mc2uba Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 ASPIRE: děkuji já na skodahome určitě dorazím, ale jiným autím, než svojí Fabčou je čas ukázat i její sestřičku nejradši bych tam jel oběma auty, ale potom by byl vstup 500 kč a to se mi zase vyhazovat nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Jo klidne Tve jsem videl v Praze jak jsem tam byl a tu modrou si taky rad prohlidnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Škoda, že na modré ještě není co k vidění, až na kola 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Kuboslavo: ............. Video je pecka, peckozni je videt ze delas v oboru tak vis co a jak ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Lukason: díky, nápady a záběry bych věděl, ale technika pořád trochu pokulhává chtělo by to lepší vybavení, ale to je drahé jak zlatá kráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Nevadi, hlavne ze je na co nahravat a nemusis to natacet kalkulackou ...... doufam ze neco spachas i na skodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Když nebude pršet jako minule, tak určitě něco spachám a doufám, že mi Memphik na chvilku půjčí svou techniku, rád bych jí vyzkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 No prset nesmi, ale uvidime no ....... ja doufam ze snad ne 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Zadrec lidi,fotky i video jsou super.Tak jak sem měl hubu do rohlíku sem ještě neměl po žádném srazu. Perfekt pokec se všemi co tam byli P.S.až najdu foťák tak sem snad taky něco hodím a dík klukům za fotky ve vlákně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tholis Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Snad to na skodahome zvládnu, aspoň už vím za kým bych tam jel 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Je vidět ze lidí od Fabii drží spolu! :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Zadrec lidi,fotky i video jsou super.Tak jak sem měl hubu do rohlíku sem ještě neměl po žádném srazu. Perfekt pokec se všemi co tam byli P.S.až najdu foťák tak sem snad taky něco hodím a dík klukům za fotky ve vlákně. Děkujeme ze jsi přijel, máš úžasnýho kluka! Ten bude celý tatínek :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Škoda, že na modré ještě není co k vidění, až na kola klidne tam mohla byt taky ,krasne by tam zapadla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 (editace) v planuMemphikovi se ty fotky vyvedly za me tyto a ostatni at si daji sve ale i Kuba se nezahanbil ...diky kluci jsem znich nadsenej Editováno: 15. Září 2013, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Wheels Whores Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Voice, tos tam byl Ty s tím olivovým Roomem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Hoši,jste supr banda a jde vidět,že supr lidi,takových je málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Voice, tos tam byl Ty s tím olivovým Roomem? nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Rád jsem vás pozval, a tak mě napadlo, tuto událost uzavřeme a budeme to dále řešit na FB, pro ty kdo nemají, hodím jsem občasné info co nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Pěkný je dobře,že se sraz poved,nebudu psát,že mne to mrzí,že jsem nemoh páč to je samozdřejmý,ale tentokrád jsem si za to moh sám,že jsem si to v práci špatně domluvil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Vlasta:příští rok to napravíš jo,ať tam s Radkem nejsme jediný dva starý pařezové Libor:dík že myslíš i na ty antisociální co nemaj xichtbůk aj.(živýho mě tam nedostanou) Prcek měl tolik zážitků že po dvou km ,tedy usnuli oba Jinak taky dík klukům co s náma jeli s náma až do řevničova. Bylo super je po každém předjetí vidět v zrcátku jak se mě drží tři krátké a pořád drží formaci a jede jim to jak z praku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Jsem rád ze je tak dobrá ta zpětná odezva a ze se to opravdu líbilo :-) takové malé info, pomalu už dáváme dohromady další ročník, program atd. Po novém roce jak vyjdou termíny všech srazu, vybereme termín pro ten náš další ročník, tak aby se křižíl jen minimálně s dalšíma :-) je velmi pravděpodobne ze zvolíme stejnou lokalitu, jelikož tady to bylo opravdu pěkné a klidné :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 chtelo by to trosku bliz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Chápu, ale když to bude blíž třeba k tobě, tak lidí ze severu to budou mít zase daleko :-) uvidíme, a nebo musí ti, kteří to mají dál, tak přijet na noc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 nekde bliz u prahy treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.