Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

O našich nic nevím, poslední dokumentaci co mám od škodovky na převodovky je na tu, co jsem popsal. Někdy se stane, že tam nejde na první pokus, ale to stejné mám na FII a bylo to i na FI - ale takový kraviny neřeším.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tam je garance nejvyšší kvality, pokud to tak opravdu je. A nebo si to jen myslíš. Po přečtení článku nevěřím snad už ani vlastní mámě, že je moje máma  :kol-48: . Proto jsem rád, že ač mám třeba "herku" (oproti vám nebo jak se může jevit ve vašich očích), tak alespoň novou. Za těch 350 jsem taky mohl mít pěknou jetou O2, ale to jsem si už nelajzl, dnes nemáš jistotu nikde (pokud to nekoupíš přímo od Mava nebo příbuzného, známého) a 350 je dost peněz na to abych pak za ně koupil auto co jen dobře vypadá s krásně stočenými 40tis. Popřípadě když jít kupovat ojetinu, tak jedině s Kalachem.  :w00t1:

Odkaz ke komentáři

Tak nevím, jestli si toto dovolí i ve škodovce. Nicméně i roční auto je ojetina a tak to musíš brát.  Já také svého času uvažoval nad novým, ale za stejnou cenu mít novou Fabii, nebo mírně jetou Octavii bylo pro mě rozhodnutí jednoznačné. :kol-33:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

k čemu nové auto? že mě ho na ulici někdo odře ( už sem před 14 dny zase matlal opravnou barvou na ty ochranny liště u dveří).

však já taky uvažoval o rapidu, budu mít nového rapida který bude mít 1.2 tsi staré generace(ovšem ta 1.2 méně žere než 1.8), vzadu kliku kterou sem si odzkoušel v O3, nebo skoro plnou O2 v 1.8 s nějakými 21k km a ještě bych rapida neměl ani dnes :D tam to auto jsem měl s problémy za 10 dní, jinak běžně to trvá max 2 dny převoz z MB.

a jestli bude škodovka podtáčet i svoje auta, tak to jim nemůžeš pak věřit už ani nové auto.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Pawouku, Kokto: máte samo pravdu, vše má své pro a proti, jde jen o to pod jakým úhlem se na to člověk dívá. Kdybych měl opravdu jistotu a kupoval od známého nebo příbuzného nebo měl jinou obdobnou zkušenost někde tak se rozhodnu stejně jako vy. Bohužel nemám. Rapid není špatné auto, ale léty odzkoušená O2 a vůbec je prostě O2 to bez debat. Mohl jsem jí mít taky i novou za tu cenu, ale holátko (výbava kola + volant)

Odkaz ke komentáři

Jo chlupatej. tak si vem tátovo, ať alespoň srovnáte síly, machrovat na slabší auta to uměj, pak se prokáže kdo je lepší řidič jestli ty nebo ten s čepicí. Jestli jste koukali na zprávy tak v sobotu s chlupatejma jeden závodil z Prahy až do Plzně (do nemocnice) a ujel jim i když byl postřelenej a zdaleka neměl žádné žihadlo, ale starou popelnici. Nesmíš ale nechat po sobě střílet, to by asi táta nadšenej nebyl kdyby měl po včelkách dírky.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

me stve zte nejde nastavit, aby nam osvetleni prostoru svitilo porad, i kdyz jsou zrcatka priklopene - tak jako to ma OIII :(

kdyby to u nas slo, tak bych do neceho takoveho sel, ale asi bych neutracel takovej ranec a koupil bych si nejake poradne, ale obyc ledky z DX, nebo eBay... ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...