Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 a co varianta poridit si typovej list? bridge mam asi za 10ku, contiky nemam presnou nabidku zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 (editace) a víš jak to vymyslet aby to prošlo na uřadech? Editováno: 13. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Conti 5, nebo treba potenzy RE070 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 kokto najit vyrobce se stejnymi rozmery kol a vseho... johnny, conti 5 by byli fajn, tam cekam na cenovou nabidku. RE070 sem v 18" nikde nenasel, mas nejakej link? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 dyt jsme ty RE070 hledali a na 18" nebyly ne? vím že na moje 17" ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 jop myslim, ze jo, akorat sem si nebyl jistej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Pawouk: to ze provozujes motorove vozidlo a neprecet jsi si od neho manual je uplne stejne na povazenou, jako neznat veskere zakony tehle republiky (to je uplne stejnej princip), ktere ani ty neznas a neznaji je ani na uradech a kdybych tu vyhrab nejakej testik (jako ze jsem linej, tak to delat nebudu), tak se obavam ze tu neprojde nikdo (krom tebe - to nemam pochyb). Jeste jsem tu mel 2 pekny radky - radu do zivota, ale necham si je pro sebe a kdyz budes mit zajem, tak ti je reknu na srazu. Nemoc: jo to su ty prazake, co venku svitne a uz maj kratase a tryga. Ja porad chodim v zapnuty bunde a jsem v cajku, pak sednu jednou do tramvaje, obklopi me chlum lidi se soplem u nosu a je to... no na caji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Ty RE070 jsem si nebyl jistej v 18ctce... Tak asi nejsou, ale zkusim se jeste poptat :-) Jinak ty Conti 5 za me moc dobry, sice asi nevydrzi super dlouho, ale jinak super guma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 a 19" bych vubec nedaval, bude mlatit jak hovado... Uz na tech 18" to neni zadna slava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 19 jsou imagovka a kdybych sehnal nejake pekne tak do toho pujdu... jinak v 18kach jsem je fakt nenasel, takze asi jedine ty RE050 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 rozdíl 17", 18" a 19" je žádny, po dírách a městech mě z toho pak solidně bolí celý člověk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Kokto: 17" a 18" a dokonce 19" je kurva rozdíl. Kamarád narval na OII 19" (absolutně nechápu jak se mu to povedlo), ale to je oproti 17" jak kočár z 18.století. OZI: to "jop" není asi jen překlep, za 2 dny jsi to napsal asi tak 10x , jinak kde sháníš ty gumy? koukáš po netu, nebo máš nějaký trumf jak sehnat gumy levněji? OTHER: na Contíky slyším samou chválu, ať už to jsou 15", 16", nebo 17" lidi je kupují hodně, ale je pravda, že většina kupuje klasiku Barum (ale to není na naše ježdění, sice mají výdrž, ale moc nesedí)... Takže asi možná těch Contíků bych se nebál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 no ja nevim, 17" a 18" mi neprisel jako moc velky rozdil na 19" jsem zatim jel jen kratkou trasu, ale neprislo mi to tak strasne. Navic stejne to chci casem dat jeste na sportovnejsi podvozek a tim padem to jeste trochu stvrdne Stringo, nerikam, ze to byl vzdy preklep, ale v poslednim pripade ano a pneu kupuji pres znameho, obvykle se dostane trochu niz nez jsou ceny na webu, ale moc velky rozdil to neni. Contiky jsou dobry ted je mam, akorat mi prijdou hodne hlucny. Na druhou stranu sedi dobre a tim padem se hluk da prezit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 stringo rozdíl v 17 a 18 není žádný, na 19 malinkatý... taky sem měl minulej rok nasazený 19" audi kola a nic hrozného to nebylo, akorát máš šanci dříve prorazit pneu... hlučný, jestli si nechytil nějaké šmejdy, to samý nám dělali dunlopy 17" letní, já kupoval zimáky tady: http://www.e-pneumatiky.cz/ jinak na obyč auta používám hankook popřípadě barumky, či můžu teď sava dle doporučení od honzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 To teda nevim jak jezdite a kde, ale na RS mit 19" je silenost :-D nerikam, vypada to dobre, ale to ja strasne to mlati, pac to proste odhlucnit neumi je hruza. Ha jsem teda rozdily mezi velokostmi poznal... I kdyz mam co kecat, na dvojce jsou 18" a na trojce budou 19" :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Ozi: tak RE070 jsem nasel kdysi davno, odkaz uz mi nebezi, navic byly v nevyhovujicim profilu 40% :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 tak 19" jsou zalezitost vyzaze, ale i se na nich dobre jezdi, aspon me to prislo lepsi tenkrat... odhlucnit to nejde, ale tak s tim nic nenadels, navic s plany do budoucna se to tak nejak uplne nekrizi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 jenom 19"? Malo... Tady je poradna guma na poradnej stroj http://www.pneu-traktorove.cz/?pneu_tmark=Mitas&pneu_sire=0&pneu_prof=0&pneu_rafe=24&pneu_dezen=0&x=106&y=16&pneu_categ=0 jeste jsem neslysel, ze by se nekdo s temahle gumama vymaznul v zatacce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 mitas znam, ale nemam na to profil v tchnicaku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Tak ja nehovorim o tom, aby jsi cokoliv odhlucnoval, jen ze to proste jde lip, jen skodovce se to uplne nepovedlo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 jo souhlas, ale na druhou stranu proti nafte je to krasne tichoucke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 tak sem nasadil letní 17" bridgestony a to je hluk od nich, conti T850 zimní byly krásně tiché... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Hele, benzin uz se blizi, tak si nevyskakuj :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Kokta: jak je mas stary? Vetsinou huci kvuli stari, ale to predpokladam neni Tvuj pripad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 To mu hučí úplně někde jinde, tam dole kousek od límce volantu, v případě že za ním sedí Kokta. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky