Pawouk Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 pawouku, nahore v menu je kalendar, tam by se to podle me dalo dat Jo aha, tam jsem ještě nebyl. No jak se tak dívám, tak já tam mohu "Přidat ojedinělou událost". Takže počítám, že přidávat akce tam mohou asi jen A/M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 normalne to tam podle me jde pridat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 tak sem to ta přidal a pry to musíš schválit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Ozi, tak jde ti to, nebo nejde? Kokta už tam něco dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 na sobotu, párty u klinta doma. tolik mbéček v ulici nidky neměli! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 ja tam nic nevidim a aktualne tam neni oc co pridavat, kafe to bych tam nedaval a dal bych tam spis az bude ofiko ten sraz kdyztak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 OZI a KOKTO: ty LEDky do zrcátek jsou úplně blbě řešené jako u před FL. Na před FL byly ale kolmo dolů, takže ti stačilo koupit vysoce svítivou jednočipovou LEDku a bylo to, byl jsi omezený jen délkou a ta mohla být jen o něco málo delší než klasická žárovka. U FL je to vodorovně v zrcátku a tudíž jakákoli LEDka bude svítit méně, než ta v před FL (tam jsem měl takovou tu creeLED, ta se ale ve vodorovné variantě nedělá). S místem je to ještě horší, než u před FL, tam šlo jen o délku, ale u FL jde i o průměr a proto musíš hledt LED, která má opravdu stejné rozměry jako má žárovka W5W a tudíž je to zase ještě složitější, protože se jich dělá jen pár. Já nakonec koupil toto a je to po výzkumu asi 5-ti verzí nejlepší volba... Ale jak říkám, celkově to oproti před FL svítí méně. SIce to svítí líp než klasika žárovka, ale jinak na to že tam bude LEDka tak nic moc. Zase na druhou stranu si říkám, že ten ranec za panel mi za to nestojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 krásný informace, ale buď si koupím ten panel za litr, což se mě taky moc nelíbí nebo to nechám jak to je nebo tam hodím modrou W5W žárovku a bude po ptákách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Tak jsem čuměl na technické údaje O3 a zajímavé, že 1,8TSI 132kw je jen o 0,5s pomalejší než RS 2,0TSI 162kw. Přitom o 100N.m vyšší krouťák a o 32kw silnější motor. To mi ho vyndej. Výbavy jsem nějak neporovnával, ale kdo si koupí 1,8 má takovou malou RS a ještě ušetří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2014 To je podivné, pocitově to RS je znát proti 1,8.... a přitom při srovnání obou 1,8 TSI (118-132KW) jsem rozdíl neviděl, naopak nám oběma přišlo to starší na začátku živější.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Má pravdu předsedo:Zrychlení 0–100 km/h (s)2.0 TSI RS - 6,81.8 TSI - 7,4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Jooo, to já nemohu říct, nejel jsem ani v jednom, srovnávám jen papír data. Slíbil si mi půjčit svést v Tvé a sliby - chyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Pawouku: No jistě, přece bych nelhal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2014 (editace) Přijeď v sobotu a půjčím ti svézt (Pawouk auta a ženský nepůjčuje) Editováno: 14. leden 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 tak ono je potom docela rozdíl každá půl sekunda, když se rozjíždíš. Zdá se to jako malý rozdíl, ale ono je to docela dost. Hlavně bude potom ještě větší rozdíl jet dál na 150 km/hod, anebo ještě dál na 200 km/hod, tam 1.8 bude ztrácet už mnohem víc oproti RSu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 (editace) Však já myslel Tebe Clinte, Pawouk mi nic minule nesliboval. Navíc nadupaná auta a přijeli jste pozdě. Já z takové dálky s mojí malou 1,2TSI a přijel jsem včas. Rád bych zase přijel a za normálních okolností bych přijel i kdybys mi svést nepůjčil :-) , ale jak jsem psal, mám doma ženu 14dní před termínem porodu a rodit budeme v Plzni tj. 70km od nás 1h cesty a tak musím být doma ve střehu kdyby to vypuklo. Editováno: 14. leden 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2014 (editace) Tak ji vezmi s sebou Rodit můžete i v Krušárně, rovnou to zapijeme z místního zdroje Ozi vezme diagnostiku, kvůli případnému vyšetření a Kokta slavnostně přetrhne pupeční šňůru Editováno: 14. leden 2014, autor: Clint 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 on vám to hravec vysvětlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2014 A kdo ho pozval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Napadlo mě přejmenovat náš sraz na Clintův octavia sraz aneb možná přijde i Maverick 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 aha myslíš ten maverick, co nikdy nepřijel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Stejně jako ten kouzelník, co nikdy nepřišel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Clinte, myslím, že ta Plzeň bude přeci jen lepší, ale hlavně bezpečnější. Navíc pak by jsme se z té kofoly pak posrali. A když to přejmenuješ na Clintův Octavia sraz, tak se mi brány srazu navždy zavřou, budu vypovězen. Už nemám možnost Octávky, strýc tu mojí co jsem mu prodal nedávno prodal, když kupoval toho Supa. Jinak Kokto moc se nesměj, taky jsi mi slíbil povození v Supu 3,6 FSI. jestli to spíš nepřejmenovat na Club nesplněných slibů. Jinak Maverick je jako paní Coloumbová, všichni ho známe, pořád se o něm mluví, ale nikdy ho nikdo neviděl. Ale nechtě ho být, on se stydí za to, že má každých půl roku nový auto a bylo by mu mezi námi trapně Přitom mě by to nevadilo, rád bych ho poznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 http://www.autoforum.cz/predstaveni/subaru-wrx-sti-2015-oficialne-s-309-konmi-dorazi-pouze-manual/ pouze manual, to asi moc uspěch nebude mít, jelikož lidi na tomhle sportovním autě potřebují automat aby mohli jezdit na krev nebo takovyhle teorie tvoří.... ale s automatem si moc nezařádí na co je tahle krásná kára určena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky