Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

To auto tu hodnotu ale nemá... stáří je stáří a to se pořizovací cenou nahradit nedá, tak to prostě je, motor je tam jediná věc co bude asi v cajku, ostatní bude ve stejném, možná horším stavu než u mojí OII... Je to smutný, ale je to prostě tak, ceny padají a kdo si koupí toto za ty peníze, vyhodil je naprosto zbytečně, dají se koupit mnohem mladší auta s podobným výkonem za stejné peníze. Ale je to jen názor jedince...

Pokud bych řešil peníze, koupil bych něco mladšího, pokud bych neřešil peníze, koupil bych něco ještě mladšího, nebo nového.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ta cena je samozrejme vysoka, ale kazdy zbozi ma sveho kupce a i tohle si nekdo koupi. prodavaji se i starsi RS4ky a vetsinou to je kvuli motoru a pocitu z jizdy... ;)

jinak ja bych si taky koupil neco jineho, tedy vlastne bych si nekoupil, uz jsem si koupil a jeste tam mam rezervu na nove letni kola... :kol-31:

Odkaz ke komentáři

vy v tom vždy hledáte nejhorší. ovšem auto chce zkontrolat a standardní procedoryy co jsem dělal i u roční vozu a měl sebou i pučené vcds.

běžný je po 3-6 letech vyhodit auto, auto má k 200 tisícum, to tyhle lidi to auto posílají pryč a kupují jiné. jestli měl 2mega na auto, tak ho asi bude mít i ted....

tohle auto je schopné přežít oktávky o hodně déle.... ten motor je nesmrtelnej, pokud se tam měnil olej a filtry

jo pokud ležeš do autorizáku audi, tak je vše drahy... tam prostě vyměna oleje stojí klidně 3k.... stačí hledat díly a jít za garážníkem, ktery si neučtuje nesmyslny prachy

fotky nemám, rozleštěno v rychlo lakovně kvuli srazu zítřejším. 2 týden v září dávám reklamaci divnych zvuku, oprava laku na předním spoileru, oprava přilepení zadního difuzoru a lakování levé zadní části(kolega mě to v dubnu rozbil, tak to pujde na havarijku a on doplatí nějakou spoloučást)

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Dneska odpoledne jedu přes Krušovice v koloně a na silnici jsem zahlédl něco jako šrajtofle....Tak jsem to po chvíli otočil, vrátil se, skutečně to byla šrajtofle s komplet doklady, občanka, techničák a řidičák a další, kreditky a dvanáct stovek v hotovosti. Jenže já jsem vůl poctivej, tak jsem prošácnul obsah a našel nějaké vizitky, na které jsem zavolal a tím zjistil telefon dotyčného, co to ztratil. Byl už u Karlových Varů a ještě o tom ani nevěděl....

Tak se vrátil i s rodinou, byl samozřejmě moc rád a nechal mi symbolických dvě stě korun na pivo :)  No, možná to bylo za víc, nebo jsem mohl vzít dvanáct set a poštou mu doklady poslat. Jsem holt vůl poctivej a tak mám pocit dobrého skutku. Vím totiž, co může znamenat za problémy ztratit všechno potřebné....

(samozřejmě šrajtofli nechal na střeše - jak jinak :)  )

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 4
Odkaz ke komentáři

To jsi měl štěstí, taky jsi mohl narazit na vychcánka, který by řekl že tam měl 100000kč a že jsi mu je sebral z peněženky... Ale asi bych to taky tak udělal, ikdyž už o těchto případech něco vím... Alespoň máš čisté svědomí  :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Mě se chlapi kdysi jednou stalo, že jsem šel po parkovišti po městě a po nějaké době jsem si uvědomil, že jsem něco zapomněl a vracel jsem se zpět domů. Na parkovišti jsem zahlédl ležet šrajtofli, tak jsem se zaradoval. Zvedl jsem ji, otevřel a koukám, v ní moje občanka :D   Já ji kurnik ztratil, když jsem si prve zavazoval botu (vypadla z kapsy) a když jsem se vracel, tak jsem si ji sám našel, aniž bych věděl, že jsem ji ztratil :D

Odkaz ke komentáři

Tak chlapi, mám velkou prosbu na všechny. Jelikož jsem se domluvil s pánem, co mi prodal zpětné levé zrcátko z UK verze Octavie II, vezme si ho zpět. Opravdu je sklopené pod stejným úhlem jako u evropské verze pravé zrcátko, tudíž z něho není vidět vedle auta...

Teď bych potřeboval pomoc sehnat jiné. Kdybyste někdo věděl o levém zpětném zrcátku (u řidiče) z faceliftové Octavia II - el.ovládané,vyhřívané,osvit prostoru auta a elektricky sklopné, dejte mi prosím vědět, potřebuju ho co nejdříve sehnat.

Předem všem díky za snahu  :kol-28:

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři

Teď nějak nerozumím... Já jsem koupil faceliftová zrcátka s možností sklápění k autu, no a všechno funguje, ale to řidičovo je UK verze, tudíž je hrozně přiklopený k oknu (stejně tak jako spolujezdcovo - když se koukneš na obě zrcátka, řidičovo je kolmější k dveřím víc než to spolujezdcovo) no a já teď potřebuju sehnat to řidičovo pro EU, protože to anglické vrátím zpátky. Takže potřebuju FL zrcátko komplet v elektrice se sklápěním k autu...

Odkaz ke komentáři

Výměna jde kus za kus, akorát kabel se zapojí přímo do jednotek a ten prodlužovací se nechá jen tak, nebo se demontuje. Funguje všechno jak má, jenom nefunguje sklopení k autu. Buď se musí vyměnit dveřní jednotky - potom to funguje jako na FL oII, nebo se nechá udělt takový procesor (ten budu mít od Gooseho) a ten se vloží mezi srzátko a jednotku - potom to funguje tak, že zamkneš a zrcátka se sklopí, odemkneš a zrcátka se odklopí, pokud nechceš aby se po zamknutí sklopila, zapneš po vypnutí motoru 3x směrovky a pak se nesklopí. Nemusí se držet dálkáč, všechno to dělá samo a nemusí se měnit ani jednotky ani vypínač... :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...