Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

sedím vedle cizího kluka v hospodě a ten si hraje se SG S4. Nádherný fotky, nádherný videa. To musím mít taky. A takhle to dopadlo. Já nevím, asi software, firmware nebo kýho šlaka jakej ware ještě to může bejt, ale fotí to prostě na píču.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jde o to to dobre nastavit, nevim presne jak to mas S4, aktualne mi v kanclu nezustala uz ani jedna, jen jedna S4 active.

dalsi vec je, ze v seru se musi resit jak fotit a co - to je bohuzel vlastnost vsech mobilu :(

jedine co pro tebe muzu udelat je, ze se zitra na to nastaveni podivam a poslu ti jak to mam ja, jestli to pomuze... ;)

Odkaz ke komentáři

Nevypadá špatně... Jen mě zaráží, že je to jejich vlajková loď a má jen 8Mpx foťák??? A oproti S4 má kromě videa displej využitelný pouze cca 4,3" protože má tlačítka softwareová, oproti S4, která je má pod displayem. Navíc S4 má silnější baterii. Nexus má zase nejnovější Android, ale pořád je to LG, která mě v minulosti dost odradila právě odbytým systémem, který dokáže spoustu věcí, ale LG je prostě z nějakého důvodu do systému neuvolnila (teď mluvím hlavně o nastavení).

Nevím no, cena je to lákavá, ale myslím si, že na vybavenost S4 prostě nemá. Chtělo by to testovat, data na papíře jsou k ničemu.

Odkaz ke komentáři

Jak říkám Nexus je našlapej (krom fotoaparátu), ale vzhledově se mi nelíbí a hlavně mám k LG celkově trochu odstup (TV mě zklamala, telefon LG L5 i L9 mě zklamal)...

Jinak k tomu Androidu, ono ani tak nezáleží, jestli máš 4.1 nebo 4.4, záleží na odladěnosti celého systému a hlavně na těch idiotských nadstavbách, ty když vývojáři odfláknou, můžeš mít QuadCore 10GB a stejně to bude pomalé. V tom je NEXUS a všeobecně telefony postavené od Googlu dobré, mají čistý android (nepamatuju si, že by měli nějaké další prostředí) a proto jsou svižné. Ale jak říkám Samsung je hodně daleko a starší verze Androidu jsou díky odladěnosti odpustitelné.

Ještě se zeptám

JIRKO a máš opravdu originál Samsung? Kopie z číny mají mizerné čočky ve foťáku  :kol-28: tak jestli máš opravdu origo Samsung, protože S4 fotí opravdu pěkně i pi malém světle (nemluvím o tmě jak jsi fotil u těch aut, to budeš mít u všech mobilů pokud nemají xenonový blesk).

Odkaz ke komentáři

kupoval jsem ho v září při nějaké akci u O2. Takže by to snad probůh originál měl být. Ale koukám se na nastavení tý stabilizace a ta funkce není v menu nějak aktivní. Prostě se na ní nemůžu dostat. U kamery ano, ale u foťáku ne. Možná tomu blbě rozumím, ale ty rozmazaný fotky by odpovídaly tomu, že není stabilizace zapnutá. Mám takovej ten blbej futrál, co se musí otevřít jako kniha. Při focení se to hrozně špatně drží a foťák se mi v ruce třese.  

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...