Petrrr Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Nevšiml jsem si kde budu já. Já asi dostanu na starost to výběrové řízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Ne, ty s Koktou budeš hlídat, aby nás nikdo nerušil a hrozně závidět. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Mohli by si s Koktou zatim volizovat kaštany :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Já nemám hlídacího psa, to kokta má trhače ten by mohl hlídat s Radiusem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Dobře. Tak budeš skládat opěvné texty o naší velikosti a chrabrosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Jo, to bychmohl, vezmu si příklad z nové policejní hymny.Málem jsem se pochcal smíchy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 To mi povídej. Jsem myslel, že to jsou Retro zprávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 A kde ji najdu? Tak motosman je taky taková děvka pro všechno jak koukam řídí superba, řídí asistentky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Asi udělám Motose mým zástupcem ve vedení našeho pirátského klubu. V době mé nepřítomnosti mě zde bude oficiálně zastupovat. Celou věc projednáme na plenárním zasedání našeho klubu v Krušovicích 14. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Já jsem jen takové maličké kolečko v tom obrovském soukolí. No a když nebudu, celý se to pos.....[emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) Hlavně by vám zkrachovala vaše vývařovna firemní, protože by neměly odbyty žrádla. Editováno: 7. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Tady ji máš, ale hybna SNB byla lepší. http://m.youtube.com/watch?v=XFmVrY1htfo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Tak to je úlet ta hymna :-D wow ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Počkej, počkej, rovnou by se pak měla ale zvolit dozorčí rada, aby ho kontrolovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) To i ta skautská hymna je lepší. Popř. pionýrská. Editováno: 7. Listopad 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Já nemám v práci audio:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) Vážení přátelé, teď beze srandy.... Volal jsem do hotelu v Krušovicích, kde máme 14. v pátek náš pravidelný "Čaj o páté". Ptal jsem se hlavně na naše oblíbená pečená vepřová kolínka a bylo mi sděleno, že v tejdnu standartně nejsou, ale pokud si je objednáme, rádi nám je nachystají a upečou Takže potřebuju závazně vědět, kdo bude požírat vepřové kolínko s čerstvým křeníčkem, abych mu ho objednal, pač ti neobjednaní ho prostě žrát nebudou a budou jen mlsně koukat Takže zájemci a žrouti: 1/ Clint (mega koleno s dvojitým křenem a cibulkou) 2/ Pancho (super kolínko s dvojitým voskem a politúrou) 3/ Motosman (extra kolínko pečené sličnými asistentkami) 4/ Petrrr (kinder kolínko o velikosti dětské pěstičky) Hlašte se další, v pondělí to objednávám Editováno: 7. Listopad 2014, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Tak to já bud jen mlsně koukat, toto je už nad moje síly. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Tady ji máš, ale hybna SNB byla lepší. http://m.youtube.com/watch?v=XFmVrY1htfo Uživatel video odstranil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Pawouku nebuť měkej. Jednak jsou malý a kdyžtak ho dojíme. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Přeně tak, co slabší jedinci nedojí (ovšem zaplatí), o to se rádi postaráme. Pokud budou malá, odvoláme Pancha ven k autu, že mu ho vochcává místní pes a v jeho nepřítomnosti mu s Motosem kus odřízneme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Nemám takovej trénink jako vy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 New link: http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/cernakronika/poslechnete-si-novou-policejni-hymnu-libi-se-vam.html Teď koukám na ten adresář a fakt to trefili černá kronika.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Pawoukovi se budou závistí mastit brejle, až nás uvidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 No twl, hymna, to si dělají kozy??? Jsem se lekl, že se vrací padesátá léta a ty staré bolševické hymny. :kol-44: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky