Clint Vloženo 25. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Ozi tam má prej plechovou vanu ze sprcháče, i s odtokem a špuntem na vypouštění oleje z netěsného motoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 http://www.aaaauto.cz/cz/ferrari-ff/carC.html?id=26703108 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Motor a interiér úžasný, o exteriéru se toto u tohoto modelu už tak říct nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 předpokládám že v Praze léto, tady pěkně huhulákuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 kokta, ja tu vanu odrel a plast nechytl ani prd, navic jestli se podari a pujde auto niz, tak radsi plech nez plast, a muzu jezdit trochu vic vklidu Clinte jedinej motor, kterej netesni mas ty. Dyt uz ani nemusis na vymeny oleje jak moc a casto dolejvas jo a kokto tady je krasne, trochu chladno, ale sucho bez naledi a snehu takze muzu dneska vklidku jet CarCOOLcou, protoze odpoledne prezujeme a pak uz nas zima nezastavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 No to my tady na západě máme -4, asi 2-3 cm sněhu a sem tam pěkná klouzačka namrzlá, ale odpo už to bude v poho. Když tak přijedu v rytmu driftu (s předokolkou ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Tak ten dekl tam mám tento: http://www.cc-autodily.cz/kryt-motoru-spodni-1_1?brand=SKODA&model=OCTAVIA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 tak to mas stejnej jako ja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Tenhle plastak ma každá... Akorát pakety pro špatný cesty maji plechový a 4x4 maji větrání pro rozvodovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 No nevím, ale já bych řekl, že mám menší. Mohu vypustit olej bez sundání krytu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 aha, tak to je ten paket pro kameny nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 To takovej Clint umí vypouštět olej bez sundání krytu i dokonce bez povolení vypoušťáku. Má totiž asistenta automatické vypouštění oleje, ale já bych ho nechtěl, není to dokonalé, filtr se sám vyměnit neumí a nový olej nalít taky ne. Hold nevychytaná novinka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Spíš bych řekl, že mám paket proti pampeliškám. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 (editace) no panove, jsem rad ze je tu po mne shanka, problem ale je... jako ostatne v tomhle state, o nas bez nas... navrhli jste termin a nez jsem stihl napsat pripominku, tak byl definitivni... tudiz se nemohu zucastnit z nekolika duvodu: 1) mam aktualne sluzebni auto - cili muzu jit domu ve 14h, to jest jet z Prahy do strednich cech (1h) a pak zpet v nejvetsi spicce pres prahu soukromym autem... coz je pro mne nerealny 2) prijede mi dnes dodavatel a jdeme to samozrejme jak se slusi a patri zapit (bohuzel, mam to sluzebni auto, takze kofolonizovat se stejkem a muj sef ma taky sluzebaka, takze ten se aktualne taky tesi ) 3) jak jsem jiz zminil, kolony po praze, pisu si statistiky a pondeli a dnesek je zas peklo, nechapu proc, mozna je nekde nejaka uzavirka/oprava/omezeni, ale je to zase vsude ucpany a kdybych neklickoval, tak jezdim 2h (aktualne mam dlouhodoby celkovy prumer kolem 45m, leto kolem 35m, zari/rijen 55m); takze i z tohodle pohledu ikdybych mohl, nejspis bych nejel - respektive bych koukl do map a podle cerveny az cerny barvy bych se rozhodl, ale statistika mluvi dopredu a nejspis bych nejel. Mimochodem vim ze to vypada jako cire blaznovstvi (taky kdyz jsem si to zacal psat jen kvuli spotrebe u sluzebaku, tak mne to otravovalo), ale ono to fakt funguje a s jistou pravidelnosti se da predpovidat dopravni (ne)obsluznost po praze.... treba staci aby v nedeli v lete predpovedeli na utery dest a uz vim, ze v pondeli musim jet o 20 min driv, jinak to bude zasekany a v utery to same... take obvykle na me trase plati, co 1 min zpozdeni, to 2 min v kolone... je to k smichu, clovek nad tim krouti hlavou, ale ono to tak na 40% (mozna vic) funguje... uz mi obcas i nekteri volaj (ti co se predtim posmivali), v kolik maji jet domu, jaka je ten a ten den nejlepsi hodina... bohuzel vozim domu i pritelkyni a ta proste ke me dorazi az dorazi, takze nejde jezdit v ty nejlepsi casy