Pawouk Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 Asi chcete velkou slevu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 a zkusils barth hradec králové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 (editace) My cenu máme ( nezveřejněnou), jen jsme zkusili, jestli by někdo nešel níž. Nevím, kam všude to posílali. Editováno: 29. Listopad 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 njn, tak opět žijou taky ze servisu... Když opravují bouračku nebo běžný servis tak z toho mají, jinak z prodeje nic moc... Hlavně je každej dře dolů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 Předběžně jsme s cenou o dost níže, než ostatní nabídky. Navíc se nebráníme podmínkou servisu v daném servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 (editace) Dneska ráno se letištní havran vysral na západní stranu bidýlka a třikrát zakrákal směrem k severu, to je právě to znamení, na které čekám. Ideální čas na přezutí letních na zimní....čili goobye letní slicky Letištní havran je zaručená informace, ne jako Radiusí babička, která mu hlásí příchod zimy už v létě, když jí koza sežere pekáč tvarohovejch buchet v domění, že se připravuje na krutou zimu a dělá si zásoby. Editováno: 30. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Nejvyšši čas. Už jsem projížděl solné pole a auto už bylo pod ledem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Vcera jsem doprezul posledni auto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 (editace) Už mám taky přezuto od víkendu, krásně to dneska klouže Editováno: 1. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 u nás od rána husto prší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Focus, kterej jezdi nejmene je prezutej nejdyl, nejak nemel uz letni vzorek a ja se bal deste. RS jezdi casto dalnice s "povinnosti", takze to slo jen s malym zpozdenim a OI se mi nejak prezouvat nechtela, jsem linej. A klouze to mno, nemam rad zimaky, neda se s tim rozumne jezdit :-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Tak letištní havran sice zakrákal, ale já zalehnul včera s 39 horečkama a dneska lítám kolem 38.... Takže přezouvání se odkládá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 zase, Ale abych byl za frajera, přiznám se, že i já minulý týden od středy ulehl s nějakou virózou lehčího rázu, horečky jsem naštěstí vysoké neměl, ale v krku, jako by mě tam škrábala koktovo trvalá. My tady ovšem na západě, zrozený žárem bitev, kde země zrodila hrdiny chodíme do práce i v tomto stavu, páč by na chleba nebylo. To jenom v Práglu lítají pečený holuby přímo do úst, v přáípadě Motosmana pečená selátka. V SO už jsem byl relativně fit, dopotil jsem to na oslavě svých narozenin. Hold už nejsem nejmladší, Koktovi bych mohl dělat druhýho strejdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 (editace) Já nevím jestli sem nějakej božskej řidič nebo nevím, ale je ledovka a lidi po okresce místo toho aby měli mega rozestup a jeli 20km/h-30km/h po rovince do zatáčky klidně 15km/h, tak popojížděj nebo jedou 5km/h a jedou u sebe jak retardi... Takže furt hrabačky na jedničku, protože furt zastavujou... Pak na mě ještě jeden trotl začal blikat že mam rozestup.... A perlička nakonec, jeden mega trotl s Roomstrem jel 5km/h do kopečka, aby tam asi zůstal viset... Poučení: Zrcátka se nezklopí, ostřik světel nevyjede, parkovací senzory nefungují u O3 mě už odpoledne mě zamrzal ten senzor u adaptivního tempomatu, opravdu to mají vychytaný! Editováno: 1. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Jenže to co je dneska je abnormál, venku prší a hned to mrzne...to je uplně nejhorší kombinace. Na autě se tvoří souvislá vrstva ledu, bohužel i na silnicích.....Ještě, že nikam nejedu. Prostě všechno co se vysouvá zamrzne ledem...nevidím na tom nic zvláštního, to se děje u všech aut. Spousta lidí neotevře ani nádrž a někteří se nedostanou ani do auta (viz VW CC) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Uvidím ráno, jestli se prosekám do Fóbie. V Práglu silnice zatím OK, ale chodníky nic moc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 (editace) http://www.mestonachod.cz/turisticke-cile/kamera3.asp ale rovná dálnice/obchvat není potřeba na Polsko kdyby byla.... Kolega tam stojí, prej je to luxus Editováno: 1. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Ono je to jak kde. Právě jsem dorazil z Chvalek a pohoda. Okresky do 80 a dálnice 130. Jen retardi okolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Po roce opet zdrazovani. http://ekonomika.idnes.cz/zdrazeni-skoda-auto-zvyseni-ceny-dq3-/ekonomika.aspx?c=A141201_183438_ekonomika_hro 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 No jo Clint ceka, az se docka, treba ceny 800tis. A cim vic korunek tim vice setreni na matrosi. A Rapida o dalsich 5tis. Dnes uz bych si ho nekoupil. S timto bonusem k Vanocum od skody uz je Rapid o cca 25-30tis drazsi nez co jsem za nej dal ja. Je treba zdimat Cesky lid cim dal vice a cim vice zdimame tim vice Cesky lid nakupuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 http://policejnidenik.cz/mlady-ridic-narazil-s-octavii-do-stromu-a-na-miste-zemrel-jeho-auto-nalezla-az-pozdeji-projizdejici-ridicka/http://olomouc.idnes.cz/nakladaku-uletlo-kolo-preletelo-svodidla-a-zabilo-ridice-v-protismeru-1ex-/olomouc-zpravy.aspx?c=A141201_080837_olomouc-zpravy_stk#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Jj, uz jsem videl bohuzel ve zpravach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 (editace) No jestli to půjde takhle dál, dojezdím svojí šáde do dvaceti let a pak to prodám Petrrrovi za 50tis, aby si polepšil autem Už na mě útočí zase 39 nad nulou a blbě vidim, půjdu se nadopovat paralenem a lehnout..... Editováno: 1. Prosinec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 A Klinte co ten silvestr u tebe? Petr říkal o nějaké zabijačce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Clinte tak se brzo uzdrav. Jednou za 100 let je taková námraza a ty to prošvihneš. A vítej v klubu " dokud nás STK nerozdělí".[emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky