Jehla23 Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Zdravím, opět se na vás obracím, vždy jste dobře poradili :-) Takže moje fábinka když přejíždí nerovnosti, jako například malé díry, kostky prostě takové přejezdy, které auto jakoby rozrezonujou (pardon z aten výraz, ale nic jiného mě teď nenapadlo :-D) tak slyším ze zadní části auta klepání, jakoby jsem tam měl hrnce s pokličkama a pokličky poskakovali, zvuk mi přijde i jakoby do plastova, jako nějáký kryt či podběh, ale vzadu všechny drží. Věci v kufru jsem vytáhl a zvuky jsou stejné. V už tomu předurčených tématech jsem nic podobného nenašel. Dočetl jsem se pouze o dorazech tlumičů, že stačí dotáhnout šroubkem či co, ale zvuky co jste popisovali jsou praskání. Je to otravné a nemohu najít příčinu. Přítelkyně říká, že je to slyšet i v noci když je klid, zní jako by se rozpadalo :-))) Máte někdo nějáký tipy? Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsechovec Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 (editace) Zkusit prohlédnout prachovky a dorazy na zadních tlumičích. Jirka Doplním, složení tlumičů je na http://forum.skodahome.cz/topic/35098-vymena-tlumicu/page-3#entry1588628 Pokud je plastový obal spadlý z pěnového dorazu, klepe o tělo tlumiče. Editováno: 15. Červenec 2013, autor: jsechovec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 16. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 kdyz se kouknu na sve zadni tlumice, jsou stribrne, to znamena, ze mi ten kryt spadl a pena je jakoby odtrhla. vidam fabky u kterych, ty tlumice videt nejsou, takze v tom bude problem :-) a ted jak to dat do kupy, budu muset zrejme vytahnout tlumic a nasadit tam nove ochrany ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 (editace) presne tak...demontovať podblatník,2 šróby hore,jeden šrób dole a tlmič von http://www.mojevideo.sk/video/1149e/vymena_dorazu_zadneho_tlmica_navod.html Editováno: 16. Červenec 2013, autor: libero 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 16. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 ok, pustim se do toho nejspis pres vikend, diky kluci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.