a proto ty moje prumery cesty dom jsou horsi nez by mohly byt, ale jakmile jedu sam, hned je to znat. A to zase bude ustepacnejch poznamek , jenze pip panove, ono to fakt funguje. A samozrejme, kdy dame ten zimni sraz? Edit: uf, konecne se mi podarilo zmenit ten podpis, problem byl v tom, ze jsem tam mel vic jak 3 radky, takze mate smulu a novy auto tam psat nebudu (a ze jsem se pekne rozepsal ) - musite si pockat na sraz, ale musi byt neformalni Editováno: 26. Listopad 2013, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 No nic no, jsem tady v klubu relativně novej a tak pro mě zůstaneš něco jako paní Coloumbová, o které se jen mluví, ale kterou nikdy nikdo neviděl. To tady samá chvála na Radiuse ze všech stran . Člověk si říká, kdo pak asi je ten tajemný týpek a že třeba přijede na sraz, no a ono nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Radius je jednička ve výmluvách. Ale jinak je to fajn borec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 (editace) panove vikend, ja su z vesnice, tam se chlasta o vikendu jen prazaci chlastaj v tydnu, protoze o vikendu jezdej na chaty, aby meli chvili klid a odpocinuly si plice od smogu A nejvetsi problem jsou fakt dodavatele, je to domluveny mesic dopredu, zitra tu maj i skoleni a nejde se jen tak sebrat a rict, sorry, jedu do "Lan" za Skodovkarema. A gol fakt je, ze to je snad jedinej den, kterej mam obsazenej do 6.12.2013 (kdyz jste to dohadovali, tak jsem mel jeste dalsi 2 dny obsazeny). A taky se vlastne nemuzu podivat na Koktu. Clovek kterej na to ma a koupi si benzin, zradil cele muzske pokoleni! Pral bych ti litrovy Citigo na plyn , abys do neho mohl lit peroxid na ofinku (kdyz ti ani beno na volnobeh nevoni) a atmosferu kvuli tomu, jak furt nadavas na turba. A Citigo proto, ze vypada jako kombik a je v nem min mista, nez v liftbacku! Petrrrr: ja nejsem Maverick, ja se aspon nekdy ukazu , tedko bych mel byt na srazu v Baumaxu, nic mi tomu zatim nebrani Pawouk: Jak jsi dostal do podpisu ty 4 radky? Na to musim mit vyssi sarzi? Editováno: 26. Listopad 2013, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Na to musíš být členem Škoda klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Radius: Taky být z vesnice a souhlasit s tebou, za normálních okolností když vidím pražskou SPZ, se mi naježí chlupy na rukách a ne jen na nich, hlavně v pátek k večeru a nebo v neděli k večeru. Ale lituji je, musí mít plíce jak horník z Ostravy a tak jim odpouštím ty ucpané silnice napříč republikou v pátek směrem od Prahy a v neděli směrem do Prahy Pawouk: Clint mít také 4 řádky, on taky být člen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Aha, on asi nebýt - lze to poznat podle ranku pod avatarem, jako má například Ozi, nebo motosman. U Clinta nic není... Jedině že by byl v ilegalitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Musím umýt auto, svítí sluníčko :-(, potom na poštu a následuje cesta napříč Prahou :-(, samá pěkná věc, doufám, že večeře bude OK a diagnostika vydrží, od rána se nedaří, vezmu si větší kladívko, vzpoura strojů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 No právě, je tajnej. Zase Radius nemusí mít psaná všechna auta, třeba jiná než Škoda. Já je tam taky nemám a ušetřil jsem řádky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 ten Peugeot byl nejlepsi vuz, jakej jsem kdy mel a jakej vlastne kdy mohl spatrit svetlo sveta... taky procestoval celou Evropu, byl proste vsude, i na trajektu se plavil... zato moje O1 nebyla za hranicema - byla z druhy ruky a bal jsem se, aby nekoukly nemecky blumy na popelnik, nemel jiny SN a nejel jsem domu Elefantem (jako se stalo kamosovy s Passatem... sice je ukecal ze to je jen popelnik, i tak ale musel na Adama a pekne prohlidka, jestli neveze nejaky zbozi)... s O2 jsem se do nemec jel podivat a po tech 15ti (mozna i vice) letech se to tam dost zmenilo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Pomalu se chystám k odjezdu. Akorát se dívám, že kolem Řevničova je místy ledovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Nápodobně, naštěstí jedu z opačné strany, ale i tak díky za info, náledí bude v okolí také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky