Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mno, takový elektrokolo by možná nebylo marný. :kol-48:

• Autor

Za to kolo chtějí cca 33 klacků, za elektrokolo myslím kolem 55tis....což už je docela ranec.  Ale zase to jezdí skoro samo. Nevýhodou je, když dojde šťáva, kolo je těžký a vyjet pak takovej kopec je pravej hardcore ;)

Upraveno od Clint

No to jo, musíš správně rozvrhnout množství energie. Auto taky nemá bezednou nádrž. :kol-28:

• Autor

Právě jsem dostal naprosto skvělej nápad, v rámci našeho jednoho z dalších srazů bychom udělali povinně Clintův peloton.

Co to bude obnášet? Každý povinně přiveze kolo, já vymyslím lehkou a krátkou 50-80km trasu a všichni naráz vyjedeme.

Pojedeme závod o Clintův pohár. 

Na vše budu já osobně dohlížet ze svého doprovodného vozu ;)

clinte, fakt ti nezavidim nove auto, nejsem malej, ja jsem se svou karou spokojenej, kdybych nebyl, tak ji vymenim...  :kol-46:

klinte já už vymýšlel tůru po Krkonoších a Pawouk s Motosmanem uznali, že kam nedojedou autem, tam nejedou :D

A že dojedu hodně daleko.

• Autor

Měli bychom podniknout něco pro udržení dobré kondice, nutné k řízení auta ;)

• Autor

Ozi: ty se raději snaž o nižší absenci na našich akcích :kol-46:  Někteří členi si už ani nepamatují tvůj drzý až vyzývavý ksicht :D :D

Já tak max. sjezdové lyžování.

No takovej sraz na horách s lyžovačkou by nebyl špatnej

• Autor

Tak to já, že bych mezi váma sáňkoval ;)

clinte, to by se ty akce museli planovat nejak rozumne dopredu, proste vsechno se stihat neda...  :kol-26:

Kdo chce hleda zpusoby, kdo nechce, hleda duvody. :D:D:D

Clinte i ta moje plechovka stala 350. Treba jako Octa v zakladu s vybavou kola+volant. :D

• Autor

Petrrr: to je hrozný, jak ty to auto chudinku furt pomlouváš ;)  To si nezaslouží, však tě nikde nenechalo nebo ne? Navíc si užíváš jeho luxusu a technických vymožeností. Ta zadní lavice s wartburgu vidět zvenku není ;)

Seznam účastníků se utěšeně rozrůstá, jen tam vidím dvakrát standa 2003. Nebo to jsou dva různí standové? :kol-28:

• Autor

Asi chyba v Matrixu :kol-31:

:kol-28:  Zkoušel jsem dnes v Plzni nalákat na sraz jednoho majitele modré OIII RS.  :kol-33:

v TDI?

Jo jo, v TDi, ale pěkná, to se musí nechat  :kol-47:  ale Koktor pro tvou radost, pěkně jsme mu sjely koncovyky výfuku... je to ještě horší než jsme čekali  :_icon_smich2:

Clinte: To ja jen pro formu, abych nespadl do klubu fanatickych skodovaku aby to tak tady nevypadalo. Samozrejme ze Rapid je super auto bez vad a chyb a nejlepsi koupe jakou jsem mohl udelat a kam se na nej hrabou ostatni Skodovky ci jina auta. To povidam ale jinde. Tady nemohu.

Apropo lavice, zase se tam vejdou 3 cestujici bez toho aby ten prostredni mel svuj dil sedacky zarizli v prdylce jako tanga.

Rapida bych chtěl taky :D

Upraveno od kokta7

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.