Stringo Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Je to správně, má se to měřit vždycky po jízdě když je motor zahřátej, dojedeš, necháš půl hodiny odstát na rovině (aby stekl všechen olej dolů) a měříš... je to tak myslím i v návodu o mojí OII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Kluci, mám si pod stromeček vybrat kameru do auta, ale vůbec si nevím rady jakou. Zároveň nechci nic zbytečně drahého se spoustou funkcí, ale zároveň chci něco, co bude natáčet dobře a čitelně SPZ aut a taky v noci, prostě aby to bylo k něčemu když už se to bude kupovat. Máte něco vyzkoušeného, co byste mi doporučili, nebo podle čeho vybírat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 http://www.dod-tec.org/dod-ls460w-kamera-do-auta-s-gps?gclid=CJbchsvnvsICFdLItAodMTgAgQ Tohle je asi top. Slušná kamera tak 4.000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 no tak to je celkem mimo můj finanční strop... chtěl bych něco max. do 4000,- resp. GPS nepotřebuju, podle mě je to k ničemu, jen lákadlo pro kupující, na co mi bude záznam z GPS... Koukal jsem na kamery do 2000,- tam většinou lidi co to koupili všechny kritizovali, tudíž už vím, že cca 3500 je min. hodnota aby to fungovalo, ale 7500,- za to opravdu dávat nechci. Na co se zaměřit při výběru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 bohužel Motos má pravdu, abys přečetl vše v noci a opravdu k nečemu byla tak dod-tec. ale dávat 6k za kameru do auta, to sem mě moc zatím nechce, tak mám nějakou sračku. http://www.dod-tec.org/top-cerna-skrinka-dod-ls430w-s-gps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Možná tohle http://www.spyochbod.cz/kamera-do-auta-s-gps/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Někde jsem viděl i bez gps. S gps je problém vlastního nabonzování rychlosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Jj, ja mit Mio 358, v ty dobe stala 3500 dnes se da asi sehnat i pod 3tis a ja jsem spokojen. Mam v tom 32GB kartu tedy cca 8h zaznamu. A oproti manzelky kamere TrueCam mercedes. A i noci to jakz takz jde. Jinak pravda vyse uvadene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Clinte, zahoď tu svoji Audi olejničku a nainstaluj si tam tento prémiový tříválec od Volva. Má to výkon jako poslední 1.8 TSI v OIII... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Čím méně Válců tím menší možný únik oleje. To se Clintovi líbí. A všimli jste si, od doby Clintovo problému, už tady Clint moc není, resp. ne zdaleka tolik jako bývával. Děláte si tady furt prdel z jeho olejničky a nikdo s ním nesoucítí, jak mu Škodověnka tohle mohla udělat. Už doma ve stezku vypil 3x Tulamore 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 tulamore už nepije, protože furt kupuje olej od mogulu. Takže jede božkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 jooo, on už ani ten boškov není úplně levnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 (editace) Zase ticho po pěšině, tady chcíp Radiusův pes nebo spíš Clintův motor. Jo, on je pátek, pro Pražáky jako vždy malá sobota, buď jsou na cestě na chalupu a nebo do OC. Joo, byly časy kdy jsem Pražáky moc nemusel, řada pověr, mýtů, ale i pravd se šířilo krajem již od nepaměti a člověk to měl v sobě, ale vy jste mi hoši otevřeli oči, některé věci se potvrdily jako že Pražáci jezdí jako prasata, teda piráti, že pracují (pokud se tomu tak dá říkat) jen 4 dny v týdnu za 3x násobek prům. platu v ČR. A některé vyvrátili, třeba že mají Pražáci červený oči, 11 prstů na ruce nebo, že jsou abnormálně chytří. Tedy díky, už jsem k Pražáků shovívavější, díky tomu, že jsem Vás poznal. Existují různé rasy, jako cikán, běloh, černoch, asiat no pak je Pražák, a tolik se neliší od ostatních. Editováno: 12. Prosinec 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 No a co ten tvůj motůrek do sekačky, nekokrhá ti řetěz? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Kdepááák, ticho ještě víc po pěšině jak tady, ale čert ví, třeba mi Ježíšek do Nového roku nadělí Řetízkové písně, autor: TSI, distributor: ŠA, náklad: 100tis aut/rok. Z toho je patrné, že velmi rozšířené zboží a hit letošních Vánoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 http://www.novinky.cz/auto/355180-octavii-rs-jsme-na-dynamometru-namerili-vetsi-vykon-nez-udava-vyrobce.html Zajímá to tady ještě někoho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 To je u koncernu celkem běžné, neměřit vyšší výkon, než udávaný. Nevím, proč to z toho dělají kovbojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 http://www.auto.cz/nehoda-na-letnich-pneu-pojistovny-vam-musi-souvislost-dokazat-84599 tady taková Právnická vsuvka, dlouhé, ale zajímavé, je dobré to vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 (editace) mě taky naměřil 120kw, u předchozího dieselu asi 106kw, u bratrovýho dieselu cca 104kw. u rsa O2 o cca 20koní taky navíc... Editováno: 12. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Něco pro motorkáře Motouse. Docela slušný nápad. http://magazin.aktualne.cz/zakulisi-vzniku-kontroverzni-spanelske-reklamy/r~3a7fa21e7f9811e4b6d20025900fea04/r~e98600447fae11e4840b002590604f2e/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 To se Clintovi líbí. A všimli jste si, od doby Clintovo problému, už tady Clint moc není, resp. ne zdaleka tolik jako bývával. Děláte si tady furt prdel z jeho olejničky a nikdo s ním nesoucítí, jak mu Škodověnka tohle mohla udělat. Už doma ve stezku vypil 3x Tulamore Máš pravdu....tohle je už třetí My s Panchem máme oba stejnou Ebolu, před chvílí mi volal, že marodí...ani auto leštit nemůže 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 A to je v práci pánové, místo stravenek fasujou Tulamore a my tady o Božkovu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 To fasujou k svačině v práci?Na dovolenou jedu na kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Jo místo stravenek, aby měli ostřejší zrak na té vzletové ploše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky