Radius Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Chapu tedy spravne, ze v 5 rano zbyl v chate jenom Kokta? A ostatni odjeli domu? Pak motosman ve vedlejsi? A to jste teda nepili? Petrrr, Climatronika bych ozelil ale zadni parkovaky jsou gut - jestli za to chtej 10tis, tak bych se radsi podíval po neorigu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 http://www.novinky.cz/auto/346205-octavia-2-0-tdi-najezdila-500-000-km-jeli-jsme-v-ni.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Radius: já nevím. Když jsem se probudil, tak byl kemp už poloprázdnej. Odjížděl jsem v 10:30 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Protože ty jedinej Motosmane zachraňuješ čest pražských a středočeských Pepíků a umíš trochu chlastat. Pancho, Clint atd. jen velké huby a když dojde na lámání chleba cucnou si kofoly jednoho piva a už nechtějí. Pancho navíc teda pije nějaké to dětské pití, tu barevnou míchaninu. Že ty Motosmane nebudeš čistokrevnej Pražák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Jsem čistokrevnej ze Žižkova. A to jsem šel spát se slepicemi. :-) . Teda jako brzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 No, nehci tvrdit, že jsem zklamanej. Každopádně jsi třetí čistokrevný, kterého znám a to se cení. Vše ostatní je jen náplava. Jen Ti, co pro pár korun jdou do matky měst jen rejžovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Já nejsem Pražák.ja sem z vesnice a zůstanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Právě my s Pančákem víme jak chlastat rozumně, ožrat se dovede každej vůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Přesně tak. Nepotřebují chlastat abych se bavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 To mate chlapci samozrejme pravdu, ale dve piva? Jeste kdyz nemusim ridit a jsem s partou Skodamagoru My opravdovi chlapi ze Zapadu vime co se patri. O kofole a nejakych barevnych pitich jsou jen deti. Zase Clint, ktery dle prezdivky by mel pit whisky pije Plzen, protoze vi co je nejlepsi a to se ceni. Malo, ale Plzen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Nojo. Když Clint nepije pivo, tak ostatní můžou pít kofolu. [emoji16] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 (editace) Takhle to dopadne, kdyz se potka Avie a zacne predjizdet nakladak, kdyz je sama predjizdena. Jinak ja mel v sobotu taky postarano Zde detail pro Clinta Hostesky a soutezici panicky bohuzel nemam, jelikoz jestrabi oko stalo porad u mne. A jeden Rapidek pro Petra Neco na ochutnavku Odpoledni ulovek - vyhlaseni zakazu zakladovek No a tady si nekdo dava Clinta ke snidani - kdo je tu lizpic s holou hlavou? Zarivy usmev Editováno: 1. Září 2014, autor: Radius 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Hostesky a soutezici panicky bohuzel nemam, jelikoz jestrabi oko stalo porad u mne. To jsou teda výmluvy; si myslíš, že Ti na ně tady někdo skočí? Napiš rovnou, že soukromničíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Hm, fakt ne... bohuzel ty panicky se vozily v tech ( levnych vozech, takze jsem jen slintal a pritelkyne mi utirala sliny a rikala, necum tak okatě, az budes mit prachy, budu vypadat stejne. Jeste tam bylo jedno Ferrari, ale bylo pred odpocivarnou tech dam, takze jak jiste chapete, nedalo se k nemu dostat, kazdej ho fotil 30 min... a ze všech uhlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 (editace) Pawouku, proč maji zadní trmen zvedly u běžných motorizací u o3? Jinej systém brzdící než klasika TRW? Editováno: 2. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Neni tam spis rozdil diky rozdilny konstrukci zadni napravy? Viceprvek vs vlecna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Teda tady je zase mrtvo:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Zrovna jsem s Putinem telefonicky rozebíral další postup a rozdělení území. Slíbil mi, že ve Středních Čechách mě nechá vyhlásit Clintovu pirátskou republiku a hlavní město bude Krušovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Ty wooe Ale ja bych mu neveril:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 a uz si vymyslel nejakou vlajku,jako diktator piratske republiky by to chtelo mit vlastni vlajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 No k té nové Republice budeš muset anektovat ještě Litvínov, páč tam je rafinérie. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2014 To zmákneme, náš klub musí jezdit zadarmo, to je jasná zpráva Vlajku vymyslím ale budu potřebovat nějaké odborné poradce. Putin mi prej bude dovážet grátis kaviár, vodku a ruský holky a když budeme mít chuť, nechá nás v létě jezdit na jeho jachtě po Černém moři 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Něco pro Blekotu: http://www.autoforum.cz/tuning/seat-leon-cupra-od-tij-power-375-koni-a-290-km-h-hned-450-koni-uz-brzy/?utm_content=bufferf1279&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 no akorat by mne zajimalo jak dlouho vydrzi ten motor:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Copak motor, ale jak píšou - je hnaná jen přední náprava a druhá věc je převodovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky