Publikováno Červen 30, 201312 r Ahoj, mám 2 roky starou RSku liftback a najeto mám 18.000 km. Teď poslední dny se z kufru ozývá na menších nerovnostech takové kovové cinkání nebo cvakání, těžko se to popisuje. Je to ale docela hlasité a otravné. Kufrové dveře jsem zkoušel vyštelovat pomocí těch dorazů a teď se ani nehnou, když s nima chci zahýbat, takže by to neměly být dveře. Nemá někdo nějaký typ, co by to mohlo být? Zkoušel jsem tam brát a bouchat do všeho a nic nevydalo ten zvuk. Nějaká rada?? Díky
Červen 30, 201312 r Většinou to dělá bordel v kufru, všechno vyndej a jeď to projet. Případně ať řídí někdo jinej, sklop sedačku vzadu a hlavu za jízdy strč do kufru. Pak budeš chytřejší....
Červenec 1, 201312 r Autor Tak vyřešeno, byly to svorky od LED světel MILOTEC pro osvětlení SPZ, kdo by to byl čekal:)
Červenec 11, 201312 r mne robí pazvuky špztka pri rozbehu mi to klepoce o kufor... musím to nejako vyriešiť :/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.