Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To já nebyl, to byl nějaký ústečák.

Byla krize. Naháněl jsem slepici co ujela od DN. Akce úspěšná, auto dohledáno.[emoji122]

nypezy7a.jpg poškozený a blbka s Mazdou

y9equ8uv.jpg

Jo tááák a ústečák je tuším radius ...

ale ten to nebyl...

• Autor

Rádius to nebyl, ten jezdí s Getzem ;)

Cumeli jste Autosalon? Ta Audi A7 3,0 TDi Biturbo nebyla vubec zla. Z 0-100 za 5,2, 8st automat, 320 koni a presto psana spotreba pod 6,5 litru. Tady bych asi s dehtem udelal vyjimku.

Leda tak z kopce. Pravda je, že ten motor fakt tahá.

• Autor

Petrrr: ty jako hlavní kinder driver dostaneš na srazu v Krušárně úkol přijet první a zabrat Rapidem celé parkoviště. Mám jisté obavy, že nám nebude stačit :D  Oblékneš si žlutou vestu a na ruku pásku "pořadatel"

Upraveno od Clint

A za to pořadatelství můžeš ode mě získat další kvalitní klíčenku Rapid. :kol-48:

To jo, ale pod 500Kc/h nedelam. Musis to tam obehnat paskou a dat znacku. Pozor prace na silnici.

Jinak bude jednodussi kdyz rezervujes v praci Terminal 1 a ranway c. 2. Pac mam pocit ze Krusovice uz asi stacit nebudou. :D

• Autor

To se Kokta s Ozákem na srazu ukódujou k smrti :D :D

petře běž s tím bi-TDI někam,.... ještě aby to netahalo když to má 2 turba a 230kw...

Upraveno od kokta7

šel bych (i s radostí) ale protože ho nemám, tak s ním nemohu jít. Mi ho kup a já půjdu. :kol-28:

Hele motosman , že se nestydíš otáčet se přes tramvajový koleje, když se na nich rozjíždí bus !! :kol-29:

No nechapu kdo si na koho stezuje, ja byt tramvaj, tak nadavam na ten bus, co si jezdi po kolejich :D

A ja autoslalom nevidel ;(, ladil jsem muj autonomni server, ktery se i mimo jine stara o multimedia, a kdo by cekal, ze nova verze smazne urcite casti konfigurace. A jelikoz jsem si v tom chtel udelat poradek, tak jsem tam porady tlacil rucne a na autoslalom jsem zapomnel. Ale zase tam mam poradek ;). Operace se zdarila, vse funguje jak ma.

Upraveno od Radius

Já bych si klidne Bi-Turbíka vzal a nemuselo by to být ani v AUDI A7

to určitě :) 3.0 TFSI určitě lepší motor a jenom s jedním turbem...    Furt ale nikdo neudělal tak pěkný LED světla jako audina, ty jebky co sou u O3 na to se nedá koukat, i zlatej leon ;)

jinak zajímavy hatche:(vím klinte jsou to korejský hundajní sračky)

http://www.topgear.com/uk/car-news/nismo-pulsar-hot-hatch-2014-10-2

http://www.topgear.com/uk/car-news/honda-civic-type-r-revealed-2014-09-29

Upraveno od kokta7

• Autor

Ta samolepka by u mě byla vysloveně provokace :D  Naopak, my vytvoříme nějakou samolepku našeho pirátského klubu, kterou si také nalepíme na zadek aut :D   (Clintův pirátský klub)

No to jo, podle toho jak řídí Clint, co vím z vlastní zkušenosti, by to opravdu byla provokace, ale zase pod pojmem řídím dobře se dá představit ledascos. Sice jezdíš jako prase, ale žádná dopravní nehoda = z toho plyne, že jsi dobrý řidič, protože jezdit podle předpisů umí každej.  :kol-28:

Ten projekt je evidentne propadak. Na to jakejma cislama se ohanej, tak jsem nenarazil ani na jedno auto a to je teda smutny. Leda ze by to byly auta jen na morave, slezku a jiznich cechach. Ale predpokladam ze firmy jsou hlavne z Prahy...

Asi tak - tuto samolepku jsem nikdy neviděl. Jediné, co jsem kdy viděl bylo, že na náklaďáku měl vzadu telefonní číslo, kam můžeš nahlásit, že ten řidič udělal nějakou prasárnu. :kol-34:

Ale ty by jsi pawouku do toho mohl jít. Dostával by si zprávy že všude zdržuješ  :kol-28:  Zase jsem si to prostudoval a nápad to není náhodou zlej. U nás tady jezdí s tím autobusy ČSA, ale furt jsem nevěděl o co go. myslel jsem, že se to týká jen autobusů a že si na ně můžu stěžovat u ČSA mají u té samolepky i číslo vozu. 

Radisuy: Zde Ti odpovídám o tom hovně, abych nezasíral srazové vlákno. Hovno jsem nikde neměl, ale kobereček byl od něj cítit. 

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.