Petrrr Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Ne ve filmu ale na youtube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Já když to jde, tak zásadně parkuju příčně přes dvě místa. Jak by pravil Žid, není to taky úplně košér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 clinte poslusne hlasim, ze sraz bude beze me bohuzel jsou aktualne jine priority a budu misto toho bourat zdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 ...Mám tu něco echt luxusního pro XJOHNNYX: (bude mu to krásně ladit)... Skoda-Octavia-RS-1.JPG Móóóóc pěkný líbí se mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 (editace) Ozi sereš nás! Editováno: 15. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Kokta7:to video snad musí být hrané, nevěřím tomu, že fakt existují takové pí(p)če.Pak se všichni pohoršujou, když někdo uhodí ženu, ale tahle byla na takové regulérní dělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Píšou, že je to nahrané, ale už jsem pár takových viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Takhle hosi dela koncovky Hundaj. Kdyz jsem sel kolem tak z dalky se mi hned neco nezdalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Ozi, to už nás poslední dobou nepřekvapuje, tvoje absence zde i na srazech se stává již nudnou, co se opakuje, nebývá už tak vtipné 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Oziho jsem videl osobne myslim jednou max. dvakrat na zacatcich me kariery u Clintova klubu. Uz ani na Rapida se neda nalakat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 (editace) Sakra dneska je den, nejdřív dopoledne ti policajti s papírem a teď navečer vystupuji z auta a koukám, z pravé zadní čumí 2cm hřebik Tak jsem scháněl narychlo servis, aby mi to ještě zalepili. No ani se celkem nedivím, když se mě ptali v pneuservisu, zda na těch gumách pojedu letos Monzu, že neviděj vzorek Editováno: 15. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 šetření na gumách se opravdu nevyplácí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 (editace) Hmmm...uznávám, jsou náchylné na defekty. Ale na suchu to sedí líp Editováno: 15. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Si mohl rovnou prezout na zimaky a tyhle venovat sebevrahovi nebo Pawoukovi na ecorun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Jinak ten Hjundaj to ma twda lepe vymysleny nez RS a bude to jeste levnejsi. Bych se nedivil kdyby to tak mela O4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 (editace) Sem to zjistil na Kladně v půl šesté a servis měl do šesti, měli trošku řeči, že budou přetahovat Ale jinak to byli fajn chlapi, pokecali jsme o gumách, o diskách a jak tam prej stále jezdí lidi s 18 a 19" zničenejma liťákama Holt silnice si vybírají svoji daň....Když jsem se jich ptal, co příští rok za letňáky, všichni prej od nich jezdí na Michelinkách, tak bud jsou tak dobrý, nebo je maj grátis, že je prodávaj Editováno: 15. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 a nebo klint bez vzorku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Kazasi dobrej. Hjundaj pokud jste si nevsimli tak ty vyfuky ma jen jako 3D samolepku a kdybych nevedel ze zadne takove I30 neexistuje tak bych tomu veril. Jen hodne z blizka je to videt. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 (editace) Asi změním názor na golfa. Editováno: 15. Říjen 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Neni v v Praze nejaka spatna voda? Nejdriv Renault CR a ted zase tohle. Rozsiruje se snad Koktuv klub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Kokta Motosovi nasliboval grátis čipování jeho jedna osmy u kámoše z Motorpower ....To je celá strategie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Ovsem to byla reakce pred videem. Hustej golf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky