Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Tak co chlapáci, nějak jste vytuhli, to zase běží Top Gear nebo co? ;)

ja sem v praci

Já jdu z práce. Sprcha a postel.

Upraveno od motosman

A já se dívám na klasický western  - The Big Country.

• Autor

jojo, taky na to čučím, akorát ty reklamy....ach jo.

No ty jsou otravně otřesný. Zrovna teď nějaké běží. :kol-29:

• Autor

Zdarec pánové, vidím, že tady to ještě chrápe, zatím co já už jsem čilej jako ptáček ;)

Nezapomeňte na dnešní "Caj o páté", pokecáme.....Počasí má bejt luxusní ;)

Tady je nějak mrtvo. :kol-32:  Upravil jsem svůj status = přijedu na Čaj o páté.  :kol-33:

U mě zatím vše OK. Jen ještě nevím, jestli mi nezdechla baterka v Octě.

tfsičkáři? taky vám často běží větráky? zrovna včera dám příklad, jel sem klidnou jízdu za 7 litru  a olej byl kolem 100 stupnu. tak sem zacouval do garáže, olej spadnul zase a spustily se větráky(klima byla vyplá). dochlazuje turbo nebo na co si hraje?

Upraveno od kokta7

• Autor

S turbem to nemá co společného, jen s chladícím okruhem....Dělá mi to výjimečně také, po zaparkování a vypnutí motoru to někdy běží. Ale poslední dobou to moc nepozoruji, to už musí bejt....

tak jestli si to dobře pamatuji, tak okruh jde i přes turbo u těhlech motorů.

Jo u mě běží elek. čerpadlo, které dochlazuje i turbo po vypnutí motoru, ovšem vždy nebo většinou bez ventilátoru. Aby běžel ventilátor ještě po vypnutí motoru, takt to musí být vedro jako prase a já s tím musím jed taky jako prase.  Nevím jak to má 1,8 Tsi, ale 1,2 TSI má dva okruhyna jednom je elektr. čerpadlo, na druhém mechanické a každý z okruhů chladí něco jiného. jeden Turbo, druhy motor blok, IC apod. oba okruhy jsou ovšem navzájem propojené, tudíž mají 1 nádržku a v té šplouchá nějakou dobu když vypnu motor.

Taky mi to dělá. Asi vlastnost.

Aspoň víš, že ti fungují. Mě se taky občas spustí po zastavení a taky není olej nějak zvlášť zahřátý.

Ostatně mě se ani zahřát nemůže páč Clint tvrdí že jsem řidič kloboukář... :kol-21:

:D :D :D

Tak a je po tom....to bolo, tedy dvě sloveny pekné :D Škoda, že mám len tu oktávku, mít BMW, hned by se čáply ;)

Jestli to nebude spíš tím , že už se v Praze ponožky v sandálech nenosí !!  :kol-46:

• Autor

:D :D Tak tohle může napadnout snad jenom synovce Koktu :D

Sandály pro mě nejsou boty, tudíž je nenosím a tak nemusím řešit tento rádoby problém. :kol-46:   Jinak koukám na počasí a asi odpoledne sprchne.

vám at klidně prší, tady pršet nebude prostě :)

Kokto - prijed, ukazu ti, jak se stipou Octavie :D, ta tvoje byla jen polechtana na kostrci

Hele Radiusy ty si tu svojí O2 Tour prodal?

tady u nás leje. Mám to naleštěný, tak nikam nejedu :p

ty si chytl tu nemoc? Jak se jmenuje? Panchovina?  :kol-48:

Pancho se tu v noci stavil a leštil  :kol-28:

Pokud přestane pršet, uschne to a pojede přede mnou fukar z letiště, tak vyrazím :D

Fukar ne, ale Clint s tou svou 1,8TSI vysavačem, bude dělat rázovou vlnu, která každé smítko odfoukne.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.