohlo prostříknutí konektoru vstřiku na I. válci ? Jirka
Červenec 4, 201312 r Autor Ahoj Jirko, no jak jsem to pořešil, tak když jsem vyměnil vstřik tak se chyba nepřesunula ale chyba zůstala,ale projistotu jsem udělal to,že jsem vyměnil jak svíčku tak i cívku abych věděl kde je problém. Problém přetrvával a já jsem už hledal návody jakým způsobem demontovat hlavu motoru.No po zjištění že vlastně je to tak náročné a časově dlouhé jsem volil variantu jít shánět servis kdo a za kolik to zvládne. V UH.Hradišti - ADEKO cca 25tis.kč - ARAVER cca 12tis. kč. U Štěpáníka ze Spytáku samostatná oprava hlavy by vyšla na cca 10tis kč. , ale háček je takový, že ARAVER má asi udělanou nějakou smlouvu sním jelikož jim to dělají za přijatelnější cenu a to je 4tis kč. Co jsem pátral na netu tak dokonce v Ostravě to řeší tak, že prostě dojedeš s hlavou a oni ti dají novou repasovanou a to dokonce za nějakých 1800kč. Ale zase v Praze jim to pošleš a oni ti to udělají do 3 prac.dnů za 800kč takže si myslím že ceny jsou pěkně různě a dá se na tom i dokonce bohatnout hlavy budou odcházet stále takže návratnost toho přístroje co udělá hlavu jako novou je dobrá. Takže něž se stím dělat 3 dny to demontovat a další 3 dny dávat dohromady to ne varianta opravdu byla jednoduchá ARAVER odkud auto pochází. Příjímací protokol kolik km a stáří auta atd... dokonce jako Mladá Boleslav tuto chybu hradí a to jsou podmínky jako servis auta jen u nich a dokonce se hledí i na Km a roky auta jinak ti toto udělají za pár kaček za 13 tis ti mění celou hlavu auta takže Mladá Boleslav a majitel jede 50% na 50%. Takže ted už jen čekat a čekat.
Červenec 6, 201312 r Petře mně se to nezdá. Jestli máš cihlově zbarvené izolátory svíček, tak motor pálí dobře. Musíme se sejít, já vezmu 18ku eso a protočíme motor. Jestli je podpálený ventil na I. válci, půjde to poznat. Jen nevím kdy... Jirka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.