Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Petrrr:je to trochu až hamba za co všechno se připlatí, ale tak to bohužel je.

Mám v Pavlově kámoša,chodím mu občas pomáhat na barák,ale i s vinem, takže dveře jsou mi tam pořád otevřené.Jooo, pár hezkých akcí už se tam zažilo...

• Autor

Zdravim soudruzi ;)

Dneska to tu po ránu nějak vázne......Koukejte přestat makat a fofrem na forum! ;) (Kokta: vyžeň ty laciné štětky na autobus a vstávej!)

Upraveno od Clint

Zřejmě měl výtečný víkend.;):):)

Určitě ne pracovní podle nálady, já už od 6:30 zase makám... Jinak na Chomutovsku sice prosvítá slunce, ale je zima a vítr...

• Autor

Neděli jsem proležel a proseděl u compu, pač jsem nastydlej jako Koktův pes. Takže žádnej zázrak a noci stály také za prd, vzbudil mě tuberáckej kašel, kterej neměl konce. No nezávidím to těm, co vedle mě seděli na srazu :D

proč se furt opíráš do mě? už se s tím celkem opakuješ... :kol-27:

• Autor

Však ty jedinej neumíš pořádně tahat :D :D  Nevíš co je pořádná rachota, koukáš si doma do notesu a zíváš :D

Měl si mu kokto vyfouknout alespoň 2 kola na srazu za to všechno, však on by se při přehazování na rezervu z toho kašle vyléčil :kol-48:

proč kolo? to je moc jednoduchý, já rád vrtám vejfuky, to tě pak štve víc :D popřípadě navrtat tlakovou hadici aby měl sportovná sání :D

Upraveno od kokta7

• Autor

A to bys Kokto udělal svému "taťuldovi" ?

kokto  ty mas psa?  a jmenuje se chip:)    clinte    ja sem uz vzhuru od 6  a to mam dnes volno,musim umejt a nalestit rs:)

• Autor

Zrovna mě to napadlo, že jak ráno vstaneš, máš hadr v ruce :D

no vetsinou  wapku:)   ale to v praci, a clinte  neni to hadr:) je to 

Microfiber Madness Crazy Pile  mikrovláknová utěrka     :kol-28:
  • Autor

Ta bude alespoň za 500 ;)   Já to beru zase extra ODFS  (old dry froté sheet) ....starý froté prostěradlo

Upraveno od Clint

neni to tak hrozne,zalezi jaka velikost. 60x40 stoji 340kc   akorat ze mam dva a ted se objednaval dalsi:)

• Autor

Audi v roce 2016, VW 2018 a Škoda 2020....nicméně nic pro nás Kokto, my přece máme rádi manuály ;)

Deset stupňů, pamatuješ si ještě na kloubové Ikarusy? jak se roujížděly? :D

Upraveno od Clint

Nějak nechápu jaký je rozdíl mezi DSG a automatem... myslel jsem že to je jedno a to samé, jen jinak pojmenované  :kol-32:

V sekci automat vs. manuál dával někdo odkaz, kde to bylo pěkně vysvětleno, vše co se převodovek týče.

protože koncern, všude rve dvojspojku úplně zbytečně, na co potřebuji v superbu 3.6 dvojspojku, vlastně jo aby to s tebou cukalo... zlatej HDM automat, bmw rval dvojspojku jenom do výkoných motorizací....

Takže to je ale v principu taky automat ne? Akorát je to jinak vymyšlený systém...

• Autor

Co mi sem předhazuješ tu hranatou rejži? ;)

Range rover evoque má přece ten 9.st. automat a když to srovnávali s Meďákem tak žádná sláva

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.