Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

jak jsem psal, já to prolítnul jen povrchně, spousta lidí je doporučuje, proto jsem se o nich zmínil. Myslel jsem jen to, že člověk nesvěří tyhle úpravy nějakému žabaři, co má doma notes. Prostě ta firma s tím musí mít nějaké zkušennosti. Motopower třeba má, tak třeba k nim, to se uvidí. ;)

Teď ale rozvody, novej napínák a řetěz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

clinte ja uz pro tebe mam reseni - kup si Leon a mam k tomu i duvod proc doporucit:

1. O3 RS ma dneska kazdej dement jako sluzebni
  2. design je jak chuda octavie, nema ani na poradnou mlhovku
  3. Leon je silnejsi
  4. Leon je hezci
  5. Leon je levnejsi

a pak to hlavni, novej Leon ma uroven za penize, ktere ty umis na letisti vyzebrat  :kol-46:

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Leon je dobrej, a cupra je bez debat mnohem modernější designově než RSo... je to asi jako když Golf zaspal a 3 generace byly skoro totožné a těžil jen z pověsti předchozích modelů... Octa na tom je teď podobně, vždyť ta dvojková co mám já se pořád líbí všem nejvíc, FL strašný (kromě verze RS, kde to zachránily LEDky) a OIII je prostě vzhledem velkej Rapid... prostě nic extra...

Leon v plnej palbě ve verzi Cupra je teď podle mě nejlepší volba od koncernu do ceny 800 000,-

Odkaz ke komentáři

vy tomu nerozumíte, jak nevozíte sebou tunu vzduchu a velikej batožinovej prostor(co kdybych našel někde třeba zámkovku na dvůr domů)....= auto k ničemu....

hold Golf je jenom takovej facelift z venku, bohužel .....

design passatu nebo mondea je kurna jinde, tam se může jít nějaká O3 zahrabat... ta prdel u passata se kurna povedla, akorát ty koncovky trošku horší no :(

DB2014AU00777_large.JPG.-e1404442106625-

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Kokto, já ale nemluvil o tom, že to musí být combi, to už je pouze věc užitnosti. Ty jakožto single tomu nemůžeš rozumět, až budeš mít 2 děti a každý víkend budeš muset vzít, kočár, odstrkovadlo a půl skříně hadrů, budeš mluvit jinak... Ale klidně už si teď dokážu představit, klasickej hatch... děti už budou bez kočáru až budu řešit jiné auto... Takže kdo ví...

A to ten display? Přece dneska máš volno ne? Nebo makáš i o víkendu???

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Uznávám, že Passat se povedl, je fakt pěknej. Ale nové Mondeo je opravdu hnus, velká hnusná tlama a zadek jenom po FL. Navíc nekřesťansky drahé, pokud chceš nějakej rozumnej motor.

A Seat Cupra se mi nelíbí vůbec, ani zvenku, ani uvnitř. O3 je proti ní krásná ;) To jsem se s Pančem musel zasmát těm silonovejm bílejm imitacím kůže v interiéru :D, nemá ani mlhovky. To už je hezčí ve verzi FR.

Hurikáne: jak vidíš, je to prostě věc názoru každého jedince. Koktovi se líbí buzzkáry, nám O3 ;) Někdo má rád holky,

jinek vdolky (Kokta) :D :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

akorát klintíku, mondeo není stejná řada jako O3...

stringo to bylo rejpnutí na klinta,že leon má malej kufr, co říkal i klintův bratr, že klint furt vozí věci co najde někde... ono jde o to i jak naskládáš zavazadla, jaký máš zavazadla apod :) nebo to tam namrdáš a neřešíš...

jakej displej zase?

Odkaz ke komentáři

Kokta: Prosím tě, vzpamatuj se. Podivej se do kufru oktávky a pak Leona, co má brácha. Zdá se ti to stejné? Zajdi na oční.

Brácha nejezdí s dětma na dovolenou, vozí jen sebe a manželku, takže proto nic nepotřebuje. ty ještě děti nemáš, takže s tim máš hovno zkušennosti. Jinak bys věděl, že je potřeba vzít třeba skládací postýlku, kočárek, odrážedlo, nočník a pak jednu velkou tašku a pleny.  K tomu ještě povlečení, polštář a peřinku. No a pak teprve věci tvoje a manželky....A jestli tohle všechno nacpeš do obyčejného krátkého leona, tak opravdu klobouk dolů a budu ti přezdívat čaroděj Kokta.

Odkaz ke komentáři

Leon nemá malý kufr, to je blábol - ve své třídě hatchbacků je to naprosto normální velikost. To nemůžeš srovnávat s liftbackem. Včera jsem si zkusil nakonfigurovat Leona FR 1.4 TSI ACT 110 kW a vyšlo to na necelých 550 tk s výbavou, se kterou bych byl nadmíru spokojen. A to tam jsou věci, o kterých se OIII může jen zdát, například kompletní LED osvětlení a to dokonce i v interiéru.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Koukám, že máš dost selektivní čtení. Ty LEDky jsou tam totiž všude - kompletní přední i zadní světla, a ten interiér pak není nutné nějak pokoutně bastlit. Jak to tady skoro všichni dělají. Jediný, co mě na tom vadí je, že se mi moc nelíbí palubní deska.

Odkaz ke komentáři

To mě právě také ne. LED světla ve předu nejsou velkou výhrou, prodejce řikal, že při závadě třeba jedné LEDky se mění bohužel celej světlomet, stojí 26tis. Tolik XENON výbojka nestojí... :( Samozřejmě životnost by měla bej velká, ale znáš to, už jsem viděl spoustu aut s nesvítícíma LEDkama.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...