Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak sup bude až v sobotu. Praj nějaká hadička k čidlu na posilovači a kotouče a destičky, tak jsem jim řekl, ať udělají rovnou 90ku prohlídku.

• Pozitivní 1
Vloženo

Mě se ten Golf líbí jenom v té červenej barvě, jinak mi prostě vůbec nesedne... Ani bych neřekl že je to buznacar, ale prostě je to Golf a připadá mi už léta pořád stejnej, chtělo by to nějaký úplně nový tvary, je to prostě okoukané  :kol-32:

Vloženo (editace)

Ale to není jen tak obyčejnej golf, to je R-kovej golf! No zeptej se Kokty, on ti to vysvětlí ;)

Motosi: nepleť sem ty tvoje laciný limuzíny, stejně to tu nikdo nekoupí :kol-46:

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

No to taky :D

Já už vím proč Kokta chce auta bez kufrů, aby mu je totiž nikdo zase zazadu nevoprášil :D

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

RrrrrrrKO se dělá i 5 dverak za příplatek

Cenové nejvíc vychází čupraLeon a je pěkná i zvenku.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Ti, co takhle kupují z nějakých bazošů levně nebo výhodně díly jsou jen sami proti sobě až jednou ráno přijdou k autu, které tam nebude. A ne jen oni.

Vloženo

Co je, nikde nikdo? Tos e zase Pražáci balí na chalupy či co? Tady o Motosmanovo žihadle http://www.auto.cz/test-skoda-superb-2-0-tdi-103-kw-stale-ma-cim-zaujmout-84205

( i když né tak úplně). Co jsem si pročetl celé téma vibrujících volantů trochu jsem zesmutněl a jak je vidět i u vlajkové lodi se dělají utajené konstrukční změny (změna materiálu nápravnice), ale problém samozřejmě neexistuje. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...