kokta7 Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 (editace) clinte objednáš zase sníh na vaší dálnici/rychlostní silnici Editováno: 10. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Počkejte na mě v tom motorestu, nějak v 45 minutě? Pokusím se to stihnout, pojedu z té Příbrami (střelnice). Kdyby něco, dorazil bych tam sám o chlup později. Ale myslím, že to zvládám, záleží jak budou rychle cikáni padat k zemi Sníh bude jen na kopečku ve Strašecí, jako minule Hodím k němu trochu ledu a námrazy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2014 (editace) Tak jsem to v Krušárně zabookoval. Tentokrát budeme dole v přízemí, abychom byli blíže našim autům a Kokta nemohl myslivcům strkat do vejfuků banány a smát se, že myslivci špatně startujou Editováno: 10. leden 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 jj, budem tam (u motorestu jako minule) kolem 16:45. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 klinte já vím že toužíš po tomhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 jj, RS1 by bylo moc pekny, idealni druhe auto na hrani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Jestli bych se do toho vešel, proč ne Kolik to má kobyl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 vesel, je to klasicka A1 trochu polazena, jinak je to jen koncept, ale asi by to vychazelo z 2.0 TSI, stejne jako Polo R WRC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 (editace) no třebas 1.2 TSI jako u vw máš r-line paket, tak tady u A1 byly tyhle polepy za hodně peněz. Editováno: 10. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 to už ale raději tohle : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 kdz uz jsme u toho tak ja mam favorita porad stejneho - Audi RS6 samozrejme v kombajnove verzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 (editace) Tři kroužky pro teploušky. Maserati Granturismo, Ford Mustang, Chevrolette Camaro http://www.autooutlet.cz/cars-337-chevrolet-camaro-6-2-v8-zl1-580hp-manual to jsou pořádný vozy pro chlapy. Popřípadě pro početnější rodiny http://www.autooutlet.cz/cars-194-cadillac-escalade-esv-platinum A né ty vaše autíčka pro blondýny s psíky (audi). I když ta RS 6 už by šla. edit: To jsou keci od někoho kdo jezdí v Rapidu co? Editováno: 10. leden 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2014 To jo Ale Camáro by mi slušelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 pro plešáky je nejlepší prý tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Petrrr, hlvne je videt zes v tech supersportech nesedel, Camaro i Mustang jsou celkem velky, ale stejne se svejma 200cm se tam dobre nevejdu... a kdyz uz neco takoveho tak jedine Shelby GT 500 a Escalade neni spatny, ale me se proste tenhle styl aut vubec nelibi. je mi lito... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 však poté, už klint nebude muset ukazovat kufr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Luxusní medvídek, klidně pro mě s ním přijeďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 kdz uz jsme u toho tak ja mam favorita porad stejneho - Audi RS6 samozrejme v kombajnove verzi... Jsme na tom stejne. Ja mel tu moznost to ridit. Nadhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Kůůůrva, ten medvěd to je nářez. nechcete přijed s Clintem i pro mě ? Já myslím, že bych se tam s Clintem vešel dozadu. Ozi: Seděl v Camaru, znáš www.svezenicko.cz Líně u Plzně, někdo to tady zná, už nevím kdo. Ale jen seděl, vozil jsem se v F430. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 ozi tys zkoušel nastavovat euro 4 ne? to by mě to pak nemuselo ohřívat ten pitomy katak ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Petrrr, jj, znam taky tam jezdim obcas, zalezi na tom co clovek sezene a jak kdy. ja jsem zatim ridil nejen v plzni: Galardo, GT4, Mustang, GTR, Camaro, Supra MKIV, 911, DB9 ...a aktualne me ceka novinka svezenicka - Monster Truck 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 kokta - nastavoval jsem Euro 6 a skoro se s tim nedalo rozjet, proc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Řekl bych, že na obrázku je Maybach a ne MB. V ČR ho má mimo jiné Horáček. Jezdí pravidelně po D8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Tak jest - je to Maybach. Interiér na fotce je úchvatný, exteriér ovšem značně pokulhává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 mergli taky z exteriéru moc krásně nevypadají, ani se nedivím že tato vrstva kupců šahala po audinách a furt celkem šahá...bmw jsou většinou pěkná auta dle mého... je to maybach... ozi: no přes vas s imužu nastavit euro 4 nebo euro4+5. nevím jestli to mam zkoušet abych něco nezníčil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky