Clint Vloženo 1. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Na Rapidu 1,2 TSI máš tenhle, ale prodává se to bohužel jenom jako celek i s motorem.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 http://www.stream.cz/meziplyn/10002029-skoda-yeti-2-0-tdi-outdoor :D :D pracoval sem s chybným materiálem to je tak natrvrdlej, že to nerozná :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 (editace) Dneska už nemůže člověk věřit ničemu, je vidět, že co mu neřeknou, tak neví :D Měl by si asi nejdřív o autech vůbec něco přečíst....Kdyby mu řekli, že je to novej Tiguán, tak nás o tom bude přesvědčovat. Editováno: 1. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 (editace) To v praci pracujem furt s chybným materialem:) Editováno: 1. Červen 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Tak dnes lesteni manzelky auto vcetne myti motoru a jsem hotovej. Hold nemam dodo jako kokta a pak bych to mel jako on za 10 min. Cemuz neverim. Jinak na motory doporucuji z Auto kelly Carlan - prumyslovy cistis a odmastovac motoru. Je to klasicky v pumpicce a clovek si to naredi dle potreby s vodou je to koncentrat.Jsem to naredil na nejvyssi pomer 1:1 nastrikal na motor a kapotu zevnitr za chvili splach proudem vody a motor jako novej. az jsem se lekl jak prokoukl, jako novej. Bez smudlani atd. a za relativne par korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 https://www.facebook.com/MPDKNL/posts/10152164607738229 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Jako něco pro Clinta jo? Já nepospíchám páč jsem vůl nechal běžet kameru v autě celý víkend, včetně plašičky kun. No a dnes ráno přijdu k autu chci nastartovat a prd. Tak jsem narychlo vyndal baterku a vezl do práce do servisu nabít, bude se nabíjet 24h. No a při spěchu jsem si ulomil držák té rampy na baterce co jsou v ní ty další pojistky atd. Tak jsem naplej co to stojí, i když to tam bude držet i bez té packy určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Kokta: Prosim tě, to jsi zase objevil Ameriku, tahle havárka je skoro 15 let stará záležitost, ty fotky jsem viděl ještě jako malej Předjíždění....no v tom to přece vůbec není. Když byl kokot a předjížděl a neviděl, tak dobře mu tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 (editace) Něco pro Clinta, aneb co mě budou stát nové brzdy? http://economy.prerost-svorc.cz/ Kalkulátor mají i ostatní servisy. Mladší vozy mají samozřejmě přirážku. Editováno: 2. Červen 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 CENY PRO STARŠÍ VOZY, TO JSEM SE NASMÁL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Jak píšou, nad 6 let, já mám tříleté.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 jj, presne tak, ale teoreticky po domluve se servisem to lze aplikovat i na tebe - nicmene dily jsou mene kvalitni - uz o tom kdysy psali ve skoda magazinu, nejde o stejne komponenty, lepsi je tedy pouzit po 4 letech sekovou knizku, kde si zajistis aspon nejakou slevu a nebo pak vlastni komponenty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Já stejně koupim teď ty Cimmermanny kotouče a desky.... Hele co svíce? Bosch nebo NGK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 (editace) Klinte abys pak nepřišel o záruku, když použiješ jiné brzdy a ne od autorizáku škoda !!!! klidně bych dal origoš nebo tyhle: jelikož vsázíš na kulanci, tak si je kup v autorizáku.... http://www.carsvibe.com/photo-ngk-iridium-sparkplugs-for-1-8tsi-engine-1682.html Editováno: 2. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 no take potrebuji nove svicky:) ale nevim jestli tam ma dat nejake lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Nojo, jenže já teď nemám na vyhazování, samé placení a nevím co dřív. Nejsem hrabě Von Motostein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Njn. Razítko ze Škodovky není zadarmo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Motosman by mohl vypravet o zaplacenych razitkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 To máte servis, karoserie, mobilita a nakonec 2x na fakturu. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 já se autorizáku přímo bojím! do neautorizáku vždy jdu s radostí a chutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Já vím, jak jsi vyprávěl, že míváš často zlé sny, kdy se ti zjevují servisáci z autorizáku a ukazujou ti statisícové faktury Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Tato nemoc je tzv. Koktoza fakturoza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 (editace) spíš oni mají ze mě zlý sny se sedačkama, když já vyhral a musím říkat: KONCERN DĚLÁ NEJLEPŠÍ KŘESLA DO AUT! já nemím nikdy žiadnu reklamaciu!!! já byt 100% spokojen, nejlepší auta. Editováno: 2. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky