Petrrr Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Jinak Stringo, nějakou eco výrobu elektriky nám sem netahej, nejsme tady Děti země, my jedeme v těžkém průmyslu v souběhu s jadernou energií a uhelnými elektrárnami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) http://www.novinky.cz/auto/349285-skoda-odtajnila-cenik-nove-fabie-nejlevnejsi-stoji-235-tisic.html No a tady se dočtete že i Fábka v základu se základním motorem za 239tis má už XDS a multikolizní brzda (co to je ta brzda?) Editováno: 2. Říjen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 http://cs.autolexicon.net/articles/multikolizni-brzda/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) No, pokud mi ty vaše vraky grátis necháte na zahradě, tak vám vyplatím šrotovné ve výši 10tis Kč ana nový vůz A tím obnovíme klubový autopark, dobrej návrh ne? Editováno: 2. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Motosmane: jo díky, už vím. Člověk už je z těch asistentů tak zblblej že už se mu to všechno motá kolikrát. Já si to spletl s tím zastavením automatickým před překážkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) Clinte, protože mi Bussinesmani hovoříme vždy v eurech tak beru, zítra ti ho přivezu na zahrádku. I když je fakt, že to samé bych za něj možná ještě dostal při prodeji, ale takhle to mám "BEZ STAROSTÍ" aneb Clintovo šrotovné. Editováno: 2. Říjen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Je videt Stringo ze jsi predevsim "milujici" manzel. "vyplatim manzelku" :D:DJe milujici. Jinak by ji nevyplatil. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Predrazena fabca, Hyundai za 220 nabizi to same, plus tisic veci navic a hlavne 4 valec motor o 63kw s var. cas. ventilu a s primym vstrikem. Jede to moc pekne. Takze znovu, kdo koupi fabii prodela. Jediny co Hyun. nema, tak xds a multikorozni brzdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) Pokud nemá multikolizní brzdu tak v EuroNcap se může stát že nedostane 5 hvězdiček. Teď na tom ztroskotal Citron kaktus - má jen 4 hvězdy. http://www.auto.cz/nove-testy-euro-ncap-ctyri-hvezdy-citroen-c4-cactus-83344 Editováno: 2. Říjen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) Asi ma nejakou starsi revizi, 5 hvezd ma a nebo to ma a nvm o tom. Kazdopadne neverim, ze to muze fungovat. Nikde jsem nenasel, jak to funguje - detail, takze silne pochybuju, ze bez "kamer" to dokáže udrzet stopu ci pruh, neverim prostě! Navic to nezabrani tomu, ze to do tebe pak ve tvym pruhu nekdo nenarve, to je pak uz lepsi skarpa nebo strom. Edit: jo jsou to nove testy... je to tam psane Editováno: 2. Říjen 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Multikolizní brzda samozřejmě neumí auto řídit - to je totální nesmysl! Umí jen brzdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Když bouchne airbag tak to prostě zabrzdi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Zabrzdí, ale ve spolupráci s ESP a ESC tedy pokud možno v nějakém směru, jinými slovy se při tom brždění i tak snaží o stabilizaci aby nedošlo ke smyku či nějakému dalšímu vybočení. Viz odkaz Motosmana http://cs.autolexicon.net/articles/multikolizni-brzda/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 ESP a ESC jedne jest. Multikolizní brzda je jeden ze subsystémů ESC, další jsou třeba ABS, ASR, atd. Oni to tam nepíšou zrovna srozumitelně, auto prostě pojede tam, kam ho náraz pošle, ta brzda neumí ovládat řízení, jen nedovolí pokračování smyku, nebo tak něco. Takže když tě pošle náraz do protisměru, sice to auto zabrzdí, ale zůstaneš tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 No jasným blbě jsem to napsal. Vysvětlil si to tak já to myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 No rikam ze to je k H*. Kdyz udelas hodiny tak ti to moc nepomuze, kdyz nabouras a letis ven tak taky, takze k cemu to je. Jen to tedy brzdi - cili to dela to same jako kdyz stojis na brzde, auto se take snazi korigovat kola... fakt nevim k cemu to je a proc to ma takovou vahu na testech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Otázka je, jak do toho zasáhne systém držení jízdních pruhů a mrtvého ůhlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) de o to, kdy nabouráš, budeš v bezvědomí, tak to prostě zabrzdí... když budeš v kopci, tak to auto může odjed kamkoliv... Editováno: 2. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Je to tam hlavně proto, že většina řidičů po nehodě nesešlápne brzdu vůbec, nebo ji na pedálu neudrží a tenhle systém to udělá za řidiče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Já chci umřít jako chlap. Bez asistence čehokoliv.[emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 asi stá edice buggati, hold koncern Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Bugatka dobrá, skoro tak dobrá jak oktávka RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 No jediné co bych bral za asistenci je asistentka pod volantem, pokud možno ještě před nárazem. bohužel to já neznám. Ale Motosman jo, ten tam takových obdobných asistencí má mraky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Podvolantovka je na prd. Náhodou vemeš díru, cvaknou zuby a je vymalováno. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 to jo, zapomněl jsem na české silnice. ty deda máš v supu adaptivní podvolantovku, která funguje jen do max. 10km/h, když se zvýší rychlost, tak se odpojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky