Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to by ti ozíku nebo spidermene ladilo ;)

1.jpg

to uz je hodne extremni kol3

Tak tak, to už je spíš ošklivení než velebení... Práce jak na kostele ale úplně opačný efekt...

chlapci kdyby jste nekdo chtel neco v ob autodilech, tak se tam chystam nejpozdeji v prubehu prvniho tydne v lednu (radeji bych jiz tuto sobotu, ale nevim jak to stihnu), tak neni problem pripadne neco vyzvednout a privezt... ;)

ještě že to mám za rohem a už si mě tam pamatují :D

no ja tam jeste musim zavolat, potrebuji neco vymenit, tak snad s tim nebude problem, v nejhorsim zaukoluju tebe ;)

bude vůbec zima? že jsem zimáky využil asi 3 dny zatím :D

to mas dobry ja je vyuzil zatim jen cestou na kafe do krusovic, jinak jsem je jeste nepotreboval... :kol-32:

pawouk se toho nebál,. v klidu si to štrádal 160 km/h :D se stanmarem jsme zpomalili, protože ten levý pruh fakt moc protáhly nebyl ;) 

Cha, jenom sny... ale byl to zatím jediný sníh.  :kol-31:

to jsme viděli jak si nám ujel :D skoro jako Radius :D :D

no tady u HK byl sní asi 2 dny cca 10 cm, ale pak to roztálo hned...

Teď tady čtu v AutoTIPu, že BMW chystá pro novou 5er (2016) naftový tříválec 1.5 l o výkonu 110 kW a postřebě 3.9 litru...dále by měl mít palubní napětí 48 voltů - pro přemíru elektroniky je současných 12 už málo.

Husty. Projed s Octou to co projela ta Tatra, spis by to clovek ani neprojel a pokud, tak by mohl Octu vyhodit do srotu. :-)

on to byl prý nějaký závodník rally, možná to půjde dohledat ;) asi žádný ESP, ASR apod neměl ;)

Nicméně je ta T603 nádherný stroj, takové se už dnes u nás nedělají...

Tuhle jsem nekde cetl ze ty policejni passaty maji s timto motorem najeto az 400tis. To uz by s tsi zbyly jen perka a pruzinky :-) Navic nepredpokladam ze by s tema autama bylo zachazeno buh vi jak.

ale dsg byly u všeho snad měněny .... těch 60000km je asi moc....

na těch novinkách to jsou pěkny idioti, jako že je velky problém míst SD kartu do kolumba nebo MDI na USB :D

takhle jsem se v životě nenasmál :D

p Visek právě nafta má mnohem lepší charakteristiku, výkon i spotřebu. Benzin je dávno překonán  

Upraveno od kokta7

Jo nekdy radeji ctu ty komentare pod clanky, protoze se u toho docela casto clovek pobavi.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.