Clint Vloženo 29. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2014 To je prostě móda, kdo chce bejt trochu IN, tak si udělá Pancho tunning Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Něco pro Petrrra, když už má zadní sedačku, měl by si pořídit celé auto.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Nádhera. Dnes jsem viděl něco podobného od BMW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 ono motosmane má i nemá, to by ten hundaj musel mít diesela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Přiznám se nekoukal jsem. Benzin je jasná volba. Nicméně prvky bezpečnosti a ostatních kravin má víc. A má motor.[emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Tip na víkend: http://www.slapyoboz.cz/inpage/akce-2012/ Karneval pro dospělé a hlavně děti. Ubytování viz výše a nebo : http://m.ukropacka.webnode.cz/kontakt/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Tam je mi to nějaké povědomé, to zavání půlnočními steaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Jo to jsem taky viděl, pěkněj film to je. Tak jsem využil hezkého počasí a umyl krásně sršáně. To by měl Pancho ze mě radost. Ještě musim vyleštit laufy od ždímačky a rozleštit ty škrábance od čokla. Už se těším, až jednou tyhle laufy mít nebudu a budou tam ty parádní na RS-u a co vnitrek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Vnitřek....mno nebyl čas Ale teď večer jsem si zavzpomínal na svoji expedici, Pawouk bude znát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Clint: to nezavání, to je jisté. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Kurnik, nedávejte sem takový fotky, kdo má pořád utírat ty kapající sliny? Ad druhá fotka - motosmane, kdepak jsi tam ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Já jsem fotograf. Mamina je v doktorským a dcerka kovboy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Kde se fláká náš Kinderman? Vždycky je tu jako na koni a teď nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Clovek musi uspavat a montovat kocarek zkusmo do sportovniho rezimu. Z SUV z nej delam Sport RS. A taky jsem musel uz opravovat Pawoukovo klicenku simply clever. Stalo se s ni presne to, co popusoval Pancho, nastesti jsem si s tim pohral a zas to facha, hold kvalita klicenky vypovida o kvalite simply aut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Šmarjá a co se s tím stalo? Ještě mám doma jednu. Tak až se budu chtít někomu pomstít, tak mu ji daruji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 odpadne ten polokrouzek z uchyceni. Coz bez toho klicenka prestava byt klicenkou. Uvnitr je pruzinka se sroubkem a ten sroubek se casem vycuka. Staci demontovat uchyceni textil. pasku sroubek s pruzinkou a polokrouzkem do sebe zasroubovat a zas to fachat. Predpoklada to ovsem nic z toho neztratit. Jinak je suprova s tim otvirakem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 sakris dnes se v praci nevyspim:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 odpadne ten polokrouzek z uchyceni. Coz bez toho klicenka prestava byt klicenkou. Uvnitr je pruzinka se sroubkem a ten sroubek se casem vycuka. Staci demontovat uchyceni textil. pasku sroubek s pruzinkou a polokrouzkem do sebe zasroubovat a zas to fachat. Predpoklada to ovsem nic z toho neztratit. Jinak je suprova s tim otvirakem. No to je aušuš, ale co čekat, když je to od ŠA. Asi to nechávají vyrábět někde v Číně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Nejlepší je bóbika... A propo. Koukal jsem na Hnůjday Genesis a vůbec to nevypadá špatně. 3.8, 4x4 automat. Jsem zvědavej na cenu.... Sedím si tak v neděli před sklépkem v Pavlově a najednou to probuble kolem, tož pěkné auto to je.Černé, pan to měl trochu zaprášené, ale libilo se mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 tož mě umřel můj pracovní nástroj počítač, jako bych nežil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 No co, koupíš si novej a lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Je mi to líto Kokto, vím jak se ted asi cítíš, upřímnou soustrast. Hrozné, to už je druhá obrovská ztráta na tomhle fóru během pár dní:-( 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Vyreklamuju deskuuu No to budu dělat na zlblym notebooku pomalym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 odpadne ten polokrouzek z uchyceni. Coz bez toho klicenka prestava byt klicenkou. Uvnitr je pruzinka se sroubkem a ten sroubek se casem vycuka. Staci demontovat uchyceni textil. pasku sroubek s pruzinkou a polokrouzkem do sebe zasroubovat a zas to fachat. Predpoklada to ovsem nic z toho neztratit. Jinak je suprova s tim otvirakem. no mne se to ale ulomilo:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Tak už konečne přišlo[emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky