Clint Vloženo 5. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Tyhle dětské pořady nesleduji, já jako správnej vesničan právě vychutnávám na Nově Chalupáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Jinak to mi pripomina uz si byl Pawouku na te economy run :-) Ta je až v září. Přihlášku jsem už poslal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 (editace) mno clinte? co děláš v září? že bych já zpomaloval při soutěži pawouka a ty Honzu Editováno: 5. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 jj, přihlaš se taky, čipovanou Oktu tam asi nikdy nikdo neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 a co má HOnza? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Jo, jasně, máš pravdu, já se špatně vyjádřil - 1.8 TSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 tak na caj asi budu moc,kolega zustane dele ale musim vyresit jeste auto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 tak to přeložíme ne? ja nemužu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Nene, nepřeložíme, čajík platí Kokta se lekl té dálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 nahouvno termín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 (editace) Ale vždyť ti vyhovoval , no holt pokecáme bez tebe o tobě při pořádném steaku, který si s Motosmanem a Panchem dáme Editováno: 5. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 mno jo, já nevěděl že je první tejden srpnovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 ty woe, že já blb se pouštěl do leštění auta. Ruční nanášení leštěnky Dodo Džus Lime Prime: 3,5h, voskování střechy (růčo): 1 hodina. Pro dnešek padla; nemám na to už sílu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 jej závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Honzo: jedinej kokta to umi za 0,5h. Proto se muzu na nejakej tuhej vosk vykakat. ono to zabere cas i s Zelvou. Jinak Clint 2 umrel, at je mu zeme lehka, opustil nas (konecne) navzdy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 protože petře nedělám všechny postupy a dělám to fik fik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 ty woe, že já blb se pouštěl do leštění auta. Ruční nanášení leštěnky Dodo Džus Lime Prime: 3,5h, voskování střechy (růčo): 1 hodina. Pro dnešek padla; nemám na to už sílu Já to viděl na OC, že bych se na to nevy***l. Jedinej Džus, co jsem ochoten akceptovat je ten pomerančový, či jahodový a ten zlikviduju raz dva. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 já mám rád merunkovy nebo broskvový a klintík na vlákninu pije hruškový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Mno, tak ty bych taky vypil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 (editace) Helemese, Kokta si dal do avataru buzkár :D MNo na pevné vosky bych se taky vydlábnul, zlatá želva teflon v krému Editováno: 6. Srpen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Ty woe taková čočka hned po ránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 http://www.detailingshop.cz/tuhe-vosky/653-dodo-juice-supernatural-hybrid-paste-sealant-100ml-tvrdy-vosk-5060209261928.html to je vosk panečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Honzo novej supák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 nemám tuhej vosk. Má hybridní, ale nanášet to ručně je slušná vojna. Navíc jsem včera ještě natíral plot u baráku, a pak jsem se k večeru pustil do toho auta. Přiznejte se, kdo mi dal ty drogy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 TO VYPADÁ JAK BMW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky