PANCHO Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 tohle asi nepotrebuje chip:) https://grrc.goodwood.com/race/historic/28-5-litre-fiat-s76-runs-first-time-100-years 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Tak se mi zdá, že letištní holub, ačkoliv mě varoval, netušil, že omarodím....jak tak koukám ted z okna, teď už na letních do pneuservisu asi nedojedu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Asi bys mu měl zakroutit krkem, nebo ho vyměnit za jiného ptáka, respektive spíš rosničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Jo, a co prosincový Čaj o páté? Nějak to zapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Se obávám, že bude až v lednu. Prý měli zloději dneska blbý den. Co nebylo přibitý nebo přivázaný tak bylo přimrzlý.[emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Prosincovej čaj....to bude asi trochu problém teď v tom předvánočním blázinci..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 (editace) tak si klintíku přehod doma kola ne? dyt je to hned pawouku čaj je: 13. prosinec v 18:00 Restaurace Bobová dráha Praha Prosek Editováno: 2. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 A přijde i ježura s dárečky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Na bobech nejezdím, krom toho mám od 11.12. pohotovost. Takže pro mě je to passé. Nu, tedy až v lednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Sem si dneska pokecal s Nunikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 dyt to je v praze, tak jaká pohotovost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Jo, někde v prdelích přesně na druhém konci města. Já tam nepojedu, abych se třeba za chvílí musel vracet zpátky. Praha není HK, kterým projedeš za deset minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Praha není ani HS (tam kde žiju) to projedu za 3min. Jooo, Clint to trochu překalkuloval ty pneu, te´d bude jezdit s Fábií do práce až do jara. To my přezuvší už od 1.11. jsme ztratili sice 0,1mm vzorku, ale máme klid v duši. Není to krása? http://www.lajsi-net.cz/kamera/kostel.php http://www.lajsi-net.cz/kamera/namesti.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 (editace) V dnesni dobe se divim, ze ty webkamery nekdo nenapadl ve smyslu ochrany osobnich udaju... Editováno: 3. Prosinec 2014, autor: skodaforum20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 (editace) Kurwa, kdy už ta smůla zkončí??? Dneska ráno jedu po noční domů, odbočuju 2km od domova a rána... http://www.dopravniinfodnes.cz/komplikace-nehody-plzen-sever-25641/ fotky dám večer, teď jdu spát... 2 hodiny v mrazu po noční při řízení dopravy než přijela dopravka mě totálně vyčerpala... Editováno: 3. Prosinec 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Nekecej, to do tebe někdo narval To je fakt pech, jestli to bylo ze zadu, koktův syndrom tak to Tě musel tady nakazit či co. Z toho odkazu už toho moc k vyčtení není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Petře hahaha... Už je to ohrany a je to stringo hold smůla no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Kdyby měl někdo zájem o nové víko kufru (třeba Stringo), tak mu jedno odleju.... (šablonu už mám včetně znaků) 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 (editace) porovnání bílé barvy. Jako pro mě to je bílá a bilá... Candy vs laser candy vs moon Editováno: 3. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 (editace) Já jsem barvoslepej, takže rozdíly moc nevidím Candy mi přijde oproti laser více do žluta....(laser mi přijde studenější, více do modra) Editováno: 3. Prosinec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Jo jo, kluci naboural mě autobus... resp autobus naboural do autobusu a ten potom ještě do mě... koukněte do mého vlákna, jdu tam dát pár fotek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Ty vole tak ty máš pech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Sem rád, že nejsem jedinej koho tohle sejří http://auto.idnes.cz/hulvati-v-prostrednim-pruhu-dgb-/automoto.aspx?c=A141203_170755_automoto_fdv#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 A přitom by stačilo pár brzdičů pokutovat a udělat promo na Nově a byl by klid. Ale oni raději budou honit piráty a brát ŘP za rychlejší jízdu v pravém pruhu. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Myslíš mladýho? To je nebezpečný magor. http://domaci.ihned.cz/c1-63169740-matej-stropnicky-tramvaje-se-na-vaclavak-vrati-pres-magistraluJe potreba se na neho podivat jinak. Co jsem pochopil tak je asi abnormalne chytrej, cili mi tupci mu nerozumime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky