Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Nee.dealer ročních vozu vidí do ojetin kde si může objednat na sklad auto nebo primo na objednávku(me ji vezli primo z bolky kde stojej použity sluzebaky)

Nejdřív si je ale rozeberou zaměstnanci, co zbyde můžou si je odebrat dealeri pro běžný zákazníky.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V MB nikoho moc neznám...možná Honza9007 by mohl něco vědět. No ale stejně je to všechno na prdlačku, přemejšlim, že já sem háklivej na oděrky, ťukance na dveřích, na poškrábané čelní sklo, na poškrábané plasty. Prostě, když mám mít z něčeho radost, musim to mít bez poškození a takové těžko najdu, kort služební. Navíc prodejci mě varovali od koupě RS-a z druhé ruky, i přdváděcích. Je jasné, že ten kdo koupí RS a ví, že ho za nějakou dobu pošle pryč, že se k tomu v 90% chová jako hovado a prase...

Prostě koupim funglovku i za vyšší cenu a budu vědět, že je netknutá, sám si ji zajedu a budu mít jistotu, že jí nikdo nerasoval a neprděl mi do sedačky.

Kokto, ty prostě přemejšlíš jinak než já, tobě vorasovaný auto asi nevadí, mě holt jo. A ještě jak řikáš, ty lepší si rozeberou už lopaty z MB....

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Normálně lidi co pracují ve škodovce, mají možnost je dražit... třeba starší bývalý zaměstnanec má větší prioritu, než 30 letej zaměstnanec a tyhle pravidla tam prý mají....

Klinte to je dle priority, o tom žádná...

Osekaný čelní sklo sem neměl, jenom zásek v kapotě a na střeše. toď všechny závady. na minulé sem měl jeden zásek ještě na zadním nárazníku. a odřenej černej lesklej plast pod klimatronicem, ale to si odřeš za 2 měsíce sám... To samý ty záseky, jedeš jednou dálnici a vypadá to stejně....

co sem měl prosím tě vorasovaný na tý laurině při koupi? :) respektive teď...

Odkaz ke komentáři

No celá je votrsaná jako samice, sedačky rozpáraný..... :D

Lauriny jsou pro starý dědky, co si potrpěj na luxus, pohodlí a nemaj sportovního ducha. RS-a jsou naopak pro

sportovce, samice při pohledu na RS skákaj samy do auta, kdežto na LaK chčijou psi velkym obloukem  :D :D

Proto my s Pančákem, rodilí sportovci, musíme mít vždycky RS-o ;) Sportu zdar!

Odkaz ke komentáři

Nic se měnit nebude a když se chci celkem fajn povozit tak jezdim Sup II 3.6 FSI :-)

I když to není zas tak sportovní tak přecejen je to fajn :-D

A kdybych měl moc nutkání tak můžu v GT3 to už je až zase moc no :-)

Takže LaK je pro mě jakožto starého páprdu upe OK :-) jen už by ho teda mohlo vyrobit :-) a dodat.

Odkaz ke komentáři

On totiz Clint chce hodne za malo penez jako kazdej. Ovsem jsem na pochybach zda-li se mu to vydari. Popravde za sve vydelane penize bych 750 za auto nedal. Stryc dal 1,2 mil. za Tuarega a za 3 roky ho prodal s 25tis km za 550 tis. Pravda me l ho na firmu ale i tak. Cim drazsi auto tim vic vyhozenych penez z okna. Tedy ja porad cekam na tu sportku :D Popr. takove auto bych kupoval 2-3 roky stare a to musim souhlasit s koktou.

Odkaz ke komentáři

Jo Petře, holt na nás zbývají ty olítané, roční, proprděné plečky. :kol-28:  Jako 3/4 mega bych za to nedal, jedině vyhrát ve sportce. Otázka je, jestli bych šel kupovat škodovku.

Kokto, ty potahy jsou parádní, to snad vypadá líp, než originální provedení sedaček

Odkaz ke komentáři

Holt hoši budete muset víc vydělávat :D :D

Já mám holt slabost pro nová auta ;)  On už to navíc rozdíl není, dát za "volítané" 573, nebo za funglovku 640.....

Z funglovky mám mnohem větší radost a to za to stojí ;)   Ale to už jsem psal. Nesmíte mi holt závidět prďánci, mluví z vás ( a hlavně z Oziho - neunese psychicky, že někdo má novou lepší kárku ) jen slepá závist, ano hoši, to se nedělá.....

Mimochodem, já si to alespoň zacvakám ze svého, ale spousta se chlubí cizím peřím ;)

Jinak ty potahy luxusní, to je fakt.

Petrrr: ale tvůj kinder sociále kár za těch 150 je taky pěkněj ;)

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

asi tak, měli by být o 150k levnější.... kde odpadává lak z předního nárazníku,třeba muj případ :D

klinte plno firem dává benefit jako služební auto, tak čemu se divíš, viz škodovka

Odkaz ke komentáři

Nojo, každá sranda holt něco stojí a pro ty, co mají auto nejen na jízdu do práce či z bodu A do bodu B, ale i jako koníčka, ti jsou holt ochotni investovat do nového auta o něco více ;)

Já osobně už bych měl třetí funglovku, to že na tom prodělám majlant, to je prostě realita a tak jí beru. Někdo chlastá, hulí, bere drogy....no já kupuju oktávky.

Lepší hodit prachy do mého auta, než někomu na charitu :kol-46: 

Kokta: to si zase špatně pochopil (což mě nepřekvapuje), já se nedivím tomu, že oktávky jsou vesměs služebáky, já konstatoval, že se jedinci chlubí něčím, co jim nepatří.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...