Korni Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 To rad slysim, koupil jsem UG9. já s UG8 totál noproblem po Beskydech, na všech služebácích je máme a taky krása. Nicméně jsem teď šel do Continentalek TS850, které jsou možná o chloupek ještě lepší. Tak či tak dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 (editace) 225/40 r18... V Kanadě shořelo Porsche 918Při tankování cáklo trochu benzínu z hadice na výfuky co jsou vyvedené nahoru a pak už to šlo rychle. Škody na autě jsou, bohužel, fatální Editováno: 29. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Takhle to dopadá, když nemaj v ceníku hagusy, nebo zahrádku. Posledně jsem se jich ptal na tažný a koukali jak tydýti. ;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 (editace) GY jsou oproti Bridge o 200Kc na gumu drazsi, takze to rovnou rikam ze ne - to je zbytecny. Jezdi spis po okraji Prahy, Pocernice apod... pres pole, louky... tam se lepsi gumy urcite najdou. Sem tam bych to videl i na vylet na server. Hory nehrozej a kdyz tak s retezama. Tak jsem rozsiril volbu i o Barumy, zkusim projit recenze, ktera ze 3 gum je lepsi. Rozdil v cene mezi Klebrem a GY je uz 400 na gumu, u Barumu jeste o dalších 100Kc vic. Clinte, kdyby to slo a byly by penizky, tak bych poridil na kazdej mesic jinou smes gumy - ale nemam tolik penez a hlavne prostoru na odkladani. Soused prezul, pac mu nic jinyho nezbylo. Kdyz jsem sel kolem jeho auta, tak jsem si rikal, ze nema videt gumy, tak jsem se zadival a po 2 sezone sjety na slicky. Tak mu to rikam a on, no vidis, ja si rikal ze to nejak za deste klouzalo... Jinak koukal jsem na film Rivalove a na konci malem rozhodly gumy , to jen takova vsuvka Editováno: 29. Září 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2014 (editace) Jo to jsem taky viděl, pěkněj film to je. Tak jsem využil hezkého počasí a umyl krásně sršáně. To by měl Pancho ze mě radost. Ještě musim vyleštit laufy od ždímačky a rozleštit ty škrábance od čokla. Už se těším, až jednou tyhle laufy mít nebudu a budou tam ty parádní na RS-u Editováno: 29. Září 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Na Omeze jsem měl Barum Polaris a taky v pohodě. Jezdím po horách a nikdy žádnej problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Za me UG8 fajn, ale TS850 ma lepsi handling :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Clint - myslis ty osklivy konvovky na OIII RS? :-P 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Jo přesně ty myslim ty nádherné koncovky a ne jen obyčejné odpadní trubky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Tesim se, az bude jednou na OVI pet koncovek o velikosti chladirenskych vezi Temelinu :-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 to bude panečku zvuk s tím tří válcem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 (editace) Si pis, hezky zarvou tri turba a z toho jedno elektricky, plus dva kompresory :-D navic jeste Canton i ve vyfuku :-D Editováno: 29. Září 2014, autor: XJOHNNYX 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 No oni hlavně ty Polarisky mizí ještě rychleji než sníh na jaře, jinak má taky Polaris 3 a poměr cena - výkon good. Ale sám bych si je nekoupil. My žíjící 600 m.n.m. potřebujeme pořádný gumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 už jsem to včera posílal ozimu, dělají z toho jak V12 ale jinak pěkný auto o tom žádná... a jak tam mlátí do těch pádel, tak bych blil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Kokta - nevim, me to zni pomerne typicky na V8 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 To máš Michale 15tis na 18" a konečná? To je drsný To mi ani neříkej... Konečná ještě úplně ne, ale ty přední už nevypadají moc ok. Jaro možná ještě zvládnou, ale to je tak max. To víš Clinte musím dělat čest pirátskému klubu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 http://soutez.comfortedition.cz/?utm_source=FB&utm_medium=v1&utm_campaign=comfort-edition-5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Jo to je něco pro mě a Clinta. My mít rádi pejsky a v autech obzvlášť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Pro Koktu: (neboj, tenhle je stravitelnej a výbornej ke kafi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Nejlepší je bóbika... A propo. Koukal jsem na Hnůjday Genesis a vůbec to nevypadá špatně. 3.8, 4x4 automat. Jsem zvědavej na cenu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 (editace) už sem to sem postoval tuším, jinak si myslím 900-1000k Editováno: 29. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Hmm. Pokuď to tak bude, Sup má konkurenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Clinte, ty piráte jeden, co to tam na tom letišti zase provádíš, že letadla startují z RWY 12/30 a ne z 06/24? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Pancho styl je prostě všude... Měl si to patentovat. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Zřejmě slušnej oddíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky