Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Tak jsem se na ten Samsung Galaxy S4 s LTE právě ptal na O2 a prej je to úplně stejný 1,9 Ghz a 2Gb RAM, grafika nevěděli, ale jedinej rozdíl má být v tom LTE, ale prej by za to 1600kč nepřidával, protože než se to u nás rozjede aby to bylo využitelné všude, tak už ten telefon mít určitě nebudu.

Takže je to zbytečný a NEXUS 5 zůstávý papírovým králem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já na rovinu říkám, s českými podmínkami lte mě je stejně nahovno, radši aby bylo všude 3G...

v americe prolítneš FUPko, pošleš smsku a objednáš si za pár dolaru třeba 50 GB a jedeš dál, to tady asi fungovat takhle nebude :(

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

UPC? To bych doporucil svemu nepriteli a to z nekolika duvodu:

1) ty musis hlasit problem, aby ti pripadne uznali reklamaci, jestlize ti nejde net a ty to nenahlasis a za 2 dny to spravej, tak nemas na nic narok

2) pres net si asi tezko overis, zda-li neni vypadek ve tve lokalite (ja treba net v mobilu tehda jeste nemel)

3) nestabilni patok co si hraje na optiku a tu maji mozna v metru, ale jinak vsude tahaj koax - a jak vime, retez je tak silny, jako jeho neslabsi clanek... laicky receno, kdyz nekdo tvrdi ze ma optiku a pripojuje te na wifi... tak to fakt optika neni (viz treba mistni podnikatel ve Stehelcevci)

4) co si objednas, po urgencich dostanes... nejsou schopni ani po pisemnem zatrzeni produktu pochopit, co vlastne objednavas

5) po 3 mesicich jsem je dokopal k oprave celeho rozvodu v panelaku a pak to zaclo chodit, do te doby to bylo tak 3x denne na reset modemu a kolikrat to ani nepomohlo

6) meni obchodni podminky jak se jim chce - nesouhlasis pri zhorseni sluzby? Odstoupeni neni mozne! Kdyz na nic nepristoupis a zacnes se ohanet zakonama, tak na to jdou jinak! Posilaji dopisy kvuli doplneni udaju.... a zamerne nektery kolonky vyplneny nejsou, prestoze na puvodni smlouve vyplneny byly... kdo peclive cte, najde drobnym pismem ze vyplnenim souhlasi s obchodnima podminkama xyz a je to dodatek ke smlouve! Takze nasr*... posilaji to cca 2x a pak neustale volaji... tak jsem jim rekl, ze jestli tam maj bordel, at prijde generalni reditel s omluvnym dopisem bez klicek a ja mu dodam kopii me smlouvy. Poslal jsem jim vypoved v jejich odpovedni obalce :D, do ktere chteli "aktualizovane udaje"

7) jak tu jiz bylo nakousnuto, jako hlavni kanal vyuzivaji email, pote telefon, jakmile se stehujes a i do vypovedi dodas novou adresu a kontaktni udaje na vse, tak vse zasilaji na puvodni adresu....

8) ti co to instaluji asi nemaji moc paru o tom, co vlastne delaji, aniz by se mne na neco zeptal, udelal diru vedle futer.... hodil na zem kabel a sel... mimochodem sel pry okolo, tak se stavil asi o 5h driv...

rychlost 50Mb/5Mb, realne neco kolem 35-40/3,5-4, 60Mb/6Mb - kolem 50/5Mb.... pingy solidni, kolem myslim 12ms, pokud navysuji rychlost, net pada nekam ke 20Mb a uz je nezajima, ze to nesplnuje parametry sluzby, staci aby to 1x ze 100 pokusu prelezlo garantovanych 32Mb (u 50Mb) a je to pry ok... maji vubec v novych smlouvach jeste garance na rychlost netu?

takze kdo chce mit problemy, necht jde k UPC

menej i ceny produktu, napr tv za 150 naporad, po roce zaclo chodit 200Kc, tak rikam, nasrat... ihned zrusit... oni fikane odejmuli "modem" z akce a tim padem se to zdrazilo... v tv a mediich pak proklamovali, ze zakaznici kteri vyjadrili nesouhlas a dali vypoved pry meli vypovedni lhutu za nezmenenou cenu... divny, ja ne, ac jsem na to upozornoval... ferove se mnou zacli jednat, az kdyz jsem dal vypoved a prisel jim fyzicky dopis... pak mi dali rychlejsi net (na ktery jsem mel narok) a za standartni cenu (ale proti tomu puvodnimu 50Mb nizsi, zlevnovali)... ale ja vedel ze za 6 mesicu stejne prasknu do bot... :D

mimochodem jsem platil 980Kc... zadny slevy nic, jen to, co verejne nabizeli, tj sleva 50% na rozsirenou nabidku TV programu naporad... a i to zrusili casem...

na FuBu je jim venovana cela stranka a taky se daji na googlu najit rozvody UPC... ten pohled ani prase nesnese

jinak stejne mohu doporucit ADSL od O2, nejenze ta technologie byla stavena tak max na 512kb/s... ale pristup O2 je stejny... ale ti alespon nedelaji problemy s vypovedi

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

Hele problemovy zakaznik, co je spatneho na tom, kdyz se dohodneme na nejakych podminkach, podepise se smlouva a ja chci plneni?

Zkus UPC jednou nezaplatit... myslis ze ti reknou, pane to nevadi, az budete mit, tak nam to treba i date. Samozrejme bezurocne a nechtel by jste zdarma (mysleno ted opravdu jako zadarmo, zadny *cky) na preklenuti spatneho financniho obdobi treba vyssi rychlost a kanal Hustler?

Hele doba je takova, ja chci dodrzeni smluv, stejne jako Kokta kvalitni sedacky, na tom neni nic spatneho - pruser je, ze treba dostane novy, ale jelikoz to jsou smejdy uz z navrhu, tak mu to za 2 roky zacne delat to same, bohuzel... a pak ma narok leda psat na forum.

Mimochodem panove, abych byl uprimny, uz mi prisli 2x Oktavku zabavit! To jsem vlastne nevypravel co, tak to si necham na priste, pripomente mi to! Ty kulturisty jsem jebal az na konec ulice! Samozrejme chyba nebyla ani jednou na me strane.

Dokazete si predstavit, kdybych tyhle typky poslal na reditele UPC, at mi to kurna zprovoznej? Asi moc ne co... takze ja si myslim ze jsem jeste mirnej zakaznik.

Jinak bydlel jsem na invalidovne, takze rozvody tahany komplet po povodnich 2002 nove, spis si myslim ze meli prave problem v optice, jelikoz padaly bloky ulic, Nekvasilova, Molakova apod... ne jen jeden byt, ci panelak.

A pawouku, za tohodle smajlika :kol-46: ti posilam pana rozvodaka :D, necht ti preskoci motor :D aspon 2x dokola :kol-47:

Odkaz ke komentáři

špatnej den ?

spis vzpominky na UPC :)

https://www.google.cz/search?q=problem+vypoved+UPC

Pawouk:

dokud budes platit a zadny problem nebudes videt (trebaze fakt zadnej neni), tak zadny problem opravdu neni, jakmile nejaky nastane (opozdena platba, zmena sluzeb, podminek, stehovani atd), to pak budou problemy

Odkaz ke komentáři

Já platím vždy a včas a nejen UPC. Další věci mě v současnosti nezajímají, ty budu řešit až nastanou. V době uzavření smlouvy stejně nebyla jiná možnost, než UPC. Takže nebylo co řešit. O různých hrůzách jsem třeba četl kdysi při výpovědi pevné telefonní linky Telecom/Telofonica a kde nic, tu nic. Musíš si najít ten správný způsob.

Odkaz ke komentáři

Radius boha, kdo to má číst?  To je na celé odpoledne :D

Já neplatím nic (kromě netu). Měl jsem Freesat satelit, ale soudruzi za HD chtěli další příplatek, tak jsem jim řekl, ať si to sbalí. Mám pozemní digitál s HD a OK, zadarmo. Internet mám WiFi 100 mega, takže s rychlostí jsem spokojenej. A za cenu 220 korun na měsíc :)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

k UPC, mam od nich 40mega a jede to tou rychlosti, mam verejnou IP, sice rotujici, ale to nevadi. :) cena je vysoka, ale maji vysokou stabilitu a kdyz mi nejde internet po resetu modemu zvednu telefon a je zavolam a je to.

Clinte: takovou wifi mam doma u nasich a platim jen 150, ale nemam vlastni IPcko, coz me osobne trochu vadi (ve srovnani s UPC)

Radius: hele daval si mi nakonec ten BT modul, nebo nee? Ja si to nepamatuju a vcera jsem koukal v batohu a nemel jsem ho...

Stringo: takovou Octavii, me vozil soused u dedy na chalupe, a byl to mazec :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...