Petrrr Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Ty vole, ten Renault, to je simply clever řečení, nářez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Twibdoor má škoda protože vw v nej podle mě neverilo ale teď už pochopilo a sebralo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Akorád jak víme S3 Twind mít nebude. Nákladné řešení na výrobu. Jooo, šetření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Pěkný CC, ale nějak to ve mě nezanechává žádné emoce. S2 3,6 FSI v myslivci, to je paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 S myslivcem bez někam takovou loď uz není treba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Nejkrásnější auta jsou sedany Editováno: 16. Březen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Petrrr, presne, myslivec jasna volba, vysoky chudaci si v tech kratkech pleckach co chtej kluci nemaj sanci poradne sednout a kdyz uz po kalbe musim jet vzadu, tak jeste mit potupne sklonenou hlavu - to nikdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Sedany jsou pro starý páprdy. Zatímco myslivec je pro mladý dynamický osobnosti. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 heeezky,Pawouk pochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Já se na to zase dívám tak, že mě se S2 sedan s těma zadníma korejskýma světlama nelíbí, zatím co myslivec je má krásná. A navíc když takovej silnej motor tak už to musí umět taky něco odvést i když v tom většina lidí vozí jen vzduch. Ale to víte, já nyní s rodinou už musím uvažovat prakticky, ostatně jsem tak uvažoval i před rodinou. Proto Rapid a né třeba jiné v obdobné ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Jednou jim musel někdo říct natvrdo, jak se věci mají. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Souhlas. Mám kamáráda, kterej byl zastáncem sedanů. Než jel jednou na dovču. Poté, co myslivci zvedli páté dveře, sedli a papali a on musel potupně moknout a každé otevření kufru znamenalo dávku vody do zavazadel. :-) Editováno: 16. Březen 2014, autor: motosman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Já netvrdím, že jsou sedany praktické, naopak, jsou na hovno. Ale jsou nejhezčí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Hele já to dříve moc hrotil to priznavam ale já prostě příznivce kombi nebudu, a po kalbe v smou výškou sem ok ovšem souhlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Dyt je to pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Kokto, mě se některé sedany také líbí, to jsem nikdy netajil, ale speciálně SII sedan je hnus korejskej. To mi nikdo nevyvrátí. Třeba taková A6 je jiný kafe, nebo Maserati Ghibli. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 A o2 fl je co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 S těma LEDkovejma zadníma světlama je docela supák dobrej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Ještě led v SPZ a nevypadá to marně, ovšem s pawoukem souhlasím ze to není velká hitparáda jako A6, ale o2 fl moc designový zázrak oproti před fl rozhodne neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 U OIIFL by to asi chtělo trochu jinak vyřešit přední světla, ale u předface se mě předek taky moc nelíbí. SUP II má moc těžkopádný zadek, a ty světla to je dorazí. LEDky to jen mírně vylepšily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Zrovna S2 v sedanu s LED se mi libi. Hlavne kvuli Twindooru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Tak twindoor je jistě šikovná a chytrá věc. Ale to je u mě maximum u SII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Protože si v tom ještě nejel ; Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Zrovínka teď mi nabídl kamarád svého Supa II, garážovaného sice 2009, ale najeto poctivých 23tis km. Protože o tom autu vím vše, opravdu s ním prakticky nejezdil a už jsem od něj bral svého předchozího Supa 1 s podobnými km najeto, je to skutečně netklé auto. Žádná oděrka, ani škrábanec, myto jen na dvorku ručně. Nějaká světlejší modrá metla mám dojem, moc jich nejezdí. Je to tedy sedan, což by mi nevadilo. Výbava jen Ambition, ale nějaké fičurinky z fabriky tam má navíc, jako xeny, park pilot, dotykovej LCD atp. Motorizace TDI 125KW, manuál. Tak jsem nalomenej kurva . O víkendu to půjdu prolítnout. Samozřejmě, pokud bych to vzal, na srazech se nic nemění, byl bych dál šéfem 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Ber to, dej tomu cip a pojede to pekne a ambientka u supa je dobra Jinak koupit si na 5000 za rok naftu to je fakt blbost Editováno: 16. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky