el.paja Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 ok super díky za rady v sobotu to rozeberu a zjistím co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saimon3 Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 Tak bych potřeboval s jistotou vědět jestli jeden nebo dva větráky na tý sahaře.Mám tam jeden a ten se netočí.Takže nesmím pouštět klimu když auto stojí.Abych věděl so mám shánět.1.9 TDi 74kw 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 (editace) na obrázku to máš popsané. podle čísla podvozku najdeš větrák. motor máš typ ATD a je mi to divné, protože ze začátku byly větráky 2 (aspoň podle etky) připoj si to k vagu, skoč do řj klimatizace nebo i motoru, dej test akčních členů a v jednom z těch kroků je i test větráků. pokud se neroztočí, hledej problém. Editováno: 14. Srpen 2011, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 Tak bych potřeboval s jistotou vědět jestli jeden nebo dva větráky na tý sahaře.Mám tam jeden a ten se netočí.Takže nesmím pouštět klimu když auto stojí.Abych věděl so mám shánět.1.9 TDi 74kw 2001 Klima chladí? Jestli jo, tak to neřeš - vše funguje, tak jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saimon3 Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 (editace) Klima chladí ale jakmile zastavím tak se asi přehřeje, protože nejde ani ten jeden větrák co tam je, no a pak se mi vyfoukne chladící médium.Takže klimu jen za jízdy. A mám combi jestli to hraje roli. Editováno: 14. Srpen 2011, autor: saimon3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 tak budeš muset pořád jezdit však návod jak tohle řešit, zde máš. ve vagu test akčních členů, když se nebude točit, tak rozpoj konektor k větráku a napoj ho přímo na baterku. koukni se na jednotku pod baterkou, hlavně její kontakty apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 ..... no a pak se mi vyfoukne chladící médium..... Jako, že to musíš znova naplnit? To jsem snad ještě nikdy neslyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saimon3 Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 Ten co mi to plnil říkal že když stojí auto a jde klima tak vzroste teplota a jak to nem čím chladit tak stoupne tlak a vyfoukne médim.Kontroloval jestli to není někde ucpaný.Myslel že to bude sušič protože na klimu nikdo 2 roky nesáh.Ale ten je prej OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 je to celé nějaké prapodivné. Jedině, jak je psáno výše, zkusit výpis VAGu - pokud je tam nějaký error, tak by se to mělo objevit na výpise. Ale jak jsem pochopil, tak opravu neřešíš svépomocí, ale v servisu - změň tedy servis, dej to někam, kde tomu rozumí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el.paja Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 zdarec klima vyřešena byl to ten snímač teploty výparníku, vše ok díkes za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Tak to jsem rád. Vzpomněl jsem si, jakou jsem měl radost, když poprvé po zmáčknutí tlačítka AC šel z výdechů studený vzduch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Začala mi zajímavě ne-fungovat klimatizace. Pustím ji na plný výkon - na řidiče a spolujezdce ale ejhle levé průduchy chladí, ale pravé jsou teplé, dokoncei ty dva vedle sebe na středním panelu. Poradíte mi někdo čím to může být? Intenzita foukání je stejná všude, ale ta teplota ne, ta je enormně rozdílná. Je to nafta s ECT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 V podstate nemozne, lebo stredne su spojene a delia sa az v plaste s vystraznym svetlom. Nieco ti tam musi strasne hicovat. Rozober a zisti kde sa teplota meni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el.paja Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 to jo ješte že tady ty fora jsou jinak by mě to nestálo 2tis. ale 10tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Mozna je urvane to tahlo co vede zkolecka na teplo vzadu do pristrojovky me prijde ze to tam drzi silou vule.. a plus k tomu jeste mozna nekde sekla klapka na vzduch rozebrat a zkontorlovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 (editace) Chci se zeptat, klima přestala fungovat a napsalo to (Fabia 2001 1,4 16v) 00818 Sensor of Evaporator Outlet Temperature (G263) 30-00 Open or Short to B+ Co s tím kde hledat?? mám hledat pod pojistkou, kabeláží nebo čidlem???Díky za odpověd. Editováno: 7. Září 2011, autor: vevca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Oprava byla nakonec ta nejjednodušší - příčinou byla poloprázdná náplň klimatizace, po naplnění je vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 nikdo nic?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 podla mna to cidlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki977 Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 mam taky problem...minule letomi klima isla bez problemov az do posledneho dna a tento rok zacalo teplo a tak ze zapnem klimu a nic....gombik sa zapne ale inac nic...klima nechladi ventilator na chladici stoji....dal som si zmerat tlak a ten je ok a poistky tak isto neviete niekto co by to mohlo byt???? zacina byt dost teplo a zisla by sa mi ta klima...dakujem vopred vsetkym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 a co chladivo R134a REK BYCH ZE TAM ASI NEBUDE a jestli tam mas stalej tlak tak se neco pokakalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki977 Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 praveze chladivo je vsetko som si dal prekontrolovat a mi povedali ze vsetko tam je ze tym chladivom to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 covece tak to nevim co by to mohlo bejt zkousel si vycistit vyparnik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki977 Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 ja som to len teraz zacal riesit tento tyzden a myslel som ze nie je chladivo tak ze dam naplnit a pojde lenze v otm chyba nie je tak som pozrel komplet pistky a nic ani v chladive to nie je tak nic uz asi jedine vag a bude to asi v nejakom cidle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 a diagnostika bola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.