Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jo jo a dneska byla ještě luxusnějšì česnečka. Taky jsem pořídil člun i s elektromotorem.

Tak už můžu jezdit na pivo i po vodě.[emoji1]

Upraveno od motosman

• Autor

A sakra, na tu česnečku jsme tam měli bejt :D

to teda jo:)

Pancho, Motosmane doufám, že jedete v pátek. Měli by jsme se domluvit, kde se sejdeme PS nemáte někdo autolednicku?

• Autor

A talířky s vidličkama od soudruhů z NDR ;)

mam tu autochladnicku doma tentokrat, muzu ji pujcit ;)

jinak ja porad nevim, v patek vecer neco mam, akze bych mohl jet tak v 22h z prahy. a bude tam v ten patek teda nekdo?

Tak ze diky Motosmanovi za prijemne straveny patek a sobotu. Nyni musim uvest nekolik veci na pravou miru aby ostatni na Zamberku vedeli a nebyli prekvapeni. Tedy jestli Clint priveze slivovici nepijte ji, je to methanolivovice a i ten jeden frtan mi stacil a ne jen me aby me bolela hlava. Za druhe Clint vypil dohromady 2 piva Pancho pivo a kofolu a cest jsem musel zachranovat ja s Motosmanem pac by si v hospode mysleli od kud ze to jsme. Clint s Panchem na hadry jeste jsme je tahli z hospody. Hold uz nejsou nejmladsi a nic nevydrzi.

Jinak cesta domu s Clintem, Delsi za to horsi cesta. Dostal zpravu od Rusaku ze se zaviraji Lochkovske tunely a tak jsme jeli cestou necestou, polem nepolem abych se pak dozvedel ze tunely se zaviraly ale az nekdy ve 14:00. Hold Clint posloucha radio Svobodne Rusko a pak to tak dopada. Neverte mu ani slovo.

Upraveno od Petrrr

• Autor

A to jsi ještě nenapsal, jakou jsem v noci spustil muziku :D :D

To se Petrrr nepochlubil, že chodil v noci každou hodinu z přívěsu ven a jednou sem ho musel hledat po kempu, protože ve tmě zabloudil a jeho orientace podle hvězd zjevně selhala. Našel jsem ho jak se polonahej  dobejval do přívěsu k jedné důchodkyni a ta se ze strachu zamkla na pět západů ;)

Upraveno od Clint

Pancho, Motosmane doufám, že jedete v pátek. Měli by jsme se domluvit, kde se sejdeme PS nemáte někdo autolednicku?

autoledničku mám, můžu na sraz půjčit. Teda jestli jí nezabaví naši na dovolenou :D To bych věděl tak ve středu ;)

Já jedu z dovolené v pátek od Sedlčan rovnou na Žamberk i s celou rodinou. Plánuji tam dojet lehce po 17té. Lednici mám jednorázovku a v rámci možností mohu nachladit ty boxy. Jestli to pomůže.

Upraveno od motosman

• Autor

CO zapomenete, tak mi brnknete a já to přitáhnu v sobotu ;)

No na Clinta se moc nespokehejte. U nej kdyz se rekne 15h je to ve skutecnosti 17 atd. :D

• Autor

Koukej si zařídit ten Žamberk, žádné výmluvy na vejlety s rodinou, my jsme tvoje rodina ;)

Má pravdu předseda. Slyšel jsem, že tam dojede city go, tak to rapid musí zvládnout taky.[emoji16][emoji16][emoji16]

No ukazal jsem to manzelce a uz hledala klice od "naradi" aby si o tom s tebou jela popovidat, musel jsem vsechny klice schovat i od auta.

• Autor

:D :D

Jeste by se tam Rapid spichl s tim Citigoem a Skoda by mela problem, vznikla by Fabie 4.

Tentokrat kluci nemohu, ted me neutahnete ani na steaky ba ani na kolena jako se to podarilo Motousovi nyni :D

Klinte já jedu na devátou co ty

Lednicku mám taky ve sklepe

• Autor

Jako že v devět vyjíždíš?

Ne v 9 tam

Budu budit motosmana z deliria

Upraveno od kokta7

No skoda tech slapu, kdyby jste zdůraznili ze to neni prdel, tak bych jel taky. A docela to tam znam ;)

mam tu autochladnicku doma tentokrat, muzu ji pujcit ;)

jinak ja porad nevim, v patek vecer neco mam, akze bych mohl jet tak v 22h z prahy. a bude tam v ten patek teda nekdo?

No tak to vypada, ze v patek poměru jen já a Pancho a nebo mužem vyjed všichni společně v sobotu ráno...?

Jinak pokud by jsme jeli az v sobotu tak ta lednička nebude třeba.

Ja budu na Zamberku uz v patek; jedem to pripravovat, at mate kam prijet :-D

pojedem v patek

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.