Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

pawouku, nahore v menu je kalendar, tam by se to podle me dalo dat ;)

Jo aha, tam jsem ještě nebyl.  :kol-28:   No jak se tak dívám, tak já tam mohu "Přidat ojedinělou událost". Takže počítám, že přidávat akce tam mohou asi jen A/M. :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OZI a KOKTO: ty LEDky do zrcátek jsou úplně blbě řešené jako u před FL. Na před FL byly ale kolmo dolů, takže ti stačilo koupit vysoce svítivou jednočipovou LEDku a bylo to, byl jsi omezený jen délkou a ta mohla být jen o něco málo delší než klasická žárovka. U FL je to vodorovně v zrcátku a tudíž jakákoli LEDka bude svítit méně, než ta v před FL (tam jsem měl takovou tu creeLED, ta se ale ve vodorovné variantě nedělá). S místem je to ještě horší, než u před FL, tam šlo jen o délku, ale u FL jde i o průměr a proto musíš hledt LED, která má opravdu stejné rozměry jako má žárovka W5W a tudíž je to zase ještě složitější, protože se jich dělá jen pár. Já nakonec koupil toto a je to po výzkumu asi 5-ti verzí nejlepší volba... Ale jak říkám, celkově to oproti před FL svítí méně. SIce to svítí líp než klasika žárovka, ale jinak na to že tam bude LEDka tak nic moc. Zase na druhou stranu si říkám, že ten ranec za panel mi za to nestojí...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem čuměl na technické údaje O3 a zajímavé, že 1,8TSI 132kw je jen o 0,5s pomalejší než RS 2,0TSI 162kw. Přitom o 100N.m vyšší krouťák a o 32kw silnější motor. To mi ho vyndej. Výbavy jsem nějak neporovnával, ale kdo si koupí 1,8 má takovou malou RS a ještě ušetří.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

tak ono je potom docela rozdíl každá půl sekunda, když se rozjíždíš. Zdá se to jako malý rozdíl, ale ono je to docela dost. Hlavně bude potom ještě větší rozdíl jet dál na 150 km/hod, anebo ještě dál na 200 km/hod, tam 1.8 bude ztrácet už mnohem víc oproti RSu

Odkaz ke komentáři

Však já myslel Tebe Clinte, Pawouk mi nic minule nesliboval. Navíc nadupaná auta a přijeli jste pozdě. Já z takové dálky s mojí malou 1,2TSI a přijel jsem včas. Rád bych zase přijel a za normálních okolností bych přijel i kdybys mi svést nepůjčil  :-) , ale jak jsem psal, mám doma ženu 14dní před termínem porodu a rodit budeme v Plzni tj. 70km od nás 1h cesty a tak musím být doma ve střehu kdyby to vypuklo. 

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Tak ji vezmi s sebou ;)  Rodit můžete i v Krušárně, rovnou to zapijeme z místního zdroje ;)

Ozi vezme diagnostiku, kvůli případnému vyšetření :) a Kokta slavnostně přetrhne pupeční šňůru ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Clinte, myslím, že ta Plzeň bude přeci jen lepší, ale hlavně bezpečnější. Navíc pak by jsme se z té kofoly pak posrali. A když to přejmenuješ na Clintův Octavia sraz, tak se mi brány srazu navždy zavřou, budu vypovězen. Už nemám možnost Octávky, strýc tu mojí co jsem mu prodal nedávno prodal, když kupoval toho Supa.

Jinak Kokto moc se nesměj, taky jsi mi slíbil povození v Supu 3,6 FSI. jestli to spíš nepřejmenovat na Club nesplněných slibů.

Jinak Maverick je jako paní Coloumbová, všichni ho známe, pořád se o něm mluví, ale nikdy ho nikdo neviděl. Ale nechtě ho být, on se stydí za to, že má každých půl roku nový auto a bylo by mu mezi námi trapně  :kol-48:  :kol-48: Přitom mě by to nevadilo, rád bych ho poznal.

Odkaz ke komentáři

http://www.autoforum.cz/predstaveni/subaru-wrx-sti-2015-oficialne-s-309-konmi-dorazi-pouze-manual/

pouze manual, to asi moc uspěch nebude mít, jelikož lidi na tomhle sportovním autě potřebují automat aby mohli jezdit na krev nebo takovyhle teorie tvoří.... ale s automatem si moc nezařádí na co je tahle krásná kára určena

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...