Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

zejtra jedem na pole s Pavlíkem ;)

Clinte   jenze  dneska  uz prselo a nevim jak to budu stihat zitra,k zubari,potom umejt  atd:(

Na myti se vyser, my to jednou prezijeme videt tvoje auto spinavy. Stejne budeme mit slunecni bryle. A jinak mi dluzis svezeni. Tak koukej navalit. :D

• Autor

Na čaj o páté většinou auta nemyjeme, není to ofiko sraz, ale setkání naší party na pokec ;)

Upraveno od Clint

Na myti se vyser, my to jednou prezijeme videt tvoje auto spinavy. Stejne budeme mit slunecni bryle. A jinak mi dluzis svezeni. Tak koukej navalit. :D

ja dluzim svezeni?:))

• Autor

Jojo, říkal jsi, že nás všechny svezeš najednou, že to je silnej motor a že nás uveze všechny ;)

s ním bych nejel petře, ještě shoříš,když mu lítá olej a víčko :D

akorát já pojedu scoutem, ptořebuji otestovat DPF a regenerovat na dálnici.

Na regeneraci je nejlepší Dobrá voda

nene  najednou ne,mate prezuvky?:)

na co prosím tě? to je auto na ježdění ne na leštění :) 

Stanmare tak to se povedlo. :D

Pancho: Sice si mi nic neslibil ale to tady nehraje roli, pac je tady hodne lidi co slibuje, vid kokto, a hovno z toho. Proste me musis povozit v tom Tvem dele, neboj vezmu si na sebe bilej plast, navleky na nohy, navleky na hlavu a rouzku, abych ti to v tom aute nejak neto. Ja te zase pak svetu nekdy nebo pucim svezt v mem delicku, aby sis o to vice vazil toho sveho a myl ho ne 2x, ale 3x denne. :D

řikám petře přijed do hk a není problém, provětrám tě po okreskách, že se budeš bát :) zavoláme dravce, aby nám čekoval cestu :) zejtra nevím kde je otecko a co vůbec vyvádí.

Kokto olej mi nelita,sam vis co upadne,takze jakej olej. vsadim ze mam v motoru cisteji nez Ty:))

kolikrát si měnil olej? já za 14000km už 3x :)

Petrrr kdyz je to tak,    tak svezu:)   teda pokud budu schopem po nocni a po zubari:)

ja pred 2 000:)  a olej menim kazdych 7000 a myslel sem hlavne motovej prostor:)

a to si menil  nebo tak casto dolejvas?:) 

měnil... motorovej prostor mě moc nezajímá, vsadím se ho že mám ve vnitř čistější. ne jako ty celou dobu od 5W-30 ;)

jako myslis ze tam mam karbon a sracky? tak to si myslis spatne.mel sem sundanou vanu  takze vim jak to tam vypada

Ale to ti tam kokto chybi nula ne? Jinak dekuji za nabidku, ale kam si vsichni myslite ze ja ze zapadu budu jeste jezdit, kam az na vychod. Za chvili budu jezdit nekam na Zakarpaty ne. V Hradci jsem byl snad jednou v zivite a to jsem jen projizdel. Ty si slibil, tak prijed do Varu, povozime se po kolonade atd. ted je filmac tak si me treba zpletou s Mele Gibsonem dovezes me na cervenej koberec a muzes jed zsse zpet. :D

Pancho a jak to tam vypada? Co do toho bylo lito a po kolika km?

no ja to delal  ze sem byl zvyklej rs 1 u motoru 1,8t je problem  ze u kose je vyusteni trubky od turba a tak se tam usazuje karbon. Tady takovej problem neni  ale kdyz se to mel na jame  tak sem to sundal. A docela v pohode  zadnej karbon,vezmes hadrik utres a cistej kov. Podle nalepky tam bylo Castrol 5W-40 a ja tam davam shell zatim 5W-40  

Upraveno od PANCHO

a olej menim po 7000 max 10000km a pri tom i filtr vzduchovej

Upraveno od PANCHO

vzducháč stačí po 40k km... to nevím proč si měnil z castrola na shell..... hlavně svíce ap alivák.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.