Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Allianz je ok; mně nakonec vyplatili celý plnění za to vykradení auta. Je fakt, že se člověk musí posléze ozvat, protože pání a dámy likvidátoři/-torky si tam vládnou ve vlastním světě, a pak plkaj něco ve stylu, že věci starší dvou let pro ně nemají žádnou cenu...  :kol-44:

Ale nikdy jsme s nimi v rodině neměli problém s plněním; zato vytáhnout prašule z uniqa pojišťovny jako poškozený...to je jednodušší snad to dostat zaplacený od Slavie  :kol-28:

od slavie? hodně štěstí :D

Me jednou mela plnit pojišťovna jineho ucastnika a to bylo peklo. Kroutili se jak hadi. Nazev uz nvm musel bych projit vsechny pojišťovny a pak si vzpomenu.

Pomůžu ti - pojišťovna Slavia  :kol-29:

Jo mam to, Kooperativa! Slavia v ty dobe jeste ani nebyla. Je to tak 6-7 let. Narvala me Avie.

Tak ted jsem se dozvěděl že elektron je neopravitelnej, kůli bezpečnosti atd mi napíše škodovka, tak jsem zvědavej co na to Allianzka :-)

pokud budeš mít písemný vyjádření, tak zaplatí novej. Musíš dupat dupat dupat :p

Jako ze mas na něm skrabanec a budeš ho měnit? :D

A ještě když za to muzes sam?

ano přesně tak, zaplatím si svoje 1% - 1000tis a jede se dál. Jsem docela rád že to napíšou, protože nechat si to opravit a ještě vysolit litránka se mi taky moc nechtělo, takhle to je lepší :kol-41:

Upraveno od Hurikan88

Slušný, to zkusim taky :)

• Autor

Tak jsme byli s Petrrrem akorát prohnat včely, kdyby jste ho viděli v akci, hned by jste ho poslali do bojů na Ukrajinu ;)

Náčelník Klint

OK, takže na sraz je tu datum 18.října, od 12:00 v Krušovicích.  Má s tím někdo zásadní problém?

Upraveno od kokta7

• Autor

Vidím, že nemá, takže OK :D

a jaký včeli? petr má sršně nebo co?

jinak díky všem za nabídnutou pomoc ohledně auta!  :kol-47:

A velkou pochvalu před nastoupenou jednotkou a rozvinutou zástavou dostane Ozík za dnešní den. Díky moc, chlape!!!  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:

post-36409-0-47299000-1409249809_thumb.j

Upraveno od Honza9007

:D :D :D

Uz jednou psal, ze to odhalovani id nej okoukala Skoda. Urcite jezdi s celtou na kapote jako kamuflas a vypada to jako Velorex.

post-36409-0-01971400-1409254726_thumb.j

To víš, Velorex můj vzor :p

A velkou pochvalu před nastoupenou jednotkou a rozvinutou zástavou dostane Ozík za dnešní den. Díky moc, chlape!!!  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:

Nemas vubec zac Honzo :kol-28:

Mám  :kol-28:

Jinak si všimněte těch slunečních brýlí na palubce; originál ŠKODA polarizované pružné sluneční brýle. Fakt dobrý!  :kol-47:

No toto, spíš napiš, co nemáš od Škody.  :kol-28:  No ať ti tedy Octavia řádně frčí. :kol-47:

další fanatik :kol-46::D:kol-47:

Od škodovky NEmám:

- fusekle

- trenky

- kalhoty

- bundu.

Je fakt, že ty bundy z nový kolekce jsou fakt povedený; asi napíšu Ježíškovi  :kol-31:

Ty brýle jsou ale fakt dobrý a logotyp ŠKODA mají totálně nenápadný. Spíš jsem to myslel jako tip na relativně cenově dostupný a vyzkoušený model. Suprový je, že jsou pružný. A je k tomu pěkný ŠKODA pouzdro a ŠKODA hadřík  :kol-28:

Tak tos mě fakt rozesmál :D :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